Българските плетени обувки на път да станат световен хит

• 7 823
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
читав мъж обут в такива не познавам.

Аз имам щастието да познавам. И да ми е баща.

Много от фешън форумките биха се изненадали,
ако го съдят по външния вид.
Kаквото и да си говорим, евтините обувки не са добра атестация, особено когато са и изключително грозни. Не искам да обиждам баща ти естествено, както и другите бащи във форума, любители на тези красоти.
Казва се -  грозни, но за сметка на това евтини Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 61
"не са добра атестация"

Атестация за какво? Интелект, положение, пари?
Просто стереотип. Мъжът носещ подобни обувки се свързва с определени неща (произход, социален статус, интелект, пари, и т.н.). Разбира се не винаги отговаря на истината, както и шофьорите от Перник не са всичките ненормални, но много голяма част са. Мисля че това иска да каже Анна.

# 62
Цялата патардия е като във филма "Кит". Ако се зачетете по-внимателно в дадения линк, ще видите, че първо са далеч от каквото и да е пласиране, второ цените, стигащи до $150 са за определен пакет, не само за обувки и накрая, стигайки до сайта Kickstarter и неговото предназначение.

Цитат
We can’t wait to see these shoes on your feet! To do this, we need your help! By selecting a pledge to the right, you can help Bös Footwear reach our funding goal of $10,000. Once we reach that goal, we will place our first order with our Bulgarian manufacturer, then send you your rewards!

Изобщо, не само Кит, ами и в Дунава  Simple Smile
Какви са тези филми? Simple Smile 
Аз не отделих много време на страницата, но ми мирише на scam... Трима чакат да им се дарят 10 хил. долара, че да внесат обувки от... България, което на повечето хора в щатите нищо няма да говори. А такъв тип обувки е абсурд да се продадат за 150 долара. Въобще без да отделям време, определено е мътна работата. Иначе, на въпроса, аз не нося такъв тип обувки, макар, че изглеждат удобни и леки. А това да ли ги носи Мадонна или Пенка еди-коя си, въобще не ме интересува. Както казва Джордж Карлин, лека му пръст, в щатите и лайна могат да се търгуват.... не неисках да кажа, че обувките не струват, напротив много по-хубави са от Crocs. Sunglasses

# 63
Грозни- това е много субективно. Сега ако успеят да ги плацират хубаво, сложат им една цена от 100$ и станат модерни пак ли ще са грозни?
Кроксовете аз лично ги намирам за далееееч по-непривлекателни, но това не пречи на куцо и сакато да ги носи.

А това да се свързват хората с определен статус и интелект, защото носят пленети обувки  ooooh! Stop   Да не сме в 5ти клас ?

# 64
# 65
Рекох си, че светът е луднал по бг-терлиците, пък то...

# 66
Значи 45 или 39 долара са вече реалистична цена на дребно за тези обувки. Радваме ентусиазма и дано производството да остане в България, а не в Азия. Аз не съм виждала тези обувки тук, пък и в репортажа не се каза. Понякога в България доста пресилват нещата в областта на рекламата. Например това било хит в Америка - http://www.amazon.com/EAR-WAX-VACUUM-VAC-REMOVAL/dp/B00AUKA6EU/r … ;keywords=dr.+vac , забележете колко нисък рейтинг има този продукт.

# 67
Zdraveite,

A niakoi zabeliaza li che za tezi koito podpomognat proekta s darenia v predlojenite sumi, shte poluchat sushto i po edna,dve martenici. V sluchaia gi narichat Friendship Bracelet - Priatelska grivna.....

# 68
  • California
Ама какво против Крокс имате  Mr. Green
Грозни, но за сметка на това скъпи.
И наистина американците са луди по всякякви ръждясали железарии - по дворовете им е пълно с такива съоръжения, ако не нещо обемно, то поне някое столче се мъдри винаги. Естествено ръждясало Simple Smile Боклуци, които ние с удоволствие носиме на вторични суровини.
За обувките си мисля, че биха могли да имат пазар тука, а дано. Иначе съм носила такива като дете, много убиваха си спомням и материята дращеше ужасно. Ако са плетени на една кука и мязат повече на спортни обувки, бих носила  Party

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 06:57 от ~Sleepwalker~

# 69
  • Пазете Гор
... читав мъж обут в такива не познавам.

Аз познавам не един, включително баща ми. Доста по-читав е от почти всичките ми познати, дето носят обуща за по 500 лева и нагоре.

Аз преди 15-20 години носех такива. Не казвам, че са върхът на естетиката, нито пък че съм читав, но категорично твърдя, че след като спрях да ги нося по-читав не станах.

Изобщо тези непретенциозни обуща биват обдарявани с несъразмерно остри негативни реакции. Подозирам, че често видът им отключва някакви подсъзнателни процеси. Нещо като отдушник са, струва ми се. Де да бяхме толкова непримирими към всяка друга грозотия в живота ни.

# 70
И баща ми и съпругът ми имаха такива обувки. Казаха, че са много удобни за лятото, особено за шофиране. Не знаех, че са български.

# 71
И баща ми и съпругът ми имаха такива обувки. Казаха, че са много удобни за лятото, особено за шофиране. Не знаех, че са български.
Най-вероятно са китайски, като се замисля и аз.

И да, читавостта(в общ смисъл) на един човек не се определя по обувките. Вече ако съм обувкоманиачка, много ясно, че ще искам касови бележки. Wink

# 72
  • Galaxy 13197853088
Несправедливо е някак ... време е за
"Ден на дупчените обувки", шествие
едно такова хубаво, дори знам и коя
съфорумка трябва да го подкрепи за
да се промени нагласата ...

# 73
дори знам и коя
съфорумка трябва да го подкрепи за
да се промени нагласата ...
хахаха, и аз.  Wink

# 74
  • София

И да, читавостта(в общ смисъл) на един човек не се определя по обувките. Вече ако съм обувкоманиачка, много ясно, че ще искам касови бележки. Wink
Не че се определя, но анализите на обувките са си фактор. Като "По дрехите посрещат..."
Със сигурност са ако не второто, то поне третото, което хваща погледа в един човек.
Пък който си го влече, да си носи "плетениците" и кроксовете, даже е по-добре, щом му иде отвътре, иначе ще е заблуда на противника.

Общи условия

Активация на акаунт