Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Най-вече ме интересува дали е добър специалист във ФМ или да търся друг вариант.
Веднъж от рецепция ми изсипаха суперлативи за него колко е добър като специалист и какви постижения има, лично аз не съм била на преглед при него.

# 211
  • София
Момичета, колко дена дават болничен за инсеминация?

# 212
  • София
николко

# 213
  • София
николко

Как така николко? Аз ходя на работа все още, ако не ми дадат болничен може и да не ходя вече

# 214
  • София
николко

Как така николко? Аз ходя на работа все още, ако не ми дадат болничен може и да не ходя вече
Няма причина да не ходиш на работа след инсеминация.

# 215
  • София
николко

Няма причина да не ходиш на работа след инсеминация.

А в самия ден?

# 216
  • София
отпуск или болничен от лл

# 217
  • София
Ясно, с личната лекарка ще се справям значи

# 218
Здравейте момичета Simple Smile знае ли някоя от вас дали цялата информация от досиета я има и на друго място....изгубиха ми досието...няма го никъде,потънало е някъде....няма го и това е  ooooh! ooooh! ooooh! Побърках ги тези от регистратурата и немогат да го намерят...казват ми да не се притеснявам,ама аз съм много притеснена ooooh! Дали се е случвало подобно нещо на някоя от вас?

# 219
Здравейте момичета Simple Smile знае ли някоя от вас дали цялата информация от досиета я има и на друго място....изгубиха ми досието...няма го никъде,потънало е някъде....няма го и това е  ooooh! ooooh! ooooh! Побърках ги тези от регистратурата и немогат да го намерят...казват ми да не се притеснявам,ама аз съм много притеснена ooooh! Дали се е случвало подобно нещо на някоя от вас?

На мен ми се случи когато бяха в старата клиника. Бяха ми сложили едно листче за първа страница - копие и това е. Все още си ходя с него. Там пише име, години, какво ти е правено преди да отидеш в клиниката и толкова.

# 220
Няма ти досието? ! Вероятно са го бутнали някъде и ще се появи. Не се притеснявай!

# 221
И при мен веднъж се беше затрило, на следващия преглед го бяха намерили.

# 222
не изгубило се,от началото на декември го няма ... правих биопсия и резултата го бяха разпечатали и го бяха дали на Шефкетова,сега ходих пак и го няма...немогат да го намерят и това е  newsm78
Силно се надявам да вкарват тази информация в компютър,и да се разпечата всичко...само това ми липсваше да мисля  ooooh!

# 223
Много неприятно това с досието, дано се номери и да се успокоиш.
 Hug

Аз имам един въпрос към момичетата с лапароскопии-
преди самото лапаро има ли време и възможност да се поговори с доктора?
Искам да ми се обясни, да обсъдим варианти.
Притеснява ме, че там все се бърза и след ЦС Персенска само ми каза, че ще маха тръбите и това е.
А аз искам да поговорим за това, дали ще имам шанс за това или трябва да ходя до София само да си поговорим?  ooooh!

# 224
Днес се зачудих дали задължително всъщност ни правят тест за съвместимост с партнъора преди ин витро процедура? Или ние трябва да си го поискаме?

Общи условия

Активация на акаунт