Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 512
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
 nevena, д-р Райков е новият лекар и едва ли някой има твърдо мнение за него. Ти ще споделяш след прегледа. Успех!

# 481
  • София
nevena, и аз имам час при д-р Райков за 13.03. И аз търсих коментари за него, но нямаше кой знае какви. Попаднах на 2-3 с добри впечатления, но нищо конкретно.

Момичета, аз си имам друг въпрос. В клиниката има ли ендокринолози или АГ-тата коментират изследванията на ЩЖ?

# 482
Aз съм негова пациентка. От октомври сме правили 2 леки стимулации като и пункциите ми ги прави той. Много приятно излъчване има - може да се говори много спокойно с него, да го разпитва човек за всичко, сега смятам и за дългия протокол по фонда на него да се доверя. Приемните му часове са сутрин, дори ме е приемал по моя молба и много рано,за да успявам за работа после.

# 483
  • София
 Аз съм доволна от д-р Райков, подробен е и обяснява , не бърза. До тук при мен взема адекватни решения, и  не закъснява много с часовете.

# 484
Здравейте момичета, имам един процедурен въпрос, моля за информация, как се записва час за биопсия, планираме тя да е април месец, още от сега ли трябва да се обадя или в началото на април в зависимост от цикъла –което ми се вижда по-логично, ама ако пък тогава няма часове, отпада ли? Изобщо как се записват часовете за биопсия? Благодаря предварително!

Здравей Bubbi ... значи тъй като правих вече две биопсиики ще ти кажа ние как процедирахме....като ми дойде цикъла се обадих и си запазих час за 8-9 ден от цикъла-проследяване преди биопсия! От втори ден започнах на пия естерофем 2*1....,така ми беше казала доки! След това те проследяват,и ти казват кога ще е точно биопсията и да си запишеш час за самата процедура! Пускаш едни хормони в деня на биопсията и това е! При мен първия път нямаше болка, но втория път нещо ме заболя,но не е болка за умиране! Стискам ти палци всичко да е ок Simple Smile

# 485
  • София
Аз също съм посещавала Райков след като забременях и съм с добри впечатления от него.
Клиниката работи с ендокринолог Д-р Начев, ако се наложи те пращат при него.

# 486
  • София
Аз също съм посещавала Райков след като забременях и съм с добри впечатления от него.
Клиниката работи с ендокринолог Д-р Начев, ако се наложи те пращат при него.

Благодаря за коментарите за докрота!

За д-р Начев съм чела по други теми и момичетата са доволни. Но това значи, че не е на място в клиниката, а трябва да се ходи в МД или другия ми кабинет, така ли да го разбирам?

# 487
Да ви съобщя, че 2 часа преди часа ми за цветна снимка ми се обадиха да ми кажат че ми се отменя часа заради грипната епидемия....пак ще си е чакане! Направо съм бясна!!!  #Cussing out Добре, че не бях тръгнала за София...половин час ми оставаше до автобуса...само се моля да е за добро!!!

# 488
  • София
И аз съм с добро впечатление от д-р Райков. Преглеждал ме е два пъти по време на стимулация и няколко пъти след като забременях. Много е внимателен и отговаря спокойно и подробно на всякакви въпроси.
Д-р Начев преглежда и в "Надежда", но основно в Ендокринологията. 

# 489
Лелеее Буцигном , като почнах да ти чета написаното, направо си представих мене си как съм пристигнала в София/обикновено пътувам 3 часа с влака и пристигам 10:30ч/ и ми звънят, когато вече прочетох , че не си все още се качила на автобуса. Това е ужасно. Според мен е трябвало поне вчера да са ти се обадили, какво е това 2 часа преди самата процедура, всички не сме от София , пък и да сме , всеки си прави разчет на времето , има и други ангажименти!

# 490
  • София
Начев преглежда и в Надежда някои съботи, ако не- в Мд или панацея.

# 491
nevena и аз имам записан час за д-р Райков на 06.02. - ще споделям впечатления. Беше ми препоръчан от една съфорумка и реших да отида при него за първичен преглед в клиниката. И аз имам проблем с щитовидната, но съм и с ЛУФ синдром, предишен опит ин витро, и мисед в 22 г.с. Надявам се заедно с него да успеем.

Ellie D пациентка съм на д-р Начев от миналата година. Ходила съм на преглед при него и в Майчин дом и в "Надежда". Мога да ти дам мобилния му, ако го нямаш - обаждаш му се и го питаш в кой ден къде преглежда, за да прецениш кога ти е удобно да отидеш на преглед. Откакто ходя при него, все ми повтаря едно и също - нито ин витро, нито замразен трансфер, преди ТСХ-то да падне под 2 - нещо, което в предишната ин витро клиника, която посещавах, изобщо не изследваха и не се интересуваха от щитовидната жлеза като цяло.

# 492
  • София
Откакто ходя при него, все ми повтаря едно и също - нито ин витро, нито замразен трансфер, преди ТСХ-то да падне под 2 - нещо, което в предишната ин витро клиника, която посещавах, изобщо не изследваха и не се интересуваха от щитовидната жлеза като цяло.

ТСХ трябва да е до 2, но преди да се започне стимулация, защото от нея се покачва. Аз не знаех тази подробност и реших контролно да си пусна хормона два дни преди трансфер. Оказа се 3,3 и така се паникьосах, че мислех да отлагаме трансфера, но д-р Стаменов ме успокои. Веднага след като разбрах, че съм бременна отидох при д-р Начев, определи ми друга доза лекарство и за месец го свалих под 1. А иначе той неслучайно повтаря, че нивото на ТСХ трябва да е ниско и да се следи много редовно. 

# 493
  • София
Иванка, Пати, Радост, благодаря ви. Много ценна информация ми давате. Мисля да се пробвам да отида при д-р Начев през февруари, за да мога след това с тези резултати да отида при д-р Райков.

# 494
  • София
успех, Ellie D Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт