Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 535
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,надявам се приемате нови попъления.. Blush
Аз съм със тубарен проблем и ще правя ин витро в клиника Надежда ,имам час при д-р Персенска за 30 юни.Бих искала да ви попитам (тези от вас ,които имат информация)...на кой телефон на клиниката могат да ми дадат информация относно цените за ин витро процедурата(ние мислим да се самофинансираме)...благодаря ви.

# 571
Здравейте и от мен, момичета искам да ви попитам нещо.Предстои ми получаване на заповед другия месец или месец Март най-късно. Заповедта ми е за друга клиника, но ще я сменя за Надежда.Имам час за д-р Персенска на 06.08.14г. Когато получа заповедта това означава ли, че ще трябва да си изчакам часа за доктора за първичен преглед или когато имам вече заповед за тяхната клиника може да мина на по-рано от Август месец.
И аз бях като теб.След като си получих заповедта, отидох в клиниката и ми дадоха час за първичен преглед още началото на следващият месец.Та мисълта ми е не чакай 08 месец. Взимаш заповедта и отиваш за презаписване на часа.До август месец ще си приключила с изследванията най-вероятно.Успех!

# 572
  • Sofia, Bulgaria
Здравей Танче   bouquet,
Ами съмнявам се някой да ти каже точна сума за ин витро , то е много относително , зависи с какво ще те стимулират , колко дълго ще протече стимулацията  Rolling Eyes
Едно класическо ин витро със стимулация ми е излизало и 5000 и  7000лв. , на ЕЦ или лимитиран м/у 1500 - 2000 лв. и това са цени без да са включени предварителните изследвания , така , че никой не може да ти каже на теб колко ще ти излезне  Rolling Eyes

# 573
А дали ще разрешат евентуално да си запазя и часът за Август месец да запиша сестра ми да мине тогава понеже е в Германия и тъкмо тогава ще бъде в България

# 574
Аз съм със тубарен проблем и ще правя ин витро в клиника Надежда ,имам час при д-р Персенска за 30 юни.Бих искала да ви попитам (тези от вас ,които имат информация)...на кой телефон на клиниката могат да ми дадат информация относно цените за ин витро процедурата(ние мислим да се самофинансираме)...благодаря ви.
Здравей, Таня Иванова! Звънни на регистратура и там ще те информират.

# 575
  • Sofia, Bulgaria

Е какво ще я информират  newsm78 newsm78 , освен цени за пункция , оплождане и трансфер  друго няма какво да и кажат  Rolling Eyes

# 576
  • София
А дали ще разрешат евентуално да си запазя и часът за Август месец да запиша сестра ми да мине тогава понеже е в Германия и тъкмо тогава ще бъде в България
малко неудобно няма ли да ти стане  Rolling Eyes
колко хора чакат, хем ги пререждаш, хем искаш и другия час да запазиш.

# 577
Цените са много относително нещо - зависи от стимулацията, зависи как ще отговориш на нея, какви други изследвания и процедури ще се правят.... При мен - тубарен фактор + НЯР + тежък мъжки фактор - правихме ИМСИ + МАКС, имунологична контрола - излезна ми към 3500-4000 лв.

# 578
На място трябва да попиташ.

# 579

Няма,със сигурност Peace

# 580

Е какво ще я информират  newsm78 newsm78 , освен цени за пункция , оплождане и трансфер  друго няма какво да и кажат  Rolling Eyes
Да точно това имах впредвид! Въпросът и беше на кой тел.да звъни. Разбира се че друго няма какво да и кажат.

# 581
Момичета, прави ли се някаква предварителна подготовка за биопсия? Знам, че я правят на 5-ти ден след овулация, но преди това необходимо ли е да се пият някакви лекарства? И в кабинета, в който преглеждат докторите ли се прави или в някой от специализираните?

# 582
Няма предварителни лекарства и се прави в кабинета на доктора  Peace

# 583
Момичета, прави ли се някаква предварителна подготовка за биопсия? Знам, че я правят на 5-ти ден след овулация, но преди това необходимо ли е да се пият някакви лекарства? И в кабинета, в който преглеждат докторите ли се прави или в някой от специализираните?
В кабинета , в който преглеждат и не се пият л-ва.

# 584
Аз съм с диагноза хидросалпинкс-едностранно след направено лапаро във Варна,но държа да правя ин витрото в Надежда.Започвам да пускам хормонални изследвания сега,там незнам как стоят нещата засега,както и спермограма на ММ...лошото е ,че съм от Бургас а тук нямаме качествени лаборатории.Така или иначе мисля,че ще ме накарат да повторя изследванията юни в Надежда.
Благодаря ви.Тепърва ще видим как ще се развият нещата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт