Българските плетени обувки на път да станат световен хит

• 7 916
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На видеото изглеждат съвсем симпатично, с дънките особено.

# 31
Аз като момиче съм носила дамския вариант на платформа на босо през лятото. Много удобни и проветриви ми бяха и не изглеждаха зле. Пак бих си купила. Laughing

Но има един мъжки модел с по-рядка плетка, който наистина не изглежда добре.

# 32
Кроксовете и Ugg-тата са ми далеч по- грозни, така че стискам палци тези обувки да се разпространят, поне американците да научат къде се намира (горе-долу) България Laughing

# 33
Не бих носила и не очаквам да се превърнат в някакъв тотален хит, но знае ли се при положение, че такова безумие като кроксовете стана популярно  Laughing

# 34
  • София
И аз ги намирам за симпатични Flutter, даже преди години се сетих за тях, както и за еспадрилите (е, те се върнаха Flutter)но не съм виждала да се продават Rolling Eyes
Нямам спомен обаче за материи, аз си ги представям от естествени материали - коноп или както може да се изплете и усуче и мноооого мека подметка. Майка имаше с платформа, като че ли горната част беше нещо памучно и почти сигурна съм, че ако не са били от кореком, са били от чужбина.
Турски/китайски вариант 100% е от изкуствени материи и не бих обула никога. Crossing Arms

# 35
И майка ми имаше - коркова платформа и тъмно синя мрежа от лен отгоре. Донесла си ги беше от Италия.

# 36
  • София
Оня ден в един магазин гледах moon boots и се чудех кой би си обул такова нещо, но като гледам по улиците, има и такива. Та разни хора, разни вкусове. Simple Smile

# 37
Имала съм такива, купувала съм специално за риболов. Сега нямам, защото от няколко години не ходя за риба, но ако ходех, сигурно щях да имам и сега. Удобството им се състои в това, че са проветриви и краката не се изпотяват в жегите. Мъжът ми и синът ми все още купуват от тях, ползват ги за риболов. Намирам ги за много добро изобретение, евтини и леки, всяка година купуваш, носиш малко и щом се замърсят хвърляш, 5-6 лв са по сергиите в Пловдив.

# 38
Ейййййй браво! Ако тея обувки станат хит ще е поредната изненада за мен. Винаги съм ги смятала за извънредно грозни, особено съчетани с ангуц и бял хавлиен чорап върху леко плешив и ухаещ на чесън чичко. Но пък не съм и предполагала, че гумени ботуши за риболов ще се носят масово, нито пък каквито и да е ботуши през лятото. Та кой знае....

# 39
  • София
Ето и още една ценна българска вещ  Shocked Joy

http://www.ebay.co.uk/itm/Antique-Bulgarian-Tin-Circular-Cheese- … sh=item2ec91b2f98

# 40
Не ми се рови, а чушкопеци намират ли се?
Защото знам изумлението на западняците, щом видят подобна вещ.

# 41
Гледам, че наддаванията вървят добре. Чак замислям как изкуствено да състаря това, което си имам вкъщи  Laughing

# 42
Майтапите се, но доста битови предмети се превъплъщават
в хипстърски дизайнерски творения- на стократна цена.

За мен случаят е показ как американците имат нюх за бизнес.
От нищото правят примамлив продукт, който е интересен за
потребителите.

# 43
 Joy Joy Joy За всеки влак си има пътници.

# 44
Гледам, че наддаванията вървят добре. Чак замислям как изкуствено да състаря това, което си имам вкъщи  Laughing
58 USD за ръжда?!?!?!?!?! Това е болестта на този век......за да си модерен си готов да плащаш луди пари за боклуци. Защото това не е антика (ценна), а си е боклук!  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт