ОКТОМВРИ 2013-Тема 2

• 57 798
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
  • in Wonderland
Ох , и аз така се бях опъпчила миналия месец - ужас !!!! Направо по- зле и от пубер. Сега се оправиха нещата.
Косопад имах страшен ,около 2-3 месец след раждането. Правих една маска , дето ми я бяха препоръчали тук , подстригах се доста и спря да капе.

# 256
  • Стара Загора
И аз така, скъсих я драстично и вече не се оплаквам, преди всичко беше в косми вкъщи, а няма много време за чистене Simple Smile Пъпките и при мен са по-зле от преди бременността, преди цикъл и даже преди овулация е някакъв ужас, добре че не е дошло още лятото да се разсъблечем Simple Smile

# 257
То и моя косопад понамаля, просто защото вече коса не остана...  Joy

# 258
Мами с тоз фейсбук не съм влизала и писала от доста време  Embarassed Защо ни няма лентичките?

# 259
Трябва да си оправиш настройките в профила и ще ти излезе лентичката.

# 260
направих нова лентичка и пак не излиза, и вашите не виждам

# 261
В настройките махни отметката " не показвай подписите на други потребители".

# 262
blagodarq, opravih go

# 263
Нещо ми е развален компа или вече не пишете в тази тема... ???
Да питам по колко пъти ядете на ден ... Давате ли супа и кога?
Имаме 2 зъба и чакаме още 2  newsm44 - изкарахме ги без никакви проблеми... пожелавам и на другите мами като нас да изкарат зъбчовци.

# 264
Нещо позамръкна форума. Ние още нямаме зъби, но ми се струва, че идват защото пада голямо лигавене, още супи не давам, засега сме само на пюрета, каши, а от утре ще давам вече и жълтък. И от кърмата не се отказва човека, търси си своето след всяко хранене.

# 265
Въпрос към ЛЛЛ: На 6м и половина сме, захранени от 5м и 9 дни. яде каши и пюрета, но по-много малко до 90 гр макс на хранене и след 1 час си иска кърмата, давам вода от месец, но не е свикнала да пие и изпива по не повече от 20 мл дневно. Въпроса ми е за нощно хранене. Когат бе на 3-4 мес и коликите понамаляха започна да става нощем за хранене само 1 път, но напоследък от 1 мес или 2 вече от както я мъчат и зъбки (имаме два от миналата седмица) започна да яде на 2,5-3 часа нощем и си яде не е успиване по 20 мин яде. Какво да правя за да започне да спи по повече и да яде по по-малко. На кърмене на поискване сме и не ползваме биберон, категорично го отказва.

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 11:33 от eni_zlat

# 266
eni_zlat,
Ла лече вече не отговарят директно в нашата тема, предупредиха преди време. Ако имаш въпрос,питай направо в тяхната тема.
Ние ядем само пюре за сега, но по половин бурканче и след 1-2 часа е гладен и иска да суче. Днес ще го пробвам и с каша. Трябва до края на май на го отбия, защото се налага да го оставя на бабите за 2-3 седмици и ми е голяма мъка. Направо не знам как ще стане, сега го кърмя по 5 пъти. Имаме проблем с акането - прескача по 3 дни и накрая се налага да давам Дуфалак. Спомням си, че имаше и други бебета с такъв проблем, някакви съвети по този въпрос може ли да даде някой?

# 267
  • София
roverandom, опитай с пюренца от тиква, сини сливи или круша. На моето бебе му помагат. Знам, че се прилагат и клизми, но аз не съм им привърженик. Ако е продължително, най- добре се консултирай с лекар.

# 268
И ние имахме подобен проблем - пюрето от морков ни запича много - не съм давала лекарства оправихме се с пюре от спанак и това от сини сливи (има по малък ефект от спанака). Спанака го ядем с голям зор, но за сметка на това после минимум седмица нямаме проблеми - не е разтройство , ходи си нормално, затова ядем поне 2 пъти за месеца- има го на Хип - скъпичко е, но предпочитам него пред лекарствата.
Пожелавам и на вас да действа.

# 269
Имам въпрос относно кремчетата. ЛЛ ми каза да зпочвам да давам кремчета приготвени от прясно мляко , лъжица брашно и някоя бисквита за аромат. Не е ли рано обаче за прясно мляко, Калоян яде пюрета /домашни/ категорично ми отказа купешките, каши- оризова и оризово- бананова , бисквити без глутен.
Вие давате ли кремове и как са приготвени ?

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 16:08 от katitoo

Общи условия

Активация на акаунт