Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 714
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Ст. Загора
Благодаря, Lady Be Hug

# 91
Lady Be, стана ми интересно за начина на хранене - какво точно се има предвид. Поне това мога да променя.

# 92
Д-р Стаменов и д-р Шефкетова
Представиха при кои случаи каква опертивна интревенция се прилага. Изброените не влияят добре на имплантацията и се отстраняват - Хидросалпинг , миоми над 3см, кисти, полипи
Д-р Стаменов каза, че има възможност болните от рак да имат деца. Ако се хране навреме, може да се отстрани само 1 яйчник.  80-90% от жените запазват фертилитета си.
При рак на гърдатата и ако не се отстрани като орган има 5 пъти по-голявм риск от рецидив в сравнение с този при яйчника. Възможна е бременност 1 г след химиотерапия. Замразяват се Я и яйчникова тъкан.
Десга има 1 имплантация на матка в света, но с неуспешна бременност. Имплантация на яйчник няма и няма да има скоро.. нашща тъкан може да се присади, но не и от друг човек

# 93
Lady Be, стана ми интересно за начина на хранене - какво точно се има предвид. Поне това мога да променя.
без пластмаси и здравословно

# 94
д-р Рачева, директор на болницата обясни подробно за еволюцията при препраратите за стимулация и към момента писалките са най-дброто. очаква се да минем на таблетки в бъдеще.
психорожката Ваня каза, че не можем да очакваме, че усилията, които полагаме, ще се възнаградят и важно е да сме дисциплинирани и да имаме доверие в доки.
ако не успеем, да си пренастроим начина на мислене и живота.

# 95
Д-р Михова – за бременноста
-   2000-2200 ккал дневно, вдигат се с 200 ккал след 4 месец
-   250 гр плодове и зеленч на ден, 2-3 яйца седмично  и 3 пъти седмично месо, без сладко, 2-3 пъти седмично морска риба
-   Да не се яде суши, риба тон, морски дарове, меки сирена, сурово месо
-   Да не се взима допълнително флуор
-   По 1 кафе дневно
-   Разрешен секс
-   От 1 до 3 месец не трябва да се напълнява, от 4 до 6 по 200-250гр- седмично, от 7 до 9 по 50-0 гр. Седмично
-   Последните 4 седмици да не се пътува със самолет
-   Разказа ни ултразвуковата дигностика – кога какво се гледа и защо – дай Боже да стигнем до нея! Беше мнго интересна и полезна нейната лекция

# 96
Lade Be, разкажи малко повече  за конференцията, моля   bouquet
Lade Be, разкажи малко повече  за конференцията, моля   bouquet
Ще се пробвам с "2-3" думи, но перди това да кажа, че говорих с д-р Андреева, министърката да ни п одкрепи и да ни защити чрез Кодекса на труда - а не само да имаме защина от пукция до трансфер...

За каква защита става въпрос, извинете ме за въпроса, но не съм запозната и какво общо има кодекса на труда?
имаме защита от уволнение от пункция  до трансфер, както и тогава право на отпуск.

# 97
Благодаря,Lady Be  bouquetБи било хубаво ако имаше начин и тези,които нямахме възможност да присъстваме да се запознаем с лекциите.

# 98
без пластмаси и здравословно
Лейди Би, може ли малко повече подробности, моля?

# 99
Добро утро, момичета, от тук нататък чакам....подписване на договорът с фонда...Много ви моля, ако някой подучуе, че има развитие по темата, казвайте. Много ви благодаря предварително!

# 100
 Ето на какво попаднах , имало връзка между щитовидната жлеза и червата.  Hug

http://www.flosinagastronomy.com/1063108810771074108510801090107 … 107710791072.html

# 101
Lady be, благодаря за информацията за конференцията.
Може ли да напишеш по-подробнf, каква промяна е желателно да бъде направена в Кодекса на труда. Работата ми е свързана пряко със законодателната дейност в парламента и мога да направя предложение, ако имам яснота по предложението, за да подготвим и мотивите към него,и да говоря с мои колеги от другите парламентарни групи, за да го подкрепят.

Успешна седмица на всички Wink

# 102
Нямах проблем за записването на час за 20.01.2014,за слагане на лекарство ,след лоша биопсия.Да не би ин витро специалистите да са се увеличили отново/шегувам се /?

Аз си записах час за 22.01 за същото. Може ли да ми кажеш колко ще струва лекарството, че на регистратурата не знаеха.

# 103
Марципан, ако ти слагат PBMC, което е вземане на кръв два поредни дни, мисля, че цената беше 250 лв.

# 104
Марципан, ако ти слагат PBMC, което е вземане на кръв два поредни дни, мисля, че цената беше 250 лв.

Там е въпросът, че и аз не знам какво се слага. Дамата от регистратурата ми се накара и не желаеше нищо да обяснява. От SMS разбрах, че ми е лоша биопсията и трябва да се слага лекарство. Нищо повече. Това РВМС не се ли прави след пункция или аз нещо съм се заблудила?

Общи условия

Активация на акаунт