Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 538
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Маймунке, М.Е.М, благодаря ви   bouquet

# 586
Момичета, прави ли се някаква предварителна подготовка за биопсия? Знам, че я правят на 5-ти ден след овулация, но преди това необходимо ли е да се пият някакви лекарства? И в кабинета, в който преглеждат докторите ли се прави или в някой от специализираните?
В кабинета , в който преглеждат и не се пият л-ва.

Моята биопсия беше миналата седмица и преди това бях на утрогестан!
Ето това харесвам в тази клиника - индивидуалният подход, според конкретният случай!

# 587
и аз бях на утрогестан преди биопсията,но то си има причина за това
в моя случай защото Перси нямаше време да чака 5-и ден след О.

# 588
Това за Утрогестана не го знаех. Rolling EyesОт кой ден се започва?Тя за това ли докторката в петък ми каза:и на следващия цикъл ела на 9,10 ден да те подготвим за биопсия newsm78

# 589
  • София
Утрогестан се слага само ако фоликула не може да се спука сам.
Моите биопсии също бяха с утрогестан, понеже съм с ЛУФ.

# 590
фоликулите си ми се пукат без проблем,просто докторката трябваше да пътува Peace

# 591
Утрогестан се слага и ако изобщо не порасне фоликул. Просто за да не се губи месеца.

# 592
  • Варна
Момичета, сега се сетих, че миналата година след лапарото, Шефи ме вика два пъти (ако не се лъжа) на промивки... След диагностична хистеро дали пак ще трябва да оставам за промивки и контроли някакви или мога да и ходя (към Варна) на другия ден?  newsm78

# 593
Кали ще те вика. След една седмица и после след няколко дни, ма не помня колко. Една друга жена я викаха само веднъж.

# 594
Кали,доколкото разбрах от Персенска ,промивките се правят заради интервенции след хистерото.Тоес, аз също имах 2 промивки.Уж ми казаха че хистерото било ок,а в епикризата пишеше че съм имала полип,който е бил отстранен.На първата промивка,питах док. защо се налагат тези промивки ,а тя ми каза за да няма сраствания.Та промивките според мен зависят от това ,дали ще се отстранява нещо в матката или само ще бъде огледана.

# 595
Е и на мен ми поставиха Прегнил,за да са сигурни че ще се спука фоликула,за да не губя месеца.За чуди се дали да ми даде и на мен Утрогестан,но не ми изписа. На първата биопсия нищо подобно не се случи.Е може би защото беше на 5ия ден след пункция.

# 596
Може ли от психологически стрес да не може да се забременее. Преди години ми откриха панически атаки и компулсивно разтроиство. Не пия лекарства, защото влязох в болница с ужасно главоболие. По принцип на мен и на партньора ми няма нищо. Всички стойности са наред, но не се получва вече две години.

# 597
Да ти кажа стреса си е най -голямото зло за всичко , особено за болести. Аз съдя по себе си. Като цяло в големи дози съм много емоционален и чувствителен човек. Подстоянно съм в изострено емоционално състояние, особенно от несполучливите ми бременности и хората покрай мен , който са толкова нетактични. Аз бих казала че голяма доза за не получаване понякога си има и стреса. Трябва по спокойно да приемаме нещата, доколкото можем. Съпруга ми също има паническо разтройство от казармата, преди 4 месеца отново го получи от един сън. е ние си имаме малък проблем вече / аз съм с кажи-речи 1 тръба/ , но стреса влие зле!!!!

# 598
Може ли от психологически стрес да не може да се забременее. Преди години ми откриха панически атаки и компулсивно разтроиство. Не пия лекарства, защото влязох в болница с ужасно главоболие. По принцип на мен и на партньора ми няма нищо. Всички стойности са наред, но не се получва вече две години.
Може, търсете нещо в имунологията, според мен стресът там удря доста подмолно.

# 599
да и аз четох някъде , че хормона на стреса влияе много на един от хормоните май беше пролактин, които оказва влияние и при забременяването.

Общи условия

Активация на акаунт