Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 503
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много благодаря момичета. Ще следя темата и ще пиша веднага щом имам впечатления и аз .

# 496
  • София/Стара Загора
Иванка, Пати, Радост, благодаря ви. Много ценна информация ми давате. Мисля да се пробвам да отида при д-р Начев през февруари, за да мога след това с тези резултати да отида при д-р Райков.

Elli D,   моят съвет е да отидеш по-скоро при Начев, след като си направиш изследване на ТСХ, защото ако ти е над 2 - 2.5 ще ти предпише схема за прием на хапчета, като се прави контрола след 45 дни, за да се види как влияе. Не губи време...поне за това няма проблем да се задействаш и по-рано..но все пак всеки си решава сам  Simple Smile

# 497
А на някого обадиха ли се от клиниката да му отменят операцията или трябва ние да звъним.Аз съм записана за 28.01 и никой не ми се е обадил явно трябва да звъня аз  newsm78

# 498
  • София
сигурно не знаят докога ще е епидемията, та затова не звънят  newsm78

# 499
Е и аз бях за 27-ми или 28-ми /като на 19.01 се обадих за записване на час/, днес аз им се обадих , защото никой не звъни да каже-да или не! Най -мразя да чакам и то в неизвестното да се лутам. Та ми казаха , че се отлагат всички процедури/май планови/ , заради грипната епидемия. А предния път след като се записах за хистерото и пак бях в списъка на изчакващи, след 2 дни ми се обадиха , че е пълен графика. А, сега ние ги търсим...

# 500
момичета, моля споделете, кой е най-краткият срок, в който са ви излизали резултати от биопсия? има ли шанс да бъдат готови до 3 дни и има  ли значение дали е уикенд...
На 7.12/събота правих биопсия,и то вечерта/без да пускам хормони/..В четвъртък12.12.2013/знаех резултата.Като ми каза още на 11.12 да и пратя смс.Пазя си още съобщението от докторката,за достоверност на написаното  ми .Успех!
благодаря ви, Красимира и Мем Wink

# 501
Ще почакам до утре до обяд и ще звъня да видим,мисля,че ако действително всички са отменени трябваше да се обадят на момичетата поне да са наясно ама може и те наистина да не знаят.

# 502
  • София
mandy_may, да смятам да се задействам възможно най-скоро. Тъй или иначе от една година си пия Еутирокса, като за последно го изследвах в края на Октомври. И тъй като вече са минали 4 месеца оттогава, това ме подтикна да потърся мнение за ендокринолог. Взимам заплата и пускам изследванията и отивам за коментар  Peace

# 503
Здравейте, момичета. Simple Smile Най-накрая дойде така чакания от мен час за първичен преглед при д-р Персенска и реших и аз да се включа в темата. Иначе отдавна я следя. Предстои ми лапароскопия + хистероскопия. На докторката не й хареса цветната ми снимка - дясната тръба е запушена или частично запушена; аз съм с двурога матка с малък септум. Също така ми откри и полип. Бихте ли се включили с информация за тези процедури, тези от вас които са правили? Благодаря ви и ви желая сбъдване на най-съкровената мечта! Simple Smile

# 504
Относно грипната епидемия, доколкото знам е обявена за 7 дни, ма не знам от кога е обявена  newsm78 звънете от предния ден за най сигурно, да не стане напразно да се разхождате! На мен вчера като ми се обадиха да ми отложат снимката ми казаха, че и на тях сега са им съобщили и се извиняват, че толкова късно ми се обаждат  ooooh! дано да подходят разумно... /поне в случая/ Wink

# 505
На 23.01 обявиха грипна епидемия в София.
За сега е 7 дни.

# 506
Да от 23 е обявена грипната епидемия ,но на регистратурата в Надежда  не пишеше нищо друго.Предполагам че до второ нареждане  се отменят всички планови операции и манипулации.Аз другата седмица имам ходене до клиниката,та ако има промяна/отмяна/ ще пиша.Хубава събота момичета!

# 507
Здравейте, и аз на 27.01 имам час за цветна снимка.Обаждах се в клиниката но ми казаха че заради грипната епидемия се отлага всички процедури и също да се обадя утре /неделя/ да ми кажат със сигурност дали да ходя.Надали ще минем този месец.Ще се чака май.Офффф, тъкмо се настрои човек  Sad

# 508
Ketti , позната история, разбирам те как се чувстваш, но да приемем, че така е трябвало да стане...ние толкова сме чакали, та сега за един месец няма да се тормозим допълнително Hug вероятно ще си е до другия петък отлагането на процедурите и манипулациите... ooooh!

# 509
Да , най -важното е да се научим на търпение. За мен това е най-голямото изпитание. От два дни някъде мъжа ми само ме успокоява и ми вдъхва кураж. Аз малко се сринах: 1. Декември заради празниците-нищо не правихме. 2. Малко странна менструация  два месеца. 3. Д-р Персенска началото на януари ми назначи оперативна Хистероскопия-отложиха ми я ,заради пълен график. 4. Дойде ми пак след има няма седмица следе като ми спря .5. Сега ми отлагат за втори път хистерото , заради грипната епидемия. Минават месеците, а ми се виждат като годинииии в нищо. А празнотата още повече ми се изостря. На 24.01 разбрах , че една позната , на които им бяхме на сватба 1 месец преди нашата сватба е бременна в 5 месец. Вчера ми се обади моя много добра приятелка-бременна в 7 г.с. ..... Но трябва да вярваме, да трудно е , повече време, може да не е случайно-мъжа ми все ми го повтаря и вдъхва кураж. Снощи ми каза " Най-лошото при теб е ,че живееш в миналото/преживях за 2 години една изънматочна бременност и един спонтанен аборт в 8 г.с./ и , че мислиш за бъдещето!"

Общи условия

Активация на акаунт