Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 539
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
момичета имам записан час за 28.01 за ЦС с упойка от регистратурата ми казаха да си пусна пълна кръвна картина+фабриноген и протромбиново време интересувам се само тези неща ли трябва да пусна понеже съм на 500км и да не се окаже че нещо не съм пуснала и да е пречка за манипулацията

# 436
Аз не съм пускала нищо предварително. Като отидох там ми казаха какво да пусна и излизат бързо резултатите. Пък и чакането преди самата процедура е доста, така че го позволява Simple Smile

# 437
mi_ni часът ми е за 11 дали ще чакам много newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
а относно изследванията аз попитах дали мога да си ги пусна там и те ми казаха че не знаят след колко време ще станант и затова да си ги пусна в града от който съм

# 438
когато аз правих ЦС,не съм чакала и минута повече от определения ми час т.е. влязох си на време

# 439
Аз съм за 27.01. нищо не ми казаха да пускам предварително.Ще съм с пълна упойка и много ме е страх Confused
Това е

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 15:12 от kеtti

# 440
Втори неуспешен опит за пункция на яйцеклетка. Защо така се получава не знам. Правя абослютно всичко каквото ми казва д-р Персенска и пак беше настъпила овулация преди пункцията. Споделете опит и ако сега правя опити да забременея по естествен начин, дали ще се получи? Почвам да губя надежда. Казаха ми пак да отида на втория ден от цикъла.

# 441
mi_ni часът ми е за 11 дали ще чакам много newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Нямам представа, и аз бях за 11, но влязох в 12.30. Може би се беше случило нещо непредвидено, защото чакаха докторката, споделям моят опит. Дано да не чакаш много!

Успех!

# 442
Втори неуспешен опит за пункция на яйцеклетка. Защо така се получава не знам. Правя абослютно всичко каквото ми казва д-р Персенска и пак беше настъпила овулация преди пункцията. Споделете опит и ако сега правя опити да забременея по естествен начин, дали ще се получи? Почвам да губя надежда. Казаха ми пак да отида на втория ден от цикъла.
И на мен ми се е случвало подобно нещо. При едната ми пункция от момента на прегледа на първия етаж до пункцията горе съм овулирала ,но се наложи да си платя пункцията, а следващата поред пункция не изкараха нищо понеже фоликула взел да се "сплесква".

# 443
  • Sofia

Защо не поискаш следващият път да ти сложат "цитротид". Проблема е че една инжекция е 60,00 лв., което оскъпява процедурата, но поне има шанс да хванете яйцеклетката.

# 444
Аз съм за 27.01. нищо не ми казаха да пускам предварително.Ще съм с пълна упойка и много ме е страх Confused
Това е
Аз като правих ЦС (още в старата сграда),в деня ми пуснаха изследванията и след около половин час излезнаха.Бях с упойка и няма нищо страшно,цялата работа е за около 10 минути.Успокойте се ,това е най-лекото от трудния ни път.

# 445
Ин витро клиника за Надежда
преди около час
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

Във връзка с обявената грипна епидемия в София – град, свижданията във всички отделения на МБАЛ „Надежда“ временно се преустановяват с оглед загрижеността ни за здравето на нашите пациенти.

екип Надежда

# 446
  • София
а половината доктори подсмърчат и ходят с маски заради това  Crazy

# 447
И на мен преди ЦС ми пуснаха изследванията там.
И си почаках доста, за да вляза но то зависи колко снимки има за този ден, преди мен имаше 3 и като са с упойка става по-бавно, а аз бях последна.
Много ме беше страх и мен, но наистина това е най-малката грижа Simple Smile

Момичетата, които споделяте за пункциите това на ЕЦ ли?

# 448
Здравейте момичета, може ли едно въпросче  newsm78 В надежда какъв е периода на валидност на васермана, защото знам, че в различните клиники е различен.

# 449
3 месеца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт