Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 643
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
CapricornS - 2 пункции съм имала досега, и двете след стимулация. Викат те сутринта в 7:30 - гладна, жадна, с готови изследвания, мен не са ме преглеждали, но мисля, че момичетата на ЕЦ ги преглеждат, акушерка ви събира по списък всички за пункция, отивате в стая, в която се преобличате в болнични манти и чехли, заключвате си нещата в шкафчета и ви извозват в колички към "стаята с пъзелите", в която чакате всички реда си да ви извикат. Понякога отнема и по 2 часа, зависи колко момичета сте за пункция. Като те викнат, те вкарват в манипулационна, анестезиологът ти вкара пълна упойка, док. се появява и след това се събуждаш в реанимация. Там вливат 1-2 банки и те оставят около 2 часа, за да поспиш и починеш, док. се появява, за да каже какво е извадил, след това - си тръгваш.

# 331
последно за пункция преди или след се плаща  newsm78
и сутрин рано дали им работи разплащането с карти?

Плаща се преди пункцията.Една сестра(акушерка) ходи със списък и разпитва поименно дали си платил и уж си отбелязва.Мен поне ме питаха 6 пъти дали съм платила  ooooh!
Друг е въпроса, че компютъра на касата се беше повредил сутринта и ми взеха парите, а касовата бележка я получих след пункцията.

# 332
За мен , няма смисъл да протакъм времето си в илюзии и напразни ходове и направо след няколко неуспешни забременявания по естествен начин  съм се насочила към клиника "Надежда". Който иска нека да опитва с билки, медитации или разни съвети на ходжи или ясновидки. Питам се на няколко пъти, ако всичко това помага , защо съществуват тези клиники, които доста време се борят с нас -минаваш едно, минаваш второ нещо и мислейки  си , че си вече на финалната права,опа : още нещо , което има за оправяне! ?! От 2 години слушам  давания на ъкъли я от майката на етърва ми - гледала някакво предаване на ясновидци и казали как може да се забременее. Да взема глинено съдче , да го напълня с козе прясно мляко, вътре да сложа магданоз и не помня още какви неща , да го захлупя с плетено капаче и 4-ри дена да седя на него по незнам си колко време и така ще забременея /това го казва по телефона на майка ми, седмица след като направих спонтанен аборт/ . Майка ми й е казала да не се мешат , това си е наша работа и имаме записан час за най-добрата клиника , която ще ни помогне, ето на сестра ми близнаците/внуците на майка ми/ са с помоща на "Надежда" . Отговора й е бил- там е вредно!!!!!
 След това слушам кумата ми , която остави , че е с 2 години по малка от мен , но с едни странни разбирания и малко остарели, пък и тя самата няма все още деца / просто не иска да се разделя със свободата си по нейни думи/ взела да ми дава акъл как ще забременея като почна да ям определени неща и ходя на народни танци.....
 Бога ми, чудя се как все още ги гледам и се въздържам да не им изкрещя.... Това е само малка част от нещата, които са ми давали акъл през тези 2-3 години и според , които от раз ще забременея, а клиниките са вредни. Тогава , се питам , защо като идем на преглед не лекува Персенска , Стаменов, Шефкетова със 30 минутно седене на глиненото съдче ,а са учили толкова много...... ????

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:41 от Krasima84

# 333
Извинявам се за правописните си грешки Simple Smile , но се развълнувах и писах на един дъх Simple Smile без да го прочета преди да го публикувам Simple Smile

# 334
  • Ст. Загора
Благодаря, Mometo*!  bouquet

# 335
  • София
последно за пункция преди или след се плаща  newsm78
и сутрин рано дали им работи разплащането с карти?

Плаща се преди пункцията.Една сестра(акушерка) ходи със списък и разпитва поименно дали си платил и уж си отбелязва.Мен поне ме питаха 6 пъти дали съм платила  ooooh!
Друг е въпроса, че компютъра на касата се беше повредил сутринта и ми взеха парите, а касовата бележка я получих след пункцията.

Абсолютно винаги съм плащала след пункция, а имам 6 пункции откак са в новата сграда.
Веднъж даже забравих да я платя, сетих се вкъщи и се обадих по телефона- казаха да не се притеснявам и на другия ден отидох да платя.

# 336
  • гр. София
Ванче да не би да си била на естествен цикъл и тогава да се плаща след   newsm78 Мен декември ме накараха да платя предварително, даже ни провериха бележките от касата преди да ни качат. Явно имат проблеми със забавени плащания и си променят практиката или нямат определена организация и зависи от акушерките на смяна - изобщо не е много ясно.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 18:18 от muna_v

# 337
  • София
накрая да не се наложи по голо да търча да издирвам мъжа с парите  Crazy

# 338
Бамби, вие не замразихте ли?

# 339
  • Sofia
Сутринта бях на пункция, вече се праща преди пункцията, защото декември са имали няколко случая на момичета, които не са платили и имали заповед да се плаща преди пункция.  Минаваш прегледа ако си на естествен цикъл, плащаш и те качват. Ако си със стимулация не по фонда направо плащаш и чакаш да те извикат и качат.Цената е  350 лв., а ако си без упойка като ти мине пункцията на касата казваш, че си без упойка и ти връщат 50 лв. Поне при мен стана така тази сутрин.

# 340
Това с предварителното плащане е от скоро,преди не беше проблем да платиш и на по късен етап,но явно имат много не събрани вземания,а клиниката все трябва да се издържа с нещо.

# 341
  • Sofia
Да, ново е. Имали заповед от декември месец миналата година пункциите да се плащат предварително. Поне така каза една от акушерките.

# 342
  • София
скоро не, тепърва започваме да събираме.
иначе детето е от събрани замразени ембриони, но всичките ги върнахме на последния трансфер.

# 343
  • София
Аха, явно това е нещо ново. До септември месец нямаше такова нещо.

# 344
скоро не, тепърва започваме да събираме.
иначе детето е от събрани замразени ембриони, но всичките ги върнахме на последния трансфер.

А ясно,
е пожелавам тогава бързо и качествено събиране този път и същия, че и двоен успех.

Това с взимането на парите предварително добре, застраховат се. Но, знаете ли какво чакане е после ако е било без упойка и трябва да се връщат пари. Пред мен едно момиче чакаше точно за това. Ами бавничко става, а като знаем колко са организирани на регистратура само това им липсва.

Общи условия

Активация на акаунт