Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 521
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
някой знае ли относно грипната епидемия дали ще ни останат часовете за ЦС

# 451
Мисля,че да във Facebook МЦ Надежда споменават само свижданията, нищо не казват за часовете

# 452
Ох,дано няма отмяна на операции и манипулации,защото аз в събота съм на операционната маса.

# 453
аууу това е гадно минала съм по този път 2 пъти и ми предстои и трети.Стискам палци всичко да бъде наред.Не се притеснявай всичко минава бързичко. Hug

# 454
аууу това е гадно минала съм по този път 2 пъти и ми предстои и трети.Стискам палци всичко да бъде наред.Не се притеснявай всичко минава бързичко. Hug
Mimetyy89 ако се отнася за мен куража-на мен ми е за 5 път,но този път ме притеснява спиналната упойка.По-точно да не направя някакво движение неправилно,макар че си мисля,че ще сложат някакво обезболяващо на гърба и тогава ще сложат упойката.Иначе от другото не ме е страх,защото ми е до болка познато.Благодаря за палците и скоро да имаме ревлив успех.

# 455
Щом си минала през толкова много неща значи ще успееш и този път, стискай зъби и вярвай.Дано скоро да има положителен резултат и да не забравиш да се похвалиш  Peace

# 456
Щом си минала през толкова много неща значи ще успееш и този път, стискай зъби и вярвай.Дано скоро да има положителен резултат и да не забравиш да се похвалиш  Peace
Mimetyy89 ,дай Боже на всяка от нас да се похвали.Благодаря за подкрепата и в понеделник ще разкажа как е минало с упойката,защото аз  не намерих момиче,което да ми опише самото поставяне.Пак да кажа -аз съм на 25.01 за хистеро,ако има момиче от форума за операция ,да пише ,за да се разпознаем в стаичката с пъзелите.

# 457
  • София
за хистероскопия вече спинална упойка ли слагат  newsm78
за слагането не се притеснявай, няма да мръднеш, държат те здраво.

# 458

не го мисли това. аз имах хистероскопия на друго място.при спиналната упойка чак подскочих и анестезиоложката каза, че това изобщо не и харесвало, но се справи, продължи и я направи без проблем. спокойно дори и да мръднеш те си знаят работата. това се очаква.

# 459
Аз все още чакам за хистеро - в списъка на изчакващи съм за втори път и малко се изнервям.За две дати съм -27.01 и 28.01. Дано някоя да е свободна за мен Simple Smile  Днес си повтарям - " търпение му е майката " . Наистина трябва да се науча на търпение , а е толкова трудно! Има ли някоя от вас , която е също в списъка на изчакващи за тези дати ? Утре е петък а никой не ми звъни от Клиниката!!!

# 460
за хистероскопия вече спинална упойка ли слагат  newsm78
за слагането не се притеснявай, няма да мръднеш, държат те здраво.

Хистерото се прави с венозна упойка през абоката. Нищо не усещаш, само едно леко щипене, докато ти вкарват упойката. Заспиваш и се събуждаш след 40 мин в болничната стая. Много по-лека е от спиналната и веднага си адекватна и подвижна.

# 461
Аз все още чакам за хистеро - в списъка на изчакващи съм за втори път и малко се изнервям.За две дати съм -27.01 и 28.01. Дано някоя да е свободна за мен Simple Smile  Днес си повтарям - " търпение му е майката " . Наистина трябва да се науча на търпение , а е толкова трудно! Има ли някоя от вас , която е също в списъка на изчакващи за тези дати ? Утре е петък а никой не ми звъни от Клиниката!!!

Спокойно можеш да звъниш и ти. На мен също не ми се обадиха, а останаваха само 3 дена до хистерото. Явно ме бяха забравили. Но като се обадих, се оказа, че съм в списъка.

# 462
Goldie75 послушах те и от 1 час звъня , но не мога да се свържа. Видяло се е , че до край ще си играя с нервите си.... Утре ще продължа, защото май на телефона са до 18 ч , ако не греша!

# 463
Здравейте момичета, имам един процедурен въпрос, моля за информация, как се записва час за биопсия, планираме тя да е април месец, още от сега ли трябва да се обадя или в началото на април в зависимост от цикъла –което ми се вижда по-логично, ама ако пък тогава няма часове, отпада ли? Изобщо как се записват часовете за биопсия? Благодаря предварително!

# 464
момичета, моля споделете, кой е най-краткият срок, в който са ви излизали резултати от биопсия? има ли шанс да бъдат готови до 3 дни и има  ли значение дали е уикенд...

Общи условия

Активация на акаунт