Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
m.e.m.27, ние се движим почти заедно. Вчера дадох кръв за РВМС , утре пак и в четвъртък - биопсия. Стискам ти палци. Peace Hug
Да, да!Така, май вървим.   Grinning.Сподели, какво следва при теб, макар че всичко зависи от резултата от биопсията.Успех и на теб!

Да, така е, чакам биопсията. Аз съм по фонда и заповедта ми е от юни 2013. Изчака ми се чакалото докато почна стимулации - то не бяха ЦС, цветни снимки, изследвания. Мерси.  bouquet

# 556
Марципан,
и аз съм със заповед от юни и съм до под кривата круша Mr. Green

колкото повече бърза човек,толкова по бавно става Confused

# 557
Обадиха  ми се сутринта от клиниката,хистероскопията ми за утре отпада  CryГрипната епидемия продължава!

# 558
  • Варна
!Спешна молба! Момичета, имам час за д-р Михова за 29.01 /сряда/ от 13.30. Положението в Източна България, където се намирам в момента, обаче е много тежко. Има ли някоя от вас с час за д-р Михова за следващата седмица, която иска да си ги сменим. Питах на регистратурата, няма да има проблем. Тел. за връзка – 0889 529 419 или 0878 93 57 12. А часът ми е много важен, защото ми е за ФМ. Благодаря предварително!

# 559
Да , и на мен рано рано ме разбудиха в леглото , като ми се обадиха да ми съобщят същото. Аз в -първия момент  полу се  зарадвах да не би да се осъществи хистероскопията ми, ама си викам -доста ще е гадно днес за утре да ми го казват.... Е , аз в петък не издържах да ги чакам толкова време те да звъннат , та аз им звъннах и разбрах още тогава , че се отменя. Но все пак е добре , че пак и те си звънят. Е , дано другия месец да стане, да не ми я отложат пак за трети път, че тогава вече ще проявя черта от мен , която много я няма-да бъда нахална и настъпателна.

# 560
Да , и на мен рано рано ме разбудиха в леглото , като ми се обадиха да ми съобщят същото. Аз в -първия момент  полу се  зарадвах да не би да се осъществи хистероскопията ми, ама си викам -доста ще е гадно днес за утре да ми го казват.... Е , аз в петък не издържах да ги чакам толкова време те да звъннат , та аз им звъннах и разбрах още тогава , че се отменя. Но все пак е добре , че пак и те си звънят. Е , дано другия месец да стане, да не ми я отложат пак за трети път, че тогава вече ще проявя черта от мен , която много я няма-да бъда нахална и настъпателна.
Аз вчера сутринта звъннах,но казаха,че не знаят още и да чакам те да ми се обадят и сега остава само да се надяваме,че другият месец вече ще минем,иначе аз бях съгласна и в тия виелици да тръгна пък съм на 450 км. от София.Нищо може и за добро да е Wink

# 561

Да, така е, чакам биопсията. Аз съм по фонда и заповедта ми е от юни 2013. Изчака ми се чакалото докато почна стимулации - то не бяха ЦС, цветни снимки, изследвания. Мерси.  bouquet

Знам, трудно е, но трябва да сме много търпеливи! Преди време направих своя избор на клиника на принципа първи свободен час! С това мое бързане си пропилях три години в реномирана клиника, където се прави опит след опит, без допълнителни изследвания или ако се правеха някакви, резултатите не се вземах предвид... Заповед от ФАР имам от м. август 2013.Пациентка съм на клиника "Надежда" от м. Ноември . За времето до сега успях да направя цветна снимка, генетични, имунологични, терапия за завишени НК клетки, контрола на имунологичните и в момента чакам резултат от биопсия. Ако всичко е наред се надявам да стартираме още този месец по дълъг протокол. Тук се чувствам спокойна и на правилното място. Това е много важно!

Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!

Успех!

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 10:14 от mi_ni

# 562
  • София
Мацки, някой ходил тези дни до "Надежда", мяркал ли е Силвия? newsm78 На 17.01(петък) и оставих едни документи (оригинали) да подготвим документите за ФАР, но тя ме изряза, че била болна и си тръгвала и каза да ѝ ги оставя, тя в понеделник щяла да ми звънне... Thinking Е, дойде следващия понеделник - ни вест, ни кост от нея! Телефони никакви не вдига...  Crossing Arms

# 563
  • София
В сряда, 22.01 беше на работа..,

# 564
  • София
В сряда, 22.01 беше на работа..,

Мерси! Peace Явно ще паля колата и ще ходя...

# 565
Добро утро, , момичета! Мойта заповед също е от 2013 юли.От септември съм пациент на клиниката. Бързах първият опит в друга клиника.Тук се чуствам много спокойна и не бързам толкова.Минах през тежка лапароскопия с хистеро, 2 леки стимулацийки с 2 замразени ембрита, сега 2а биопсия и така.Знам че нещата ще се случат и затова не бързам.Успех момичета и много търпение!

# 566
  • София
цялата седмица си беше там силвия, съвсем здрава изглеждаше

# 567
  • София
Ясно! Ся ша видим кон боб яде ли... Mr. Green

# 568
  • София
Мацки, някой ходил тези дни до "Надежда", мяркал ли е Силвия? newsm78 На 17.01(петък) и оставих едни документи (оригинали) да подготвим документите за ФАР, но тя ме изряза, че била болна и си тръгвала и каза да ѝ ги оставя, тя в понеделник щяла да ми звънне... Thinking Е, дойде следващия понеделник - ни вест, ни кост от нея! Телефони никакви не вдига...  Crossing Arms

здравей, аз тази сутрин бях в клиниката и Силвия се разхождаше по коридора и не изглежда болна.

# 569
Здравейте и от мен, момичета искам да ви попитам нещо.Предстои ми получаване на заповед другия месец или месец Март най-късно. Заповедта ми е за друга клиника, но ще я сменя за Надежда.Имам час за д-р Персенска на 06.08.14г. Когато получа заповедта това означава ли, че ще трябва да си изчакам часа за доктора за първичен преглед или когато имам вече заповед за тяхната клиника може да мина на по-рано от Август месец.

Общи условия

Активация на акаунт