Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 624
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Аз ноември имам правени хистеро+лапаро. Имаше 2 промивки, които мисля са заради хистероскопията.

# 616
Миналата седмица работеше.  и двата дни, когато имах час се обаждах да проверя закъснението! Е, в събота бяха наваксали, та ми беше минал номера, но това е друг въпрос Simple Smile

На мен преди нова година ми казаха, че вече не отговарят на този телефон, и да се ориентираме по СМС-те.
Отговарят на тел от първа страница, аз оттам го видях.
Всъщност радвам се, че работи. За д-р Стаменов ли имаше наваксано закъснение?
Не, за д-р Персенска!

# 617
Момичета, много е трудно за всички ни, но най-важното е да се запазим емоционално. Всички сме чували истории за семейства, които осиновяват дете след много години без дете и след, като се успокоят си раждат още едно.
Искам да кажа, да направим всичко възможно да се пазим от негативните мисли, от страха, от лошите хора!
Мислете си за момента, в който няма да сме си най-важни на света Simple Smile

# 618
Ох аз да се оплача...втора лоша  биопсия  Cry Cry Confused Какво ли ще следва ...   ooooh!
 Д-р Шефкетова ,ми написа 9-10 ден с естерофем от втори ден...  newsm78

# 619
А след предишната лоша какво направихте? Моля те да ме извиниш, ако си го казвала Simple Smile

# 620
Благодаря Ви, ще направя всичко по силите се да не се стресирам, но е доста трудно. Нямам финансови проблеми, здрава съм, но депресията ме изяжда отвътре. Някой страдал ли е от панически атаки и как се е оправил. Не искам да се тъпча с лекарства, защото се чувствам като парцал. Очкванията на хората: защо нямаш деца, да не си ялвола, няма да коментирам. Безразличието ме е обзело тотално, не виждам смисъл. Питах какви са условията за фонда и като разбрах, че нямам проблеми, не мога да кандидатствам. Не ми е за парите, но неуспешните пункции, които за сега са само две, дългото чакане и надежди, разочарование. Всичко подтискам в себе си, за да не ме изкарат слаба, но докога ще издържа не знам. Ужасно е. Все едно съм обречена, недъгава, едва ли не некачествена категория в очите на другите

Болницата е прекрасна, отношението на лекарите също. Такова отношение не бях виждала в никоя друга болница. Дано стане, ако пък не, Божа работа.

Тези въпроси ако са само в твоята глава по-добре си ги избий, а ако са на устата на приятелите ти по-добре ги разкарай.
За да се получат пункциите трябва да си спокойна. Бездетни вече сме по-голямата част от населението на земята и това не зависи от нас. Стресът и храната са главните виновници.

Познавам жена, която е успяла на 9 път.
Има донорска програма.
Изследвай всичко -имонология, генетика. Понякога няма съвместимост между партньорите.

# 621
  • Стара Загора
Днес бях в клиниката, на регистратурата записваха часове за операции за другия месец и предупреждаваха, че може и да се отложат заради грипната епидемия. Как ли ще наваксват после незнам.  А Силвето и аз я видях по коридорите така, че малко зор няма да и навреди.

# 622
А след предишната лоша какво направихте? Моля те да ме извиниш, ако си го казвала Simple Smile
Ссложи ми лекарство - PBMC,и пак контролна биопсия. И сега се чудя дали пак това се слага или нещо друго се прави?  newsm78 То при всеки е индивидуално,но все пак...
И още нещо ме притеснява...от два дни ми прикапва кафеникаво,защото два дни след биопсията спрях утрогестана и доста ми подранява,за цикъл нали трябва да го броя като тръгне чиста кръв,незнам кога да го започна този естерофем? Надявам се да няма странични ефекти естерофема след този толкова чест прием  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 07:09 от mimeto29

# 623
Винаги ли правят промивки след лапароскопия?
Промивки се правят ,ако хистероскопията е била оперативна.След лапаро ,няма за какво да се правят промивки.Само конци се махат.

# 624
Мимето29, припомни си какво ти казаха за Естрофема Simple Smile, ако пък не пробвай с смс или пък питай на спешен. Аз така направих последния път. Изобщо не помнех до кога трябва да си слагам едно лекарство. Ида, броиш от първи ден с чиста кръв.

# 625
Мимето29, припомни си какво ти казаха за Естрофема Simple Smile, ако пък не пробвай с смс или пък питай на спешен. Аз така направих последния път. Изобщо не помнех до кога трябва да си слагам едно лекарство. Ида, броиш от първи ден с чиста кръв.
В смса пише да запиша час за 9-10 ден от цикъла,но дазапочна да пия естерофема от 2-ри ден.

# 626
Моето хистеро беше оперативно, но Стаменов каза, че ми е сложил някакъв специален гел и нямам нужда от промивки. Вика ме на 10-ти ден за преглед.

# 627
Момичета вие по време на стимулацията задължително ли трябваше да оставате в София (за тези, които не са от там) или може и да се приберем по домовете си?

# 628
Момичета исках само да ви кажа добро утро,вчера се присъединих към темичката,но не се включвам ,понеже нямам какво да споделя все още .Тепърва юни месец ми е 1-ят преглед при д-р Персенска,ще правя ин витро ....следя ви.Пожелавам ви прекрасен ден и успех на всички.Спокойствието е много важно,в това съм се убедила вече...така че мислете позитивно и нещата ще се наредят.

# 629
Момичета вие по време на стимулацията задължително ли трябваше да оставате в София (за тези, които не са от там) или може и да се приберем по домовете си?
Първите няколко дни, докато нямаше прегледи се прибрах, но носле всеки вед или през ден трябваше да съм на преглед и в лабораторията. Тогава останах в София.

Общи условия

Активация на акаунт