Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 206
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
за бисквитения сладкиш сама ще гo правя, не се пече ,ако искаш да ти изпратя на лични рецептата,а повода е в неделя:)

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:10 от mama_angel

# 346
Момичета не се карайте за това какво. трябва да. се яде и не се вманиачавайте.Яжте и се радвайте на бременността си.На мен пък ми идва в повече всичко като какво да ядем и какво не,какво да правим,как да спим и т.н хиляди глупости.Да сте добре и вие и бебенцата ни, другото не е от значение.За сатистиката аз съм +3 кг в 15г.с. ,70кг. съм на 1,74 тепърва почва дебелеенето..И аз днес ядох само сладко и пих газирНо и ми е супер добре:)

# 347
pival, за всички генетични болести ли дава отговор амниоцентезата? Май-не newsm78
Miss Pavlova, Марков! Simple Smile

# 348
за бисквитения сладкиш сама ще гo правя, не се пече ,ако искаш да ти изпратя на лични рецептата,а повода е в неделя:)
Давай рецепта на лични! Heart Eyes

# 349
  • Пловдив
miloto73,
Лабораторни изслeдвания на клетки от бебето в околоплодната течност:
Изследванията се назначават от акушер-гинеколога, извършващ амниоцентезата с писменото съгласие на бременната.

ДНК АНАЛИЗ
Дава резултат за почти 100% диагноза при 95% от тежките хромозомни болести  - бройни аномалии
Дава резултат до 5  работни дни

ЦИТОГЕНЕТИЧЕН АНАЛИЗ
Дава резултат за почти 100%  диагноза при  99% от тежките хромозомни болести – бройни и структурни аномалии

# 350
  • Варна
Monik@ не си спомням първа бременност ли ти беше или не? Май повечето, които се похвалихме, че усещаме бебоците сме с втора бременност. Има време, няма да се плашиш.
pival стискам палци, пиши после!  Hug Сега прочетох за прегледа - супер, че са те обнадеждили! И аз вярвам, че всичко ще е наред!
MAMA_SANCHO да е много здрав и щастлив бъдещия батко! Да ви носи много радости и поводи за гордост!   bouquet
За килограмите аз съм +2кг. Предния път мисля, че до към 13г.с. бях качила 1кг. а завърших на +16кг. Този път ако са по-малко добре, ако ли не - здраве да е.

# 351
  • Телиш/Плевен
pival, силно стиснати палци от мен! Убедена съм, че всичко ще бъде наред, ще видиш. Hug

MAMA_SANCHO, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви радва!  ura

За килограмите - дотук съм качила 2, като не се ограничавам в яденето и ям каквото ми се яде. От двама доктори знам, че трябва да се яде колкото се може по-разнообразна храна. А и на мен самата всеки ден ми се ядат различни неща.

Усмихнат следобед, мамчета! Hug

# 352
По темата за храненето:
Момичета, трудно мога да хапна месо, вие как сте? Сега посред зимата и витамините в храната не достигат-пиете ли мултивитамини или разчитате на сезонните плодове /то зеленчуци истински в момента няма/?.
Старая се да ям каквото ми се дояде, разбира се избягвам нещата за които е общоизвестно, че са вредни /сурови меса и колбаси, меките и пушените сирена, газираното, пърженото, сладкото и т.н./ Аз също като мимето три месеца можех да ям само хлебни неща /за това и пия витамини/, от другите ми се повръщаше зверски. За сега не съм качила нищо, но съм сигурна че по-нататък ще наваксам здраво  Mr. Green

# 353
  • Пловдив
Момичета, объркана съм и ме е страх. Ако не направя амнио, а бебето е болно, как да му го причиня. Ако я направя, но се обърка нещо. Как ще го понеса Sad((((((((. Решението е ужасно трудно

# 354
  • Телиш/Плевен
pival, мила, не мога да си представя през какво минаваш... Sad За амниоцентезата четох, че била най-безопасна от 16 до 19 г.с., но предвид, че все пак риск има, макар и минимален, не знам какво да те посъветвам. Аз бих я направила, поне така си мисля, но нали знаеш, че е друго да гледаш отстрани и да предполагаш какво и как би направил... Каквото и да решиш, трябва да си спокойна и уверена, че нещата ще се развият по най-добрия начин. Прегръщам те силно!!! Hug

# 355
Знам, сега се опитвам да замествам с плодове и ядки Embarassed Rolling Eyes
Това е добре! И зеленчуци-можеш да хрупкаш морковчета например, но дори и те с мяра Laughing

То хубаво ама като ми се хапват само вредни храни ,и най-вече това което си намисля,друго не признавам.................. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 356
MOmi cheta kakvi sa tezi 10 kg za 12, 13- ta sedmica.? Naistena sa mnogo.poslednite peseci nai mnogo se kachva.do togava. Tochno ot kroasani, testeni I sladko nai barzo se kachvat I vsichki go znaem tova.

# 357
Pival pregrashtam te .naisti a se namirash v mnogo trudno polojenie.ne znam kakvo te posavetvame

# 358
  • София
pival изключително трудно решение трябва да вземеш, пожелавам ти сила и кураж  Hug, но лалето е права, ние сме отстрани и само можем да предположим какво бихме направили. сигурна съм че ще вземеш най-доброто решение, обсъди го с половинката си, успокой се, и давай смело Hug

# 359
  • Там някъде
Момичета, прегледа мина ок, бебо е пораснал доста, док каза, че е малко над 200 гр., върти се насам-натам  newsm32  Grinning Пол не се видя, но на 27.01 на 3D всичко се надявам да си покаже Grinning
Относно килограмите - само за протокола да спомена, че всичко е много индивидуално. Като написах хляб и тестени имах предвид (за себе си) 2 филийки пълнозърнест хляб на закуска или (но не в един ден) един сандвич с пълнозърнест хляб на обяд и/или някаква закуска. Сладко почти не ям, газирано не пия, ям цял ден плодове, а за вечеря големи салати и въпреки това...... и не мога да кажа, че не ми е тъпо от този факт....
Мимето14 искрено се надявам да си права и който качва в началото да се озапти малко в края Grinning
Pival, кураж!

Общи условия

Активация на акаунт