Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 519
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, имам един процедурен въпрос, моля за информация, как се записва час за биопсия, планираме тя да е април месец, още от сега ли трябва да се обадя или в началото на април в зависимост от цикъла –което ми се вижда по-логично, ама ако пък тогава няма часове, отпада ли? Изобщо как се записват часовете за биопсия? Благодаря предварително!

До колкото си спомням биопсията беше на пети ден от овулацията newsm78

# 466
да, при доказана овулация , Биопсия се прави на 5-я ден. Поне при мен така беше , когато през октомври ми я прави д-р Персенска. А резултата го разбрах някъде на 3-я ден след процедурата. Докторката ми даде тел. си номер и ми каза след 3 дни да й пратя смс с имената и егн-то си. Аз й го пратих към 9 ч . , тя ми върна обратен към 13ч.

# 467
за хистероскопия вече спинална упойка ли слагат  newsm78
за слагането не се притеснявай, няма да мръднеш, държат те здраво.
бамбарадамбара ,предишните ми бяха с венозна ,но тази хистеро ще е със спинална

# 468
Добро утро, макар , че за мен не е добро! Преди 5 мин. говорих с Клиниката, какво става, че никой не ми се обажда за хистороскопията ми за 27-ми  или 28.01. - и направо съм  #Cussing out . За втори път ми я отлагат -сега причината е грипната епидемия. Абе само на мен ли ми я отлагат , тъйкато гледам някоя от вас беше написала онзи ден , че ще бъде на 25.01/събота, тоез утре/ на Хистеро? И второ питаме ми се върти в главата- до колко пъти могат да ме връщат? Наистина това много ме изнервя, как времето си минава, а аз пропускам месец след месец, в нищо да се прави. Декември , заради празниците, после беше пълен списъка за хистерото, сега грипна епидемия / а аз цяла седмица ограничих контактите си , за да не се разболея/ ....

# 469
Добро утро, макар , че за мен не е добро! Преди 5 мин. говорих с Клиниката, какво става, че никой не ми се обажда за хистороскопията ми за 27-ми  или 28.01. - и направо съм  #Cussing out . За втори път ми я отлагат -сега причината е грипната епидемия. Абе само на мен ли ми я отлагат , тъйкато гледам някоя от вас беше написала онзи ден , че ще бъде на 25.01/събота, тоез утре/ на Хистеро? И второ питаме ми се върти в главата- до колко пъти могат да ме връщат? Наистина това много ме изнервя, как времето си минава, а аз пропускам месец след месец, в нищо да се прави. Декември , заради празниците, после беше пълен списъка за хистерото, сега грипна епидемия / а аз цяла седмица ограничих контактите си , за да не се разболея/ ....
И при мен са се случвали подобни 'недоразумения" само че с часовете за преглед.Обади се и бъди настоятелна.Аз понеже съм много смотана и все се притеснявам изпуснах 3 месеца.(бяха записали друго момиче за моя час и ме върнаха,после друг гаф и т.н)Така че....сама си прецени.Пожелавам ти успех

# 470
Щом си минала през толкова много неща значи ще успееш и този път, стискай зъби и вярвай.Дано скоро да има положителен резултат и да не забравиш да се похвалиш  Peace
Mimetyy89 ,дай Боже на всяка от нас да се похвали.Благодаря за подкрепата и в понеделник ще разкажа как е минало с упойката,защото аз  не намерих момиче,което да ми опише самото поставяне.Пак да кажа -аз съм на 25.01 за хистеро,ако има момиче от форума за операция ,да пише ,за да се разпознаем в стаичката с пъзелите.

Правила съм процедура със спинална упойка.Поставиха ми я без да разбера.Болка няма,дори абоката е по-неприятен от тази упойка.Но понасянето е много по-неприятно от пълната.Глава ме боля до пръсване 5 дни след манипулацията.А и след това 3,4 часа си прализиран от кръста надолу и е доста неприятно.Това е !Успех ти пожелавам и стискам палци, това да бъде последната подготвителна процедура!

# 471
момичета, моля споделете, кой е най-краткият срок, в който са ви излизали резултати от биопсия? има ли шанс да бъдат готови до 3 дни и има  ли значение дали е уикенд...
На 7.12/събота правих биопсия,и то вечерта/без да пускам хормони/..В четвъртък12.12.2013/знаех резултата.Като ми каза още на 11.12 да и пратя смс.Пазя си още съобщението от докторката,за достоверност на написаното  ми .Успех!

# 472
keylla и да бъда настоятелна , надали да се получи. Тази грипна епидемия разваля всичко. аз си мислех , че са ограничени само достъпа до свижданията, но те ми казаха и всички операции и процедури. Преди малко с една форумка си писахме и тя също каза, че е звъннала и нейната Хистероскопия са отменили.
 А иначе гаф и аз съм имала/ ноември имах час за 19.11.2013г, отивам, те ме били записали за 18-ти, предния ден. А и аз съм от гр. Монтана, отделям цял ден в пътуване и чакане и накрая, ми объркали часа. Е веднага се позадействаха и ми казаха , че д-р Персенска ще ме приеме, да изчакам малко/ , но това е различно, от това като сега да ми отменят процедурата , заради някакъв общ за всички фактор. Доколкото разбрах не само моята , но и на всички отменят . До кога ,докато кажат -няма грипна епидемия. Вече другия месец , няма да ми е отказват-ще се боря, че трети път ще е доста гадно!!!

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 10:09 от Krasima84

# 473
Във всички болници са отменени плановите операции, явно така го водят.

# 474
  • Sofia, Bulgaria
А пункциите отменят ли се  newsm78

# 475
Едва ли, те не са планови а спешни...

# 476
  • Стара Загора
Момичета, след няколко дни трябва да започвам стимулаций, това означава лим че няма да мога заради тази грипна епидемия?

# 477
Най-добре се обадете и питайте! Но и аз мисля, че само плановите операции се отменят, все пак те са и с някаква упойка и не е добре да си болен , когато ти е слагат, та надали им се рискува да ги правят, дори и ти да им казваш , че не си болен  Grinning Сестра ми преди доста години беше правила ин витро точно януари месец, дори и да е имало грипна епидемия , но там където беше го правила много, много не обръщат внимание на дребните неща /как тя сама се изрази/ Simple Smile

# 478
Е момичета когато има грипна епидемия нещата са малко по-различни.Все пак здравето на всички ни е по-важно и то в такива важни за нас моменти.Мнооого е гадно когато те отлагат така и трябва да чакаш не 5 дена а цял месец,ама какво да правиме

# 479
  • София
Здравейте момичета,
Записвам се по- скоро като бъдеща пациентка на клиниката. Моля който има наблюдения и мнение за д-р Райков да сподели. Записах си час при него, за 07.03.2014г., на случаен принцип, просто поисках първия свободен час при специалист. За първи път ще посещавам клиниката, а и като цяло специалист по репродуктивни проблеми . Като цяло диагнозата ми е СПКЯ, проблеми с щитовидната жлеза, най- вероятно липса на овулация. В същото време и с един Missed, Март 2013, в 8г.с.

Общи условия

Активация на акаунт