Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 046
  • 376
  •   1
Отговори
# 330
Кофке, Кофке, язък, дето в колеж по икономика си учила - да знаеш, че в книжарницата листчетата са по 5 стинки и да ходиш да даваш на администрацията левче  Joy Никаква икономика и икономия не е това  Joy Joy

П.П. Я държавно съм учила, ама листчета на администрацията не съм плащала, за сметка на това плотирането доста скъпичко идваше.

# 331
  • Ямбол
Тази тема отдавна се превърна в плювалник Tired Както доста от темите в този раздел Mr. Green
Хайде,успокойте се! Hug
Какво трябва да се пише в темата според теб?
И защо толкова си се загрижила?

# 332
Ученичка, която не е завършила гимназия, по едни или други причини и сега се явява само на изпити по отделните предмети. Не посещава редовните занятия с другите ученици.
Изпитът трябва да обхваща материала учен през дадения учебен срок.

Частните ученици , може да са и с връстниците си , просто не ходят на училище като другите  Wink Peace

Devorah благодаря ти за отговора . До някъде се бях досетила , но ми стана интересно конкретно за кой университет говориш  Hug Разбира се това е лично и е твое решение дали да го споделиш  Wink .

Лилянa по какво сте преподавател ? ( Обръщам се на "вие" поради респекта ,който имам към учителите . Доста мои пра-родители са учители и съм възпитавана ( и с право ) с уважение  към преподавателите .

# 333
Нали вече казах,че завършването на авторката се е отложило заради повече от уважителни причини?!Не завършва с връстниците си.
Заглавието на темата е повече от ясно.
Лиляна,пази Боже някой ден да не си учителка на децата ми! Tired

# 334
Аз не говоря за авторката ,а принципно .
Какво не й харесваш на Лиляна ?  Че говори направо и не харесва преписването ?  Thinking

# 335
Какво не й харесваш на Лиляна ?  Че говори направо и не харесва преписването ?  Thinking
Това,че не харесва преписването-добре,нормално.Че говори направо-също е хубаво,ама някак си...Няма значение...Но не е заради горепосочените от теб 2 причини.Няма значение.

# 336
  • София
Аз пък се надявам всички преподаватели на детето ми да са като Лиляна и Аглая. Барем излезе човек от него.

# 337
tin4ety, така както си го написала, направо си се надяваш да са при Лиляна.  Simple Smile

Дано все пак авторката на темата да си е взела изпита и да си попълни пропуските впоследствие.

# 338
Това,че не харесва преписването-добре,нормално.Че говори направо-също е хубаво,ама някак си...Няма значение...Но не е заради горепосочените от теб 2 причини.Няма значение.

Само да не си и ти от англоговорящите , че ника като  гледам как ти е написан:flutter: Mr. Green . Един учител , трябва да си "тежи"  на мястото , нито твърде мек , да го правят на маймуна , нито твърде строг /с претенции на Господ/ и най - вече компетентен . Моите адмирации към такива, защото само те могат да ви научат на нещо . Иначе дай боже страстта към чалготеките  да ви е до време, защото не е това живота.  

Сетих се за професор от ВИНС-а май бил , пишел 6 на Господ , 5 на него си на студентите кой колкото изкарал  Crazy За друг Митьо 3-ката май му викали , студент не късал , седял да мисли докато не измислел нещо за 3 поне  Flutter

# 339
Аз искам учителката на моето дете да е като тази жена  Simple Smile

# 340
  • Варна
Сетих се за професор от ВИНС-а май бил , пишел 6 на Господ , 5 на него си на студентите кой колкото изкарал  Crazy За друг Митьо 3-ката май му викали , студент не късал , седял да мисли докато не измислел нещо за 3 поне  Flutter
Да нямаш предвид Димо брадвата и Дочо тройката? Crazy

# 341
Да нямаш предвид Димо брадвата и Дочо тройката? Crazy

Точно  Wink

# 342
А за Киро-водката чували ли сте? Laughing
И за мен,за да е добър един преподавател,трябва да съчетава човешки и професионални качества.Един от преподавателите ми е Ивайло Търнев.Уникален в своята област,просто нямам право и да го коментирам.Свестен човек.Но,като преподавател не е добър,много неразбрано обяснява,объркано.Но все пак,не е завършил педагогика.И въпреки това,не мога да не го уважавам,блестящ ум и добър човек!

# 343
И аз познавам един преподавател с прякор "Тройката", обаче при него беше поради факта, че рядко пише повече от тройка, а дори и тройки трудно пише от първия път.

# 344
tin4ety, ти в НБУ ли си?  

Общи условия

Активация на акаунт