Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 487
  • 775
  •   2
Отговори
# 660
  • София
higher-up Да ти е жива и здрава малката Елица!!! Наистина започва мартенския бебевалеж, и на нас  още малко ни остана.  smile3521 Аз също си взех Мixa за дупето на бебо, френска козметика е дано да е добър. Нямам търпение да си гушна малкото сладурче. HugМамите от София, кой къде се е ориентирал да ражда да сподели.Ние ще се раждаме живот и здраве в  Шейново при д-р Гагова с термин 25 март. newsm10 smile3502

# 661
Честити бебчета на родилите се мами  bouquet, нека да са живи и здрави и много да Ви радват. А останалите ще тръпнем в очакване още малко. Аз вчера бях на преглед,нашият калпазанин е с главата надолу вече, че се бях притеснила, бебето е малко 2500кг, та явно му се стои на топличко още.. Настроила съм се за нормално раждане. Вече взе доста да ми тежи и никъде не ми се излиза, а другата семица на 07,03 имам и РД, ама едва ли ще реши да излезне. Козметика мислех да купя на Бюбхен, че предният път ползвах и бях доволна, но ме изненадаха с Мустела, една приятелка ми е пратила колет. Измиващо за тяло и мляко за тяло.

# 662
higher-up, Честито бебе !!! Да бъде здрава и щастлива малката Елица!
Мами, имате ли наблюдения върху продуктите на А-Дерма ? И коя от двете бихте избрали-нея или Мустела?

# 663
Krasi12,ти със избор на екип ли си?

# 664
  • София
Да така мисля, но ще видим другата седмица съм на преглед и ще говоря с докторката. И ти ли си при Гагова? Peace

# 665
Да и аз ходя при нея и искам да си я избера за екип но още нищо не сме се разбрали а на мен термина ми е на 10 март Simple Smile

# 666
higher-up, честита ти дъщеричка, много да те радва и да е здрава Simple Smile
И аз вече ставам нетърпелива, още малко Simple Smile
Относно козметиката - след дълго четене за повечето марки, реших да купя Веледа - взела съм душ-гел, лосион, кремче за дупе и кремче за лице - всичките от тази марка, за да видя как ще й понесе.

# 667
Честито бебе Елица Simple Smile Жива и здрава и много щастлива да расте Simple Smile

И на мен това ме учуди с разкритието, не знам дали той ми го причини или съм си го имала вече, но без контракции, без нищо разкритие ей така, знам ли... сега си чакаме.

За козметиката засега съм се спряла на Бюбхен - купила съм измиващия гел, олио за началото, после мисля мляко, крем против подсичане и едно кремче за лице/ ръце. Ако нещо не сме доволни ще сменя сигурно с Мустела/ Себамед.

А относно болницата в София, аз съм се спряла на Токуда, че там се и следя.

# 668
Момичета,
Честита Баба Марта на всички и честити бебчета на новородилите мами Simple Smile  bouquet
Да сте живи и здрави и да се народят много много пухкави бебчета Simple Smile.

# 669
Higher up, честита дъщеричка! Да ви е жива, здрава и много спкойна!

# 670
Честита Баба Марта !!! Здрави и червени, румени, засмени  Simple Smile И много здрави мартенски бебенца  smile3504

# 671
# 672
Честита Баба Март нека ни донесе здрави и пухкави бебчета  Heart Eyes

Честито бебенце на higher-up !

Бюбхен е хубава козметика, ползвах я с дъщеря ми. Сега взех на Мустела гел за коса и тяло и масажно олио.

# 673
Честита баба Марта   bouquet Мартенския бебевалеж вече започна. Нека всички родили мами който искат бебоците им да са записани на 1ва страничка, да напишат по едно ЛС.

# 674
Честита баба Марта ! Здрави и усмихнати бебечета да ни донесе щъркелчето  Wink
За козметиката на Бюбхен  днес взех мляко и измивен гел  Bubchen Wasch Gel ... но пише за лице и тяло ... не за коса и тяло или е същото .. защото за такова ми го предложиха. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт