Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 085
  • 376
  •   1
Отговори
# 315
И има ли много изключени? Тайна ли е кой е колежът?  Peace

# 316
Прочетох първата и последните две страници от темата.
Това, за което моли авторката, е супер нахално.
Според мен тя е частна ученичка и просто е оставена в някоя стая да си "реши" задачите без надзор.
Чудех се от къде ми е познат ника ѝ - срещала съм я в Звездни компромати, много на ти с живота на чалга звездите(няма лошо, щом я влече).
Наистина математиката не се отдава на всеки, но поне елементарни усилия можеш да положиш.

# 317
Какво означава частна ученичка?

# 318
Ученичка, която не е завършила гимназия, по едни или други причини и сега се явява само на изпити по отделните предмети. Не посещава редовните занятия с другите ученици.
Изпитът трябва да обхваща материала учен през дадения учебен срок.

# 319
  • Ямбол
Точно сега са им сесиите на такива, трябваше да се сетя по-рано.

# 320
А къде си правят изпитите? Вкъщи?  Rolling Eyes
П.П. Сега прочетох, че явно все пак е в училището.

# 321
Прочетох първата и последните две страници от темата.
Това, за което моли авторката, е супер нахално.
Според мен тя е частна ученичка и просто е оставена в някоя стая да си "реши" задачите без надзор.
Чудех се от къде ми е познат ника ѝ - срещала съм я в Звездни компромати, много на ти с живота на чалга звездите(няма лошо, щом я влече).
Наистина математиката не се отдава на всеки, но поне елементарни усилия можеш да положиш.
Аз също не съм била гений по математика в гимназията и колежа, но хващах 5-6 след положени много  усилия. Даже ми се случвало да рева над учебника вечер заради задачите, но в крайна сметка избутах гимназията и две висши без да разчитам на другарчета по чин или на дамите от БГМАМА  за помощ.  

^ Нес, колежът се казва европейски колеж по икономика и управление, Пловдив. Помня само 3-4 случая и то май бяха от последната година, преди това може да имало и други, но по понеже не четях сайта не мога да ти кажа.  

# 322
  • Ямбол
Това е доста гадничко - оставят ги да добутат до последна година, съответно да си платят колкото може повече и после бам - чао на преписвачите.
Не че и при нас не е имало подобни случаи - търпим до 12 клас и после ела пак догодина, ако искаш диплом.

# 323
Това е доста гадничко - оставят ги да добутат до последна година, съответно да си платят колкото може повече и после бам - чао на преписвачите.
Не че и при нас не е имало подобни случаи - търпим до 12 клас и после ела пак догодина, ако искаш диплом.

Меркантилно е - бас държа, че го правят, за да възстановят студентски права (повечето ще го направят, тъй като са доплували почти до края) и да кихнат повече пари на въпросния елитен колеж.

# 324

Значи какво излиза,този, който си е учил тихо, кротко и старателно, а не дай Боже е бил и отличник, требе да се срамува  Grinning А тоя, който не е могъл да научи за пет пари трябва да е горд и да се хвали? Ами защо не си го впишете в профила в ЛинкдИн? Или вие имате само такъв във ФБ? Може би пълен с котенца и цитати от страничката на Руми  Mr. Green
 Верно, форумът се превръща във все по интересно място, с все по подбрана компания.

Излиза, че тоя, който много се тупа по гърдите колко е учил - като теб, дори не може да чете правилно и да вниква в смисъла на прочетеното Laughing
Да, да, точно такъв, какъвто си го описала ми е профила във фейсбук Whistling
Да си преписвал по един-два предмета не значи, че не си учил за пет пари, госпожо заядлива! Колко точно са учили ще окачествяваш твоите сополанковци в къщи!

Не отличниците са презряни - презряно е лицемерието! Лицемерие е след като е пределно ясно на какво дередже е образованието в България масово, както и всичко останало, да се твърди, че ниииикой никога не е преписвал. Забраааавиииих, тук са се събрали само най-умните, най-можещите, най-знаещите, най-оправните, най-хубавите, най-добрите домакини, с най-умничките отроченца и най-добре задоволените мъже! Изобщо форума е една друга планета, паралелна реалност българска. Не казвам, че всички са нечестни като твърдят, че никога не са преписвали, но....
И за да препишеш също се иска акъл! Много по-противни винаги са ми били подмазващите се на учителки, майките на някои, вечно висящи при учителката да си хортуват, "спонсорите" на училището - пак загрижени за избутването на отроците си родители.

Да преписваш в университета ми се струва ненужно - ако не ти се учи, каквото си избрал да учиш, по-добре се откажи и не се мъчи. Човек отива в университета да се обучава за нещо, което го влече, интересно му е, след години се вижда да работи това, за което е учил. УЖ! Всъщност отново изкривената българска реалност е нищо друго, освен бълване на висшисти на килограм! Който не е решил, той не е завършил! Криво-ляво избутват и стават и те висшисти с висшУ.

# 325
Колежът никога не е ламтял за пари, понеже те си имат пари от други дейности  Wink една стотинка не са ми искали в повече  Wink дори ми върнаха една такса от 30 лв.,  която бях дала първата година  Laughing , нито са ми искали пари за издаване на документи, каквото съм платила за всичките години е било само таксата и учебниците, които извадени на ксерокс струваха 4 лв. . Дори ксероксът понякога беше безплатен. После се записах в държавен вуз и  там вече ми одраха кожата. За всяко листче дадено от администрацията плащах по левче.   Tired а в книжарниците струва  по 0.5 лв. 1  бр. #Crazy учебници 150 лв. , че то по-скъпо ми излезе следването в   държавен вуз, отколкото в частния.  ooooh!  Thinking  #Crazy

пс: забравих да кажа, че тези студенти не бяха от моя курс. Да са били 1-2, но не бяха определено последна година.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 19:16 от Koffkathecat

# 326

Значи какво излиза,този, който си е учил тихо, кротко и старателно, а не дай Боже е бил и отличник, требе да се срамува  Grinning А тоя, който не е могъл да научи за пет пари трябва да е горд и да се хвали? Ами защо не си го впишете в профила в ЛинкдИн? Или вие имате само такъв във ФБ? Може би пълен с котенца и цитати от страничката на Руми  Mr. Green
 Верно, форумът се превръща във все по интересно място, с все по подбрана компания.

Излиза, че тоя, който много се тупа по гърдите колко е учил - като теб, дори не може да чете правилно и да вниква в смисъла на прочетеното Laughing
Да, да, точно такъв, какъвто си го описала ми е профила във фейсбук Whistling
Да си преписвал по един-два предмета не значи, че не си учил за пет пари, госпожо заядлива! Колко точно са учили ще окачествяваш твоите сополанковци в къщи!

Не отличниците са презряни - презряно е лицемерието! Лицемерие е след като е пределно ясно на какво дередже е образованието в България масово, както и всичко останало, да се твърди, че ниииикой никога не е преписвал. Забраааавиииих, тук са се събрали само най-умните, най-можещите, най-знаещите, най-оправните, най-хубавите, най-добрите домакини, с най-умничките отроченца и най-добре задоволените мъже! Изобщо форума е една друга планета, паралелна реалност българска. Не казвам, че всички са нечестни като твърдят, че никога не са преписвали, но....
И за да препишеш също се иска акъл! Много по-противни винаги са ми били подмазващите се на учителки, майките на някои, вечно висящи при учителката да си хортуват, "спонсорите" на училището - пак загрижени за избутването на отроците си родители.

Да преписваш в университета ми се струва ненужно - ако не ти се учи, каквото си избрал да учиш, по-добре се откажи и не се мъчи. Човек отива в университета да се обучава за нещо, което го влече, интересно му е, след години се вижда да работи това, за което е учил. УЖ! Всъщност отново изкривената българска реалност е нищо друго, освен бълване на висшисти на килограм! Който не е решил, той не е завършил! Криво-ляво избутват и стават и те висшисти с висшУ.

newsm10 smile3525

# 327
  • София
А толкова ли е трудно просто да си седнат и да си научат?  newsm78

Виж, сега, Аква, образованието на каквото и дередже да е, в крайна сметка всеки отговаря за себе си и за детето си, ако е родител! Мисленето ти е на ниво на 3-годишно дете, което като усеща, че е наникъде, и се опитва да обижда на "ти пък, си глупачка". С преписването е като с всички други нередни неща, които човек прави - като не го хванат няколко пъти, започва много да си вярва и да наглее, да ламти за все повече, става немарлив, и рано или късно резултатите от всичко това го застигат. Репутацията е като сянка - няма отърване от нея, особено ако е свързана с лоши постъпки и некадърност.
Може да се иска акъл за преписване, но повече акъл се иска човек да не бие барабана.

# 328
Къде, душици златни, съм написала аз колко съм учила?
Просто запитах нема ли трети вариант, освен да преписваш и да се мазниш? И тоя трети вариант срамен ли е, обиден ли е?

Само да вметна, че с нервите съм по добре отколкото с учението и епитетчета за заядливостта ми, придружени от госпожа не ме вадят от нерви, не ме докарват до цитати и емотикони. Може и да съм госпожица освен това.

# 329
Тази тема отдавна се превърна в плювалник Tired Както доста от темите в този раздел Mr. Green
Хайде,успокойте се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт