Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 616
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, момичета! Видях че в темата има коментари за абразио в Надежда и конкретно при д-р Стаменов. На мен ми се случи за първи път сега в събота и след като прочетох какво има написано тук в темата малко се притесних. Аз нямам изписани никакви лекарства, на втория ден нямам никакво зацапване и никакви усещания. Сигурно от упойката или от шока от загубата, но не се сетих да попитам нито за лекарства, нито за контролен преглед. Д-р Стаменов ми каза единствено като ми дойде следващия цикъл да си запиша час, ще пуснем допълнителни изследвания (какви ли?!) и продължаваме напред. Объркана съм. Трябва ли задължително да пия нещо и да отида на контролен преглед преди да ми дойде?!

# 406
  • гр. София
Аз бях на контролен при д-р Персенска 10 дне след абразиото, за да види дали ме е изчестела добре.  Peace  Лекарства не са ми изписвани.

# 407
За тези които им предстои поставяне на лекарство след  лоша биопсия,да поясня:Днес  9ти ден от цикъла,д-р Персенска ми постави така наречената помпа/каквото и да значи това/,като изиска от акушерката специално да  е нова помпа.Докато чаках да донесат''помпата''попитах и това било лекарството.В петък съм пак за проследяване,за да ми поставят още едно лекарство и ако се спукал фоликула,ще давам кръв.Помолих и да ми вземе секрет,че имам съмнения за Кандида и д-ката не ми отказа.Пояснявам,за тези които се интересуваха и за цитонамазка.Мисля,че няма да откажат да я направят и нея,в случй че имате час за нещо друго..Цената за лекарството, което ми сложиха е 50лв,а за микробиология платих 30лв.
Аз също съм след лоша биопсия,и на мен д-р Шефкетова ми сложи лекарство на 14 ден от цикъла  и струваше 250лв...след няколко дни пак биопсия Sad  ooooh! Явно при всеки е индивидуално ... Дано и при двете ни лекарството даде резултат  Praynig

# 408
surnelka, при абразио преди години но не в Надежда и не в София ми изписаха Azatril и Methylergonetrin, а в епикризата видях че са ми вляли гентамицин. може и на теб да са ти вляли нещо по време на операцията. Но със сигурност след абразио се ходи на контролен преглед след 10 дни или 2 седмици. 

# 409
Здравейте момичета, след 2 инсеминации и 5 биопсии най-накрая склониха за инвитро. В неделя започва опит на естествен цикъл и в мен възниква въпроса да събираме ли ембриончета, ако изобщо се стигне до там или да пробваме с едно. Заповед от фонда очакваме април и се чудя как ще е най-добре да се процедира. Моля за съвет от вече миналите по тези първи стъпки.

# 410
Здравейте момичета, след 2 инсеминации и 5 биопсии най-накрая склониха за инвитро. В неделя започва опит на естествен цикъл и в мен възниква въпроса да събираме ли ембриончета, ако изобщо се стигне до там или да пробваме с едно. Заповед от фонда очакваме април и се чудя как ще е най-добре да се процедира. Моля за съвет от вече миналите по тези първи стъпки.

Според мен е по-добре да събереш поне 3 бр.
Според лекарите лошите ембриончета спомагат имплантирането на добрите.

# 411
Здравейте момичета, по темата за биопсиите, аз имам една добра преди 6 месеца и сега ми предстои 2-ра, възможно ли е за толкова време да даде друг резултат?

# 412
  • Варна

Според мен е по-добре да събереш поне 3 бр.
Според лекарите лошите ембриончета спомагат имплантирането на добрите.

И според мен 3 е добра бройка. Може и с две, но като ти звънят ембриолозите след оплождането, в прав текст ги питай за качеството на ембрионите. Ако са отлични, спокойно можеш да имаш две. Познавам мацка, която успя от първия опит само с едно ембрионче /но с три пункции, първите пъти не е имало оплождане/.

# 413
Синя фея 1, Gallizia много благодаря  момичета  bouquet
Ще събирам пък да видим и до фонда може да стигнем ...

# 414
Moмичета искам да ви питам имам час за 26 за Стаменов и вче дойде sms че имал 2 часа закъснение как да го разбирам че за 26 има 2 часа закъснение или че са сбъркали тел  за съобщението

# 415
Moмичета искам да ви питам имам час за 26 за Стаменов и вче дойде sms че имал 2 часа закъснение как да го разбирам че за 26 има 2 часа закъснение или че са сбъркали тел  за съобщението

Най-вероятно са сбъркали, не мисля че ще знаят за след 5 дни какво ще е закъснението.

# 416
  • София
Moмичета искам да ви питам имам час за 26 за Стаменов и вче дойде sms че имал 2 часа закъснение как да го разбирам че за 26 има 2 часа закъснение или че са сбъркали тел  за съобщението

Най-вероятно са сбъркали, не мисля че ще знаят за след 5 дни какво ще е закъснението.
що да не може....ако има записани допълнително.... или той има ангажимент и ще закъснее за прегледите newsm78

sisiTR бих се обадила на регистратура да ги питам

# 417
  • София
смс-ите ги изпращат ръчно, и явно са объркали на кой да изпратят.

# 418
Mimeto29,мен ме вика на 13 ден /петък/и предполагам че ще слага от това лекарство ,което и на теб е слагано.Спомена нещо и за даване на кръв,но трябва да ми се е спукал фоликула,поне така подразбрах.Успех, мила и на теб!
Oziii,най-вероятно ще събирате и ще замразявате,пък април ще използвате и фонда ,и ще правите трансфер.Така поне при мен се процедира,макар че моят фонд е от юни 2013,но правихме изследвания и събрах 2 ембриончета замразени,и сега очаквам след добра биопсия,да започваме фонда и трансфер.Успех !

# 419
  • Навсякъде и Никъде
Момичета след малко в Преди Обед ще гостува док.Стаменов

Общи условия

Активация на акаунт