Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
привет отново
подадохме документи, ура ура, надявам се да успеем именно за това училище  Mr. Green
Monik@ и Lilac честита ви синя новина и докрая все така всичко да е наред  Peace
bee_di и на мен ми се струва че не е мн добре да ходиш сега точно в басейн, заради гъбичките, а ак ое минерален и водата е много топла пак знам че не е подходящо за бременни. на мен много ми се ходи на море например но тази година ще изпусна Simple Smile
MAMA_SANCHO стис едни палци от мен за17ти. Praynig

# 286
Мили ,мами,това първескините сигурно прекаляваме с питанията,но ето го и поредното ми имам болки ниско долу в ляво,като пробождания епизодични,АГ ми е в командировка и ще отсъства тази седмица,продължавам да си пия но шпа ,но не зная дали да се притеснявам Sad  Sad  Sad

# 287
  • Телиш/Плевен
Здравей,
Аз също съм от Плевен и съм в 14 г.с. и нямам нито едно изследване.
Моята лекарка беше Василева от Второ ДКЦ (до РДВР) и я смених с Любомирова от Екзакта Медика. Днес в 16:30 ми е първият преглед при нея. Дано всичко да е наред  Praynig
При Василева ходих два пъти - в 6 и 7г.с. и изобщо нито едно изследване, а знаеше, че ще ходя в Англия за един месец и че като се върна ще бъда в 14г.с.. Като разбрах какви изследвания трябва да се правят на бременната и кога, се втрещих, че съм я посетила два пъти, а НИЩО.
Не искам да звуча като адвокат на докторката, но ти като ходи на тези прегледи, те за установяване на бременност ли бяха или си отишла с направлението за регистриране на бременност?
И аз ходих два пъти, докато ми установи бременността. След това личната ми даде направление и каза да отида при който гинеколог съм си избрала, за да ме регистрира и да ми назначи изследвания. Peace Съответно отидох при нея и ме регистрира, след което ми назначи изследванията. 14 г.с. не мисля, че е толкова късно, предвид това, че има гинеколози, които дори не регистрират преди 12 г.с., така че няма защо да се притесняваш.  bouquet

# 288
  • Пловдив
yulianka, силни ли са? По колко го пиеш но шпа? Ако се засилят, иди някъде на преглед.

# 289
Мили ,мами,това първескините сигурно прекаляваме с питанията,но ето го и поредното ми имам болки ниско долу в ляво,като пробождания епизодични,АГ ми е в командировка и ще отсъства тази седмица,продължавам да си пия но шпа ,но не зная дали да се притеснявам Sad  Sad  Sad
и аз имам болки, но знам че са от сраствания след лапароскопии така че ако имаш някакви операции или си изкарала някакво възпаление сигурно е от това! Аз даже и но-шпато го спрях!

# 290
yulianka, силни ли са? По колко го пиеш но шпа? Ако се засилят, иди някъде на преглед.

3*2 но шпа не са непоносими ,но не знам явно и се притеснявам много,започнаха от венериния хълм и сега са в ляво   smile3518

# 291
и аз имам болки, но знам че са от сраствания след лапароскопии така че ако имаш някакви операции или си изкарала някакво възпаление сигурно е от това! Аз даже и но-шпато го спрях!

на последния преглед ми каза,че били от обърнатата матка,която се намествала в правилна позиция

# 292
Привет и от мен :)Lilak честито за третото момченце да са ти живи и здрави мъцжете,страхотно е ,че щв имаш 3 дечица  bouquet Sad
За басейните категорично не,с предната бременност бях в един Спа хотел и имахме джакузи в стаята и доки каза не.Та нищо не разбрах от Спа...В понеделник заминаваме на Боровец,почивка планувана миналата година,когато още не бях бременна и нямах търпение да дойде да покарам ски,но каквото е такова...Стискам палци всички да сме добре и леко бременеене:)

# 293
  • Телиш/Плевен
бебо е категорично мъж.Щастлива съм, защото ще бъда горда мама на трима синове, мечтата ми е да ги възпитам добре и да бъдат приятели.
Ех, трима синове - за мен си е направо сбъдната мечта! Heart Eyes Да са ти живи и здрави момчетата и много да те радват! Hug
Аз и на едно момченце ще се радвам, но ако Бог е отредил момиченце за мен, няма да се сърдя, я! Wink

# 294
  • Варна
Варненки на кафе с удоволствие, на лекции НЕ. LaughingСамо кажете кога и къде.
Вече ми писна от хапчета и от повръщане. Убедена съм, че е момче, защото само един мъж може да прави проблеми още преди да се роди.  Grinning На 4.02 съм на преглед и може и тогава да се види. Но претенции няма само да е добре. И като казахте мазане май е време вече, защото почна да ме сърби кожата.

# 295
Ей момичета много съм доволна - сега бях до магазина да купя продукти за тортата на малкия ми мъник - че утре става на 3 години и срещнах една мама с количката която съм си харесала Cangaroo Angie и говорих с нея и е много доволна и клатенето го няма - както предположихме с момичето в магазина където я гледахме явно не е била поставена хубаво. Много съм щастлива.Сега пак си отворих да си я гледам

# 296
yulianka и аз имам болки точно вляво, но при мен е от черва/тези болки не минават от но-шпа/.При всички случаи е хубаво при възможност от твоя страна да си те види лекар.

# 297
MAMA_SANCHO количката е много хубава допадна ми и на мен много ..

# 298
yulianka и аз имам болки точно вляво, но при мен е от черва/тези болки не минават от но-шпа/.При всички случаи е хубаво при възможност от твоя страна да си те види лекар.

но шпа ми ги облекчава,а за лекар живи и здрави понеделник,до тогава ДАЙ БОЖЕ всичко да бъде наред и да не стават непоносими,самите болки с пробождане ,придърпване,сега от паниката често често съм до тоалетна да следя положението

# 299

но шпа ми ги облекчава,а за лекар живи и здрави понеделник,до тогава ДАЙ БОЖЕ всичко да бъде наред и да не стават непоносими,самите болки с пробождане ,придърпване,сега от паниката често често съм до тоалетна да следя положението

Всичко ще е наред  Hug не се страхувай. Има мноого болежки по време на бременността и далеч не всички са опасни

Общи условия

Активация на акаунт