Педиатър в МЦ Полимед

• 2 151
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми раждане през март и трябва да си избера предварително педиатър за бебето. Може ли да ми препоръчате някой добър педиатър от Полимед или съответно да ми кажете, ако някой не ви е харесал?  Rolling Eyes Знам, че има черен и бял списък на лекарите, но се надявам на конкретни мнения, а не на заключения  Mr. Green

# 1
  • София
д-р Заяков
Но не съм сигурна дали записва нови пациенти.

# 2
  • UK
Здравей, моите деца са при д-р Пантелей Стоянов, много съм доволна от него, но не съм сигурна към момента дали записва нови бебета. Аз бих те посъветвала по възможност да се срещнеш с докторите, те са няколко там, да разговаряш с всеки от тях относно нещата които те вълнуват - кърмене, хранене, хомеопатия и каквото там се сетиш и тогава да прецениш при кого от тях да се запишете. Важно е да ви съвпадат вижданията по тези въпроси и да си наясно предварително какво можеш да очакваш от лекаря си.

# 3
dejie май наистина е по-добре така. В понеделник ще отида в Полимед и ще питам на регистратурата кои лекари приемат нови бебета и след това ще ги издиря, за да говоря с тях. Не знам какви въпроси бих могла да им задам.

# 4
  • София
Д-р Янева, но до колкото знам отказва да записва нови пациенти.

# 5
Здравей, моите деца са при д-р Пантелей Стоянов, много съм доволна от него, но не съм сигурна към момента дали записва нови бебета. Аз бих те посъветвала по възможност да се срещнеш с докторите, те са няколко там, да разговаряш с всеки от тях относно нещата които те вълнуват - кърмене, хранене, хомеопатия и каквото там се сетиш и тогава да прецениш при кого от тях да се запишете. Важно е да ви съвпадат вижданията по тези въпроси и да си наясно предварително какво можеш да очакваш от лекаря си.

С две ръце за д-р Стоянов,но и аз не знам дали записванови бебоци.

# 6
  • София
Само не при Якова!

Общи условия

Активация на акаунт