Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 630
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
От сутринта на няколко пъти се опитвам да се свържа с д-р Персенска на личния й, но не ми вдига. Накрая реших да се обадя на регистратурата и да им обясня , че за втори път този месец ми идва - първият беше на 07.01, а сега вчера вечерта. А оперативната хистороскопия ми я отложиха за другия месечен цикъл , поради пълния график та сега , какво? Е , отново съм в списъка на изчакващите за 27.01 и 28.01 . Дано сега да има едно малко свободно място и да я направим. а предварително бях си запазила миналата седмица час за 14.02 , вече на 100% разбрах , че нищо предварително да не правя- " никакви сметки без кръчмаря" Simple Smile Сега , ще чакам да ми се обядят, мисля повече да не звъня на Персенска/ някой от вас да й е звънял досега по някакъв въпрос на личния и да се  е свързвал? /

# 376
Сега , ще чакам да ми се обядят, мисля повече да не звъня на Персенска/ някой от вас да й е звънял досега по някакъв въпрос на личния и да се  е свързвал? /

само с предварителна уговорка,иначе се звъни на спешния Peace

# 377
От сутринта на няколко пъти се опитвам да се свържа с д-р Персенска на личния й, но не ми вдига. Накрая реших да се обадя на регистратурата и да им обясня , че за втори път този месец ми идва - първият беше на 07.01, а сега вчера вечерта. А оперативната хистороскопия ми я отложиха за другия месечен цикъл , поради пълния график та сега , какво? Е , отново съм в списъка на изчакващите за 27.01 и 28.01 . Дано сега да има едно малко свободно място и да я направим. а предварително бях си запазила миналата седмица час за 14.02 , вече на 100% разбрах , че нищо предварително да не правя- " никакви сметки без кръчмаря" Simple Smile Сега , ще чакам да ми се обядят, мисля повече да не звъня на Персенска/ някой от вас да й е звънял досега по някакъв въпрос на личния и да се  е свързвал? /
Аз съм звъняла,но след като забременях..Като ми се наложи,нямах избор освен да досаждам  Wink

# 378
За Д-р Персенска не знам, но с Д-р Шефкетова комуникацията става най-лесно с смс-и. Винаги отговаря!

# 379
В неделя д-р Персенска почива може това да е причина че не ти отговаря по телефона.
Някой знае е ли колко струва хистология на ембриона след абарзио?

# 380
Момичета някой знае ли точно кога ще излиза д-р Стаменов в отпуск и за колко време понеже към края на месеца ще правя ЦС и много се претиснявам да не би да го няма
На предната страница /24/ е обсъждан въпроса с отсъствието на Стаменов, вероятно от 21 до 25...а малко по назад в темата някой мисля, че беше упоменал с точност кои дни няма да го има!!!

21, 22 и 23 януари

# 381
  • София
момичета дали можете да ми помогнете в чуденията. Предстои ми опит на естествен цикъл когато бях на преглед през месец декември д-р Стаменов ми каза за месец януари - седми ден от цикъла да си запиша час. Аз забравих да питам затова моля момичетата който са правили опит на естествен цикъл да помагат - прегледите сутрин ли и веднага след преглед трябва да пусна хормонки и нещо друго когато  малките опашатковци за бавни практика ли е предварително да се замразява материал ( в друга клиника на която бяхме пациенти ни караха да замразяваме преди опит за да не стсне издънка след пункцията). Колко време продължава наблюдението на естествен цикъл. Малко ми е объркано, правила съм четири стимулирани опита но сега ми е много  newsm78 #Crazy

# 382
  • София
момичета дали можете да ми помогнете в чуденията. Предстои ми опит на естествен цикъл когато бях на преглед през месец декември д-р Стаменов ми каза за месец януари - седми ден от цикъла да си запиша час. Аз забравих да питам затова моля момичетата който са правили опит на естествен цикъл да помагат - прегледите сутрин ли и веднага след преглед трябва да пусна хормонки и нещо друго когато  малките опашатковци за бавни практика ли е предварително да се замразява материал ( в друга клиника на която бяхме пациенти ни караха да замразяваме преди опит за да не стсне издънка след пункцията). Колко време продължава наблюдението на естествен цикъл. Малко ми е объркано, правила съм четири стимулирани опита но сега ми е много  newsm78 #Crazy

здравей, изследвания не се пускат при всеки преглед когато си на ЕЦ. ЩЕ те проследи като начало за Я, след това ще я мери през 1-2 дена и когато достигне размер е ти пуснат изследвания.
Няма практика да се замразява. Аз имам няколко опита на ЕЦ и никога не са ни искали да замразяваме материал, но всичко си зависи от случая.
Наблюдението на ЕЦ продължава до пункция, което може да е на 12-14 или по късен ден. Аз съм имала пункций както на 12 ден, така и на 15 ден. Всичко зависи от развитието на яйцеклетката ти.
Успех от мен

# 383
  • Варна
Момичета, колко струва инсеминацият и инвитрото на естествен цикъл?

За инвитро на естествен цикъл мога да ти кажа. Най-евтиният вариант е 900 лева - 300 лева за пункция без упойка /350 - с упойка/ и 600 лева трансфер. Това е само за едно ембрионче. Освен това в тази сума не влизат изследванията на хормоните /те на фона на всичко останало не са скъпи, но може да се наложи няколко пъти да ги пускаш/. Не влиза и вирусологията. Ако искаш да не рискуваш само с едно ембрионче и да върнете 2 - то сумата набъбва. За замразяване цената първоначално е 450 лева, а смесеният трансфер /на замразен и свеж ембрион/ е 800 лева. Т.е. тогава цената е поне 1850. Но има и доста подводни камъни - след пункция да няма яйцеклетка, да не се оплоди, ембрионът да е с фрагментации и да не става за замразяване или трансфер и др. Пожелавам ти да не се слъскваш с подобни неприятности, но се случват, а парите за пункция са заминали на кино.

# 384
  • Варна

Гери много точно ти е отговорила. Само да допълня - мен Персенска ме посъветва да замразим едно и да направим смесен трансфер. Аз я послушах. Тъй се случи, че замразих 2 в два отделни месеца. После имах и едно свежо. От 3-те ми върнаха 2, но се хвана само едничкото. Аз бях с неизяснен стерилитет. И един съвет пък от мен - винаги си пускай хормоните след като минеш през кабинета, а не преди това, защото парите те може да отидат на вятъра.

здравей, изследвания не се пускат при всеки преглед когато си на ЕЦ. ЩЕ те проследи като начало за Я, след това ще я мери през 1-2 дена и когато достигне размер е ти пуснат изследвания.
Няма практика да се замразява. Аз имам няколко опита на ЕЦ и никога не са ни искали да замразяваме материал, но всичко си зависи от случая.
Наблюдението на ЕЦ продължава до пункция, което може да е на 12-14 или по късен ден. Аз съм имала пункций както на 12 ден, така и на 15 ден. Всичко зависи от развитието на яйцеклетката ти.
Успех от мен

# 385
При изследване на кръвна група в клиниката дават ли талонче с резултата?
Имам и още един, може би малко глупав въпрос - при преглед доктора ли казва колко дължиш или трябва изрично да попиташ? Чувствам се страшно неудобно, защото никой нищо не ми казва за плащане, пък и аз забравям да питам. До този момент съм платила само и единствено първичен преглед ...

# 386
В неделя д-р Персенска почива може това да е причина че не ти отговаря по телефона.
Някой знае е ли колко струва хистология на ембриона след абарзио?
krem123, ние попитахме на регистратура, казаха ни 1200 лв. и се отказахме.

# 387
mi_ni - На картончето, с което влизаш на преглед, ти записват колко струва прегледа. Цената на изследванията - на касата ги съобщават.

# 388
  • София
При изследване на кръвна група в клиниката дават ли талонче с резултата?
Имам и още един, може би малко глупав въпрос - при преглед доктора ли казва колко дължиш или трябва изрично да попиташ? Чувствам се страшно неудобно, защото никой нищо не ми казва за плащане, пък и аз забравям да питам. До този момент съм платила само и единствено първичен преглед ...
Д-ра пише на бележката с номера и името ти колко дължиш. След  това я носиш на касата и ти казват колко дължиш.
И аз никога не съм плащала, освен първичния.

# 389
  • Ст. Загора
[quote author=mi_ni
[/quote]
В края на прегледа докторът пише сумата, ако има такава, на картончето с номера, с което си влязла. Със същото картонче отиваш накрая на касата Peace

Общи условия

Активация на акаунт