Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 496
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Навсякъде и Никъде
Успешна да е годината и темата да я напълним само с хубави емоции preggo

# 46
Цопвам се и аз.БАМБА-преди да влезеш в паркинга е таблото.А по повод момичетата по фонд- да има някакво забавяне,защото когато си записвах час ме попитаха дали съм по фонда.И другото нещо което чух е че записват само по 1 операция на ден(имаше ново момиче на регистратурата и я инструктираха)

# 47
Здравейте, след неуспешна пункция на фоликул, трябваше да ми дойде на 6 януари цикъла. Но ми закъснява. Вчера правих тест-отрицателен. Вечерта обаче имах леко прокървяване. Помислих, че ми е дошло и се записах час при д-р Персенска, защото тя ми каза да отида на втория ден от цикъла. Но сега видях, че нямам цикъл. Възможно ли е да съм бременна?
 Пусни си кръвен тест ако до утре не ти дойде.Той е най-сигурен.Какво означава неуспешна пункция-фуликула се е спукал ли?

# 48
Запис и от мен ,на 25 съм на преглед при вожда и ще преценим дали,вече спираме  с опитите или продължаваме в борбата Praynig Praynig Praynig.
Надявам се тази година всички да се обебим ,време е вече Hug

# 49
Щастлива 2014 година, момичета.

На мен преди малко ми потвърдиха оперативната хистероскопия при Стаменов за другия четвъртък. За съжаление, не бяха особено изчерпателни за това какво напревление ми трябва от личния лекар, тъй като ще е по каса с доплащане. Ако някоя от вас е минала през тази процедура, ще бъда благодарна за уточнения. Ако не, утре, като давам кръв за предварителните изследвания ще питам на регистратура.

Лека вечер и до писане   Simple Smile

# 50
Записвам се и аз. Надявах се на успех за всички ни през новата година.

# 51
Записвам се в новата  темичка и аз.Нека се напълни само с положителни тестчета.
Дано Господ да даде на всеки това,от което има нужда! Praynig

# 52
  • Варна
Записвам се и утре ще ви изчета назад...
Много положителни тестове да има в тази тема!

# 53
Здравейте в новата тема   bouquet
Момичета, малко съм притеснена. В момента би трябвало да съм в 5та г.с. От няколко дни ми се появи силна болка ниско в корема, наподобяваща менструална. А сега забелязах и някакво кафяво петно на превръзката си. Имам ли причина да се безпокоя?

# 54
# 55
  • София
Честита Нова Година на всички! И късмет на всички!

# 56
# 57
Момичета, малко съм притеснена. В момента би трябвало да съм в 5та г.с. От няколко дни ми се появи силна болка ниско в корема, наподобяваща менструална. А сега забелязах и някакво кафяво петно на превръзката си. Имам ли причина да се безпокоя?

Здравей Semplice.
Когато имаш кафеникаво зацапване, това, което може да те успокои е, че не е бистро червено. Аз също имах твоя проблем и си запазих час при Д-р Шефкетова. Биха ми неупоген и прегнил 2 пъти. Пих и Но спа. Възможно е при теб да не се налага, но все пак, за да си спокойна, се обърни към лекаря си възможно най-скоро. Ти ин витро ли си правила или си забременяла по естествен път?

# 58

Здравей Semplice.
Когато имаш кафеникаво зацапване, това, което може да те успокои е, че не е бистро червено. Аз също имах твоя проблем и си запазих час при Д-р Шефкетова. Биха ми неупоген и прегнил 2 пъти. Пих и Но спа. Възможно е при теб да не се налага, но все пак, за да си спокойна, се обърни към лекаря си възможно най-скоро. Ти ин витро ли си правила или си забременяла по естествен път?

Ин витро

# 59
  • София
Щастлива 2014 година, момичета.

На мен преди малко ми потвърдиха оперативната хистероскопия при Стаменов за другия четвъртък. За съжаление, не бяха особено изчерпателни за това какво напревление ми трябва от личния лекар, тъй като ще е по каса с доплащане. Ако някоя от вас е минала през тази процедура, ще бъда благодарна за уточнения. Ако не, утре, като давам кръв за предварителните изследвания ще питам на регистратура.

Лека вечер и до писане   Simple Smile
Здравей мила,можеш да си вземеш направление от личен лекар№ 7 по клинична пътека149.Доплащането е 330лв.С това направление сутринта те приемат правят ти безплатни изследвания за Спин,Васерман и др.Ако нямаш кръвна група трябва да направиш преди операцията ,незнам за колко време излиза резултата.Успех и стискам палци всичко да е ок . /color]

Общи условия

Активация на акаунт