Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Ви, ще направя всичко по силите се да не се стресирам, но е доста трудно. Нямам финансови проблеми, здрава съм, но депресията ме изяжда отвътре. Някой страдал ли е от панически атаки и как се е оправил. Не искам да се тъпча с лекарства, защото се чувствам като парцал. Очкванията на хората: защо нямаш деца, да не си ялвола, няма да коментирам. Безразличието ме е обзело тотално, не виждам смисъл. Питах какви са условията за фонда и като разбрах, че нямам проблеми, не мога да кандидатствам. Не ми е за парите, но неуспешните пункции, които за сега са само две, дългото чакане и надежди, разочарование. Всичко подтискам в себе си, за да не ме изкарат слаба, но докога ще издържа не знам. Ужасно е. Все едно съм обречена, недъгава, едва ли не некачествена категория в очите на другите

Болницата е прекрасна, отношението на лекарите също. Такова отношение не бях виждала в никоя друга болница. Дано стане, ако пък не, Божа работа.

# 601
 Съпругът ми два месеца всяка вечер правеше медитации, така е разбрал че най му помага .Преди години е правил , когато е получил и му е помогнало. Хапчета не пие и не обича. Единствено малко за кръвното пи и ги спря /дали има и месец/, защото от самата психическа атака получаха сърцебиене и дига кръвно . Сега се чувства по добре. Гледай да имаш повече някакъв социален живот-среща с приятели , излизания, с нещо да се занимаваш... незнам, аз се депресирам и се чувствам зле емоционално, но кой ли не е така когато му е гадно за нещо, но вече психическите атаки са съвсем друго нещо.

# 602
 Защо не поговориш с психолог за проблемите си? Искам бебе имаха групи за терапия в някои градове, беше безплатно. Другия вариант е да идеш на класически хомеопат, психическото спокойствие при нем настъпи точно след такова посещение.

# 603
Здравейте,

някой да е наясно защо не работи телефона за закъсненията? По късно имам час при Стаменов, но не мога да разбера има ли закъснение....някой да знае колко е то ?

# 604
Аууу, пак ли тази визия?  #Crazy Изобщо не мога да се ориентирам. Прегледах ви набързо, момичета, много сте изписали. После ще се връщам да ви чета. Сега се прибрах в Пловдив от клиниката, сложиха ми лекарството и в четвъртък съм на биопсия. Силвия си е на работа - поне я видях по коридорите.
На мен преди биопсия са ми били само прегнил. Утрогестан не съм слагала.

# 605
  • Варна
Олив, от къде си, мила?
Аз съм участвала в такава група във Варна. Казва се "Група за емоционална подкрепа". Има огромен ефект...
Получавала съм паник-атаки няколко пъти, но то беше преди много години и не бяха свързани с проблемното ми забременяване. Отминаха без лекарства, точно както ти е казала Красима, с повишаване на социалния живот, срещи с приятели, разговори, занимания извън работата и извън проблемите, които причиняват атаките...

# 606
Здравейте,

някой да е наясно защо не работи телефона за закъсненията? По късно имам час при Стаменов, но не мога да разбера има ли закъснение....някой да знае колко е то ?

Отдавна не работи. Само пращат СМС-и на посочения от теб мобилен номер.

# 607
Здравейте,

Отдавна не работи. Само пращат СМС-и на посочения от теб мобилен номер.
Миналата седмица работеше.  и двата дни, когато имах час се обаждах да проверя закъснението! Е, в събота бяха наваксали, та ми беше минал номера, но това е друг въпрос Simple Smile

# 608
Миналата седмица работеше.  и двата дни, когато имах час се обаждах да проверя закъснението! Е, в събота бяха наваксали, та ми беше минал номера, но това е друг въпрос Simple Smile

На мен преди нова година ми казаха, че вече не отговарят на този телефон, и да се ориентираме по СМС-те.
Всъщност радвам се, че работи. За д-р Стаменов ли имаше наваксано закъснение?

# 609
  • София
При ЛУФ синдром,когато си по дълъг протокол, слагат ли прегнил преди блокиращата инжекция,за да е сигурно, че фоликула ще се спука?

# 610
Винаги ли правят промивки след лапароскопия?

# 611
Благодаря Ви, ще направя всичко по силите се да не се стресирам, но е доста трудно. Нямам финансови проблеми, здрава съм, но депресията ме изяжда отвътре. Някой страдал ли е от панически атаки и как се е оправил. Не искам да се тъпча с лекарства, защото се чувствам като парцал. Очкванията на хората: защо нямаш деца, да не си ялвола, няма да коментирам. Безразличието ме е обзело тотално, не виждам смисъл. Питах какви са условията за фонда и като разбрах, че нямам проблеми, не мога да кандидатствам. Не ми е за парите, но неуспешните пункции, които за сега са само две, дългото чакане и надежди, разочарование. Всичко подтискам в себе си, за да не ме изкарат слаба, но докога ще издържа не знам. Ужасно е. Все едно съм обречена, недъгава, едва ли не некачествена категория в очите на другите
С неизяснен стерилитет може да получите финансиране от ФАР при 4 неуспешни инсеминации или 4 нуспешни инвитро процедури, мн кофти аз минах по този път с инсеминациите, не заради друго, а защото моят лекар ме накара, понеже сме млади без установен проблем и имало голяма вероятност те да ни помогнат, но ги изредих и 4-те без успех и за капак 5-та завършителна  ooooh! ooooh!    стискай зъби мила, аз съм минала през всичко това, за което говориш, все си мисля, че повече няма да издържа на това напрежение и все намирам сили да продължа напред, за които не съм вярвала, че имам! Бъди силна, успех от мен    bouquet

# 612

След лапаро няма промивки. Само след хистероскопия се правят - на мен ми направиха една промивка. Имам една самостоятелна лапароскопия и не ми правиха промивки.

olive1981 Hug, разбирам те напълно. Но mshoko  правилно е казала - трябва да сме силни. Аз това си пожелах за Коледа наред с желанието за бебе - да бъда силна.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 19:57 от Марципан

# 613

След лапаро няма промивки. Само след хистероскопия се правят - на мен ми направиха една промивка.

Ами Кали писа, че са и правили след лапаро и за това се зачудих и аз.

# 614
  • на морето
Здравейте, момичета!

От доста време ви чета, скоро и на мен ми предстои първият преглед в "Надежда".
Понеже не сме от София и искам да попитам пътуващите момичета по-отдалече дали в клиниката е помислено и за такива случаи, т.е има ли обезпеченост откъм стаи за оправяне на тоалета и подготовка преди преглед. В случай че няма предвидено такова помещение, вероятно ще е по-добре да се организираме с оставане предната вечер в София. Просто не искам да занимавам служителите по телефона, тъй като има много по-наложителни и спешни въпроси, свързани с процедури и пр.
Благодаря ви и пожелавам на всички УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт