Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 488
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Така като ви чета май няма да ми запишат час. Втори месец ще ми се отложи Tired

Не е задължително. Аз току-що си записах час за Хистеро за 04.02. Явно смятат, че до тогава ще е отминала Грипната епидемия.
Иначе се опитаха да ми обяснят, че нямало часове и ще бъда в някакви си списъци, но бях настоятелна, защото Доки ми каза така. Дори каза, ако ми откажат, да й звънна...

То и аз съм болна де, хвана ме грипа  Banghead

Виж това вече може да е проблем, но ако има време до предполагаемия час, може да оздравееш...

# 541
Може ли някой да ми припомни колко време е валидна пълната кръвна картина, необходима при пункция? Ако може също някой да ми каже къде може да се отседне близо до клиниката, защото от както са направили новата клиника не ми се е налагало?

# 542
Момичета и аз да се намърдам сред вас, знаете ли за квартира свързана с клиниката как стои въпроса. Става въпрос за приятелка на която й се налага често посещение в клиниката ,а е от далече. Успех на всички ви и се надявам на отговор  bouquet

# 543
  • София
ПКК е за 30 дни за пункция.

# 544
Може ли някой да ми припомни колко време е валидна пълната кръвна картина, необходима при пункция? Ако може също някой да ми каже къде може да се отседне близо до клиниката, защото от както са направили новата клиника не ми се е налагало?
Наблизо е хотел "Симона",на около 4 спирки от клиниката,м/у 5-10 мин. пеша..Цени обаче не знам,не съм го ползвала  Peace

# 545
  • Варна
Много моля да ми припомните...
Изследванията, които се правят за диагностична Хистероскопия, нали можеше да се пуснат на деня там?  newsm78

# 546
Да Кали, само жадна и гладна  Naughty

# 547
Нали не се отменят прегледи и изследвания заради грипа?

# 548
Здравейте момичета, предстой ми връщане на замразени ембриони. Бих те ли ми казали на кой ден от цикъла ги връщат. Предстой ми преглед на 4 ден от цикъла, но все се питам разни неща. Благодаряви предварително и сбъднати мечти на всички през новата 2014 г.

# 549
Здравейте момичета, предстой ми връщане на замразени ембриони. Бих те ли ми казали на кой ден от цикъла ги връщат. Предстой ми преглед на 4 ден от цикъла, но все се питам разни неща. Благодаряви предварително и сбъднати мечти на всички през новата 2014 г.
Миличка, връщат ги в зависимост от това кога ти е овулацията. След като те викат на 4 ден, може да ти предпишат и някакви лекарства до тогава, проследяват ову, когато я установят, размразяват ембрионите на съответния ден след ову (напр. ако са замразени на 3 ден, ги събуждат точно 3 дни след овулацията ти) и ги връщат - на 3, на 4 или на 5 ден.

Успех!

# 550
Момичета и аз да се намърдам сред вас, знаете ли за квартира свързана с клиниката как стои въпроса. Става въпрос за приятелка на която й се налага често посещение в клиниката ,а е от далече. Успех на всички ви и се надявам на отговор  bouquet
[/quo

Хотел Таити се посещава от много двойки правещи инвитро. Правят отстъпки за 7 дни-35  лв., за 10 дни 30 лв./ден.
10 дни те устройват-до трансфер.
Цената е на стая

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 19:53 от Синя фея 1

# 551
Много моля да ми припомните...
Изследванията, които се правят за диагностична Хистероскопия, нали можеше да се пуснат на деня там?  newsm78
Може , да! Когато постъпих за лапаро с хистеро, дадох кръв преди да си платя и да ме качат в отделението, въпреки че ме бяха предупредили да си пусна изследванията предварително. Когато постъпвах ме попитаха за изследвания, им подадох само за кръвната си група.Спокойна бъди и успех!

# 552
Нали не се отменят прегледи и изследвания заради грипа?
Не! Днес бях за проследяване и дадох кръв за РВМС.Във вторник пак, после петък, за контролна биопсия.Спокойно! ! Преглеждат и правят изследвания.

# 553
m.e.m.27, ние се движим почти заедно. Вчера дадох кръв за РВМС , утре пак и в четвъртък - биопсия. Стискам ти палци. Peace Hug

# 554
m.e.m.27, ние се движим почти заедно. Вчера дадох кръв за РВМС , утре пак и в четвъртък - биопсия. Стискам ти палци. Peace Hug
Да, да!Така, май вървим.   Grinning.Сподели, какво следва при теб, макар че всичко зависи от резултата от биопсията.Успех и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт