ОКТОМВРИ 2013-Тема 2

• 57 778
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Херцогинцьо, много мило интервю, с усмивка го изчетох Simple Smile Как са каките?

gostenkata75, ако ползваш английски - през google translate е много добър превода, май само 1 дума не успя да преведе (кувьоз, предполагам).

И аз мисля, че бебетата сънуват. Понякога я гледам как се усхмивка насън или се цупи  Joy

Имам още lineа negra, но вече се заличава.
За храненето: с каката установих, че е чувствителна към меда и кофеина (усещаше ги през кърмата и се обриваше), затова ги спрях, докато кърмех. Сега с Калина не съм забелязала да има проблеми - единствено, когато ям зеле, пръцка повече  hahaha
Утре сме на консултация и ще ѝ поставят следващите 2 ваксини - отсега си знам колко ще реве, горкото. Имам kool patch вкъщи, макар че не забелязах да ѝ помагат, когато беше болна. Дано не се наложи пак да ги пробвам. Панадол не давам превантивно.

PS Охо, никой не чете в момента темата, явно всички сте по разходки Simple Smile И аз я чакам да се събуди от съня по никое време и излизаме и ние  Flutter

# 91
хихи, Джули, аз чета, но чакам с нетърпение да излезнем/след около 30 минути/ супер е времето, такава зима ми допада! Wink

# 92
Мами да ви почерпя днес съм рожденничка                                             https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661387590546096&set= … ype=3&theater

# 93
# 94
Подарявам дрешки от момче за възраст до 1 год като цяло са за нуждаеща се мама, с петънца поизносени избелели но здрави.
http://prodavalnik.com/podaryavam-drehi-za-dete-okolo-godinka9-s … g-leten-i38260383

# 95
  • София
Портокали, чак сега отговарям Simple Smile Да, точно както си описала беше и при мен - нямам външни конци, резорбирщи били за 90 дни, на 8мия ден ми махнаха превръзката, дотогава се къпех много внимателно, ако въобще може да се нарече къпане, защото лепенката беше водонепропусклива Simple Smile

Ани и бебе Борис са много добре  Peace

# 96
  • София
Честит рожден ден, Ива! Много усмивки и красота в живота ти!

Днес водих Калина на консултация - още 3 см е пораснала, вече е 57. Малко й била "омекнала" главата, та за 1 седмица ще давам редовно Вигантол по 3 капки (иначе е на 1 капка и най-често забравям да ѝ го дам  Blush). Вече вдига глава на 90 градуса, когато е по корем, макар и за кратко, бързо се уморява; посяга и хваща с ръце и пъха разни неща в устата, хваща си и ръцете една с друга. Още не може да се обръща, по малко се извърта настрани, но ми се струва далече от истинко обръщане от корем по гръб. Напоследък никак не спи през деня, дремва на няколко пъти за по 15 мин и това е - събират ѝ се 11-12 часа сън в денонощието. Ще искам да навакса  Crossing Arms Но пък каката тръгна пак на градина, така че не ми е проблем малкото сън през деня Simple Smile Няма да питам вашите деца спят ли, че ще се надигне вълна от оплаквания  Mr. Green

# 97
Нашата дребосъчка пък от края на първи месец сама си изключи последното хапване в 00ч и остана само с това в 21-21:30 и спа до 6ч сутринта,а от около 2-3 седмици се опитва да си премахне и първото хранене и се налага да я поразбуждам към 7ч,макар,че на няколко пъти и аз се успивам с нея  Embarassed Embarassed и се събуждаме чак в 8.През деня също спинка между всяко хранене минимум по половин час,а ако сме навън не се сеща да се събуди.Иначе докато е будна е много активна:гука,закача се,всичко се опитва вече на вкус,ядосва се като не я разбереш от първия път какво иска и се кара  Laughing .
Скоро обаче нямаме иззглед от корем на гръб да се врътнем,по-скоро от гръб по корем.По корем я домързява повече от 3-4мин да стои,но пък се напира да стои седнала и понякога от "седнало" се пъне да става  Grinning ,кой знае като проходи как ще я удържаме  newsm78 ?

# 98
Първо се научават да се обръщат от гръб по корем, после обратното. Тези дни бяхме на ортопед най-накрая и той каза, че към 4 месец трябва да започне да се обръща от гръб по корем. Дъщеря ми започна да се обръща на 4.5 месеца. Не знам дали е било рано или късно..по-скоро късно. Нашият бебок явно е доста поспалив, има дни в които може да спи почти непрекъснато между храненията. Аз нямам против, де  Simple Smile. Иначе и той се опитва да стои на коремна преса и да седи, но му е доста рано. Много гука и издава всякакви смешни звуци, много е приказлив.

# 99
Здравейте, има ли тук мами от Русе? Можем да се организираме на разходка някой път Simple Smile

# 100
Здравейте, има ли тук мами от Русе? Можем да се организираме на разходка някой път Simple Smile

Май тук само аз съм от Русе  Simple Smile Ти от кой квартал си?

# 101
Има и други, но в момента живеещи другаде иначе с удоволствие  Wink

Отдавна не съм се разписвала в темата, дори незнам какви бури са се вихрили пак и защо. Надявам се темата да си остане ведра, както е започната.

Малката вече се смее с глас и си умира за танци, много е забавна. Обича да се къпе и едвам я удържам във ваничката ей  Mr. Green Определено е по жилава от сестра си в тази възраст, прави и опити да се обърне.

# 102
Здравеите
Ние правим 3 месеца на 26 и  искам да попитам възможно ли е вече да ни сърбят венчетата?Много си лапа ръчичките и се чеше купихме и кремче за никнещи зъбки и от него маи ни облекчава.....моля някои ако е ималтакъв случаи да ми пише

# 103
Мисля, че на много октомврийски бебоци вече им никнат зъбчета или поне ги сърби и се плюнчат и лапат ръцете при нас зъби още не се виждат, но усилено чеше венците.
аз за това и върнаг млякото в менюто ми, че да наваксаме с калция...по моя идея, ня знам иначе какво да препоръчам
Емил още не може да си държи сам гризалката

# 104

Май тук само аз съм от Русе  Simple Smile Ти от кой квартал си?

Възраждане, а ти?

Общи условия

Активация на акаунт