Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 698
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Нова пациентка на клиниката съм и при срещата с Персенска каза, че иска да направим хистероскопия. Записа ми само 8, 9 и 10 ден. Как се процедира в този случай? Може би трябва в началото на цикъла да запазя час за някой от тези дни Simple Smile.
 А и също необходимо ли ми е направление за да мине по ЗК? От личната лекарка или от Надежда го издават?
Трябва ли предварителни изследвания да се правят или отивам направо в насрочения ден и тогава назнба

Да правилно си се орентирала за един от тези дни се обаждаш да си запазиш час. Един, два дни преди датата ти се обаждат от клиниката за да ти кажат какви изследвания да направиш. Но тези изследвания може и там да ги направят сутринта преди хистерото само кръвната трябва да я направиш по рано, че не може да излезне толкова бързо. Ако си правила в клиниката други подобни процедури и ти имат кръвната група им кажи.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 15:39 от darko1

# 256
  • София
Здравейте момичета,за много години на всички.Пожелавам Ви това което всички искаме да се сбъдне по-скоро.Имам въпрос-Някоя от вас случайно да е чувала новината че Сигридов ще напуска болницата ,и ако е така къде смята да ходи?Много съм притеснена от тази"клюка"
За съжаление не си само ти притеснена.
Ще бъде първоначално отпуска, но е казал, че няма намерение да се връща. Щял да почива няколко месеца...

# 257
от 2 дни безуспешно се опитвам да се свържа с клиниката... На тел 02 441 79 73 и на мобилния +359 882 193973 никой не отговаря. Звъня и на +359 2 4417970 и после избирам 3, пак никой... Някой да знае защо? Искам да си направя регистрация за да мога да проверявам за резултатите онлайн, но не успявам да се свържа. На имейлите ми също никой не отговаря.... Изнервящо е...

Преди половин час звънях на телефоните и успешно записах час за Цветна снимка и за преглед при д-р Шефкетова след снимката!
Звънях на +359 2 4417970 и натискам 2 /не 3/ и от втория път успях да се свържа!
Направи се на объркала се и пробвай на този телефон!
И аз ще записвам час за цветна снимка тези дни.Трябва ли и час за преглед веднага след снимката да се записва. newsm78

# 258
И какво стана сега-къде ще търсим д-р Сигридов?Сигурно ще работи някъде-ама поне да каже къде е? Не е коректно с пациентките си така.....

# 259
Момичета имам още два замразени ембриона. При последния ми неуспешен опит д-р Персенска ми каза, че може да съберем още една яйцеклетка, аз отказах и решихме да си почина и да направим замразен трансфер. Мисля през март да се обадя за час, но се чудя за кой ден да си запиша. Досега винаги съм ходела на 10-11-ти ден, но приемам естрофем от втори ден.
Какво ще ме посъветвате?

# 260
Момичета на трисеквенс съм вече втора опаковка хормони някакви но правихме три пъти секс и всеки път ми прицапва след това ярко червено а не съм в цикъл. Просто след секса като се избърша с бяла хартия се вижда че  има бледо оцветяване с червено и но другия ден се отича пак така като се обърша съвсем леко и това е до следващия секс. Какво може да е това не ми се е случвало до сега. Някой да има идея от какво се получава така.

# 261
Здравейте момичета,и аз съм пациент на клиниката.Предстои ми евентуално замразяване на яйцеклетка.Някой знае ли каква е цената и има ли значение дали ще е оплодена или не

Благодаря предварително

# 262
Първоначалното замразяване е 450 лева, мисля до 3 бр., а всяко следващо по 200 лева. Цената на замразяването на яйцеклетка и ембрион е една и съща. Разликата идва от оплождането, но не се сещам сега за цената му. Моето лично мнение, без да ангажирам никой с него е, че замразените ембриони са по-устойчиви отколкото замразени яйцеклетки.

# 263
  • Sofia
Ако ще замразяваш само яйцеклетки, цената до 3 бр. е 450 лв. първоначално. Всяко следващо замразяване е по 200 лв., но не знам дали има значение бройката. Ако ще замразяваш ембрион се плаща и цена за оплождане - 250 лв. на ембрион.

# 264
от 2 дни безуспешно се опитвам да се свържа с клиниката... На тел 02 441 79 73 и на мобилния +359 882 193973 никой не отговаря. Звъня и на +359 2 4417970 и после избирам 3, пак никой... Някой да знае защо? Искам да си направя регистрация за да мога да проверявам за резултатите онлайн, но не успявам да се свържа. На имейлите ми също никой не отговаря.... Изнервящо е...

Преди половин час звънях на телефоните и успешно записах час за Цветна снимка и за преглед при д-р Шефкетова след снимката!
Звънях на +359 2 4417970 и натискам 2 /не 3/ и от втория път успях да се свържа!
Направи се на объркала се и пробвай на този телефон!
И аз ще записвам час за цветна снимка тези дни.Трябва ли и час за преглед веднага след снимката да се записва. newsm78

Ами на мен док ми каза така, а и мисля, че е необходимо да се направи коментар на снимката и от самия доктор!

# 265
Много ви благодаря за отговора,пожелавам скоро всяка да се похвали с положителен резултат baby_neutral

# 266
  • София
Това са само клюки за напускането на д-р Сигридов. Той има бебе - съпругата му роди миналата година и иска повече време с детето си, което е разбираемо. Графика му е адски натоварен, както знаете - прегледи, раждания, операции - като д-р Стаменов /сутрин от ранни зори до късни доби вечер/ и е нормално да вземе по-дълга отпуска. Не бързайте с предварителните заключения.

# 267
Здравейте, момичета! Пожелавам Ви много успехи през Новата година!
Имам едно питане ако си пациент на клиниката при д-р Персенска можеш ли да си запишеш час пи д-р Стаменов и колко време се чака? А и докторите дали се сърдят или обиждат от това!

# 268
Здравейте, момичета! Пожелавам Ви много успехи през Новата година!
Имам едно питане ако си пациент на клиниката при д-р Персенска можеш ли да си запишеш час пи д-р Стаменов и колко време се чака? А и докторите дали се сърдят или обиждат от това!
Можеш да се прехвърлиш,никой няма да се разсърди,понеже в тая лудница никой няма да разбере  Mr. Green а и избора си е твой,имаш право на такъв.

# 269
Това са само клюки за напускането на д-р Сигридов. Той има бебе - съпругата му роди миналата година и иска повече време с детето си, което е разбираемо. Графика му е адски натоварен, както знаете - прегледи, раждания, операции - като д-р Стаменов /сутрин от ранни зори до късни доби вечер/ и е нормално да вземе по-дълга отпуска. Не бързайте с предварителните заключения.
Не са клюки, самият Сигридов го твърди, няма да се връща. Търсете си лекар. Аз все пак ще ида при Игнатов, той ще го замества. Вярвам, че Стаменов няма да повери бременните на кой да е!

Общи условия

Активация на акаунт