Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 669
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Това са само клюки за напускането на д-р Сигридов. Той има бебе - съпругата му роди миналата година и иска повече време с детето си, което е разбираемо. Графика му е адски натоварен, както знаете - прегледи, раждания, операции - като д-р Стаменов /сутрин от ранни зори до късни доби вечер/ и е нормално да вземе по-дълга отпуска. Не бързайте с предварителните заключения.
Изобщо не са клюки!

# 271
Момичета имам още два замразени ембриона. При последния ми неуспешен опит д-р Персенска ми каза, че може да съберем още една яйцеклетка, аз отказах и решихме да си почина и да направим замразен трансфер. Мисля през март да се обадя за час, но се чудя за кой ден да си запиша. Досега винаги съм ходела на 10-11-ти ден, но приемам естрофем от втори ден.
Какво ще ме посъветвате?

Здравей,

защо просто не си запишеш час за доктора предишния цикъл, за да му зададеш точно този въпрос? Така и така го плауваш доста напред във времето.

И аз имам още два замразени и след седмица съм на преглед, за да питам какво правим. Много се точат нещата при Стаменов. Последния ми неуспех беше началото на декември. А заповедтта ми пък взех още по рано. Час имам чак за каря на този месец!

# 272
Знаете ли дали в събота работи регистратура и дали мога да правя опити за записване на час?

И дали работи вече хотелската част на болницата?

# 273
Знаете ли дали в събота работи регистратура и дали мога да правя опити за записване на час?

работи,да
можеш,да
не знам

# 274
mimikona като си записваше час за какво каза на секретарките че ти е часа?

# 275
  • Sofia
Момичета, имам нужда от вашата помощ - искам да си самоназнача имунологични и генетични изследвания, само, че нямам представа има ли някакви изисквания кога и как да се правят (на кой ден от цикъла, на гладно и т.н.).Ако някой е правил скоро нека ми пише и каква е евентуално цената  за тези изследвания.

# 276
Здравейте момичета, видях, че коментирате за хотелска част към болницата - бихте ли дали малко повече информация, защото влязох в сайта на клиниката, но не успях да намеря нищо там Embarassed Аз си записах час за преглед в края на ноември и попитах момичето на регистратура дали работят с някой хотел, за да отседна там, но ми обясниха, че нямат такава практика. Явно са се променили нещата Simple Smile

# 277
Аз казвам за подготовка на замразен трансфер. Предвиждам си 7,8 ден от цикъла и записвам. Но например, сега в този случай, ми отказаха на 7, 8 ден от цикъла, защото го нямало доктора и просто исках най-близкия възможен час.  И ето на ще изпусна месеца..... Sad

Ти можеш да искаш за 2 ри ден от цикъла и така , ако решите да действате с док винаги можеш след това да запишеш час за 7,8 или пък 10ти ден Simple Smile
Успех!

# 278
Момичета, имам нужда от вашата помощ - искам да си самоназнача имунологични и генетични изследвания, само, че нямам представа има ли някакви изисквания кога и как да се правят (на кой ден от цикъла, на гладно и т.н.).Ако някой е правил скоро нека ми пише и каква е евентуално цената  за тези изследвания.
Генетичните се пускат само в понеделник,защото докторката само тогава е в клиниката..Можеш да запишеш часове и за двете за понеделник..В един и същи кабинет ходиш..Аз бях пила и кафе и бях закусвала и преди двете изследвания..Не са ми казвали да не го правя..Генетичните са 150лв на човек-мисля,че се пускат и от двамата..Имунологичните са 265лв и се пускат само от теб..

# 279
маймунка33, и аз благодаря за информацията, много помогна и на мен. Аз съм си запазила час за Балтаджиева за 27-ми понеделник за имунологинчни изследвания, но ако искам да пусна генетични, трябва да си запазя още един час, така ли? Виждам, че няма значение в кой ден от цикъла са. Необходимо ли е часовете да са сутрин или няма значение?

# 280

работи,да
можеш,да
не знам

Благодаря ти   bouquet
Значи ще направя опит утре да се свържа.
Ако не забравя ще попитам и за хотелската част.

А дали д-р Персенска приема в събота и/или неделя?

# 281
Събота със сигурност приема,а за неделя мисля и е почивен ден

# 282
Хотелска част мисля, че още няма работеща - едва им стигат помещения за кабинети и болнични стаи. Имало е такава идея като са откривали болницата, но не са стигнали до етап реализация. Ти питай, разбира се, може и да греша.

# 283
Генетичните се пускат само в понеделник,защото докторката само тогава е в клиниката..Можеш да запишеш часове и за двете за понеделник..В един и същи кабинет ходиш..Аз бях пила и кафе и бях закусвала и преди двете изследвания..Не са ми казвали да не го правя..Генетичните са 150лв на човек-мисля,че се пускат и от двамата..Имунологичните са 265лв и се пускат само от теб..
За генетичните те искат нахранен, защото "има едни клетки, които се увеличават след храна и ни трябват" - така ми каза д-р Хаджидекова навремето, колкото и лаишко да звучи.
Имунологичните е хубаво да се пуснат втората половина на цикъла, т.е. след ову, макар че не е догма.

Аз казвам за подготовка на замразен трансфер. Предвиждам си 7,8 ден от цикъла и записвам. Но например, сега в този случай, ми отказаха на 7, 8 ден от цикъла, защото го нямало доктора и просто исках най-близкия възможен час.  И ето на ще изпусна месеца..... Sad
Миличка, като ти се случи така, просто си запиши час за някой от другите лекари. Така или иначе, ще те гледа само веднъж или два пъти, а после те поема твоят док. И няма да губиш месеца.

# 284
Събота със сигурност приема,а за неделя мисля и е почивен ден

Жалко за неделя, но колкото и да ми е удобно тогава и тя има нужда от почивка все пак.

Хотелска част мисля, че още няма работеща - едва им стигат помещения за кабинети и болнични стаи. Имало е такава идея като са откривали болницата, но не са стигнали до етап реализация. Ти питай, разбира се, може и да греша.

Ясно,
аз мислех че е почти готово и нещо се довършва, а то е било само идея, която явно няма да се реализира щом имат недостиг на стаи (които са по-важни).

Ти как си?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт