Как са каките?gostenkata75, ако ползваш английски - през google translate е много добър превода, май само 1 дума не успя да преведе (кувьоз, предполагам).
И аз мисля, че бебетата сънуват. Понякога я гледам как се усхмивка насън или се цупи

Имам още lineа negra, но вече се заличава.
За храненето: с каката установих, че е чувствителна към меда и кофеина (усещаше ги през кърмата и се обриваше), затова ги спрях, докато кърмех. Сега с Калина не съм забелязала да има проблеми - единствено, когато ям зеле, пръцка повече
Утре сме на консултация и ще ѝ поставят следващите 2 ваксини - отсега си знам колко ще реве, горкото. Имам kool patch вкъщи, макар че не забелязах да ѝ помагат, когато беше болна. Дано не се наложи пак да ги пробвам. Панадол не давам превантивно.
PS Охо, никой не чете в момента темата, явно всички сте по разходки
И аз я чакам да се събуди от съня по никое време и излизаме и ние
). Вече вдига глава на 90 градуса, когато е по корем, макар и за кратко, бързо се уморява; посяга и хваща с ръце и пъха разни неща в устата, хваща си и ръцете една с друга. Още не може да се обръща, по малко се извърта настрани, но ми се струва далече от истинко обръщане от корем по гръб. Напоследък никак не спи през деня, дремва на няколко пъти за по 15 мин и това е - събират ѝ се 11-12 часа сън в денонощието. Ще искам да навакса
Но пък каката тръгна пак на градина, така че не ми е проблем малкото сън през деня
,кой знае като проходи как ще я удържаме
?