Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 230
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Знам, сега се опитвам да замествам с плодове и ядки Embarassed Rolling Eyes

# 331
Знам, сега се опитвам да замествам с плодове и ядки Embarassed Rolling Eyes
Това е добре! И зеленчуци-можеш да хрупкаш морковчета например, но дори и те с мяра Laughing

# 332
Какво ще рече два-три кроасана са много? Аз примерно не мога да ям нищо друго освен тестени неща или салати и за цял ден не мисля че две три закуски са много? Между другото сега като гледам до 12г.с бях качила 5кг сега съм в 15г.с и съм качила само още 1кг. Явно наистина който качва в първите месеци после по-малко качва 261uu или поне се надявам да е така  Mr. Green

# 333
Аз не знам колко кг съм (последно бях 67 кг и съм височка 170 см),но не съм от лакомите и да хапна нещо пак е добре ,не се лишавам ,пък и не ям често нито шоколади ,нито кроасани,пия мн айряни ,даже ще си направя по късно таратор.И на мен ми пристигнаха резултатите от БХС ,мисля че са добри ,рискът ми за даун е 1:1300.Сега разглеждам кулинарни сайтове че в неделя ще имам рожден ден и търся рецепти  chef ,за салати ,основно и десерт за мързелива мама Simple Smileт.е да ми е лесно и бързо,и открих. Hug
MAMA_SANCHO  да ти е живо и здраво детенцето   bouquet

# 334
Какво ще рече два-три кроасана са много? Аз примерно не мога да ям нищо друго освен тестени неща или салати и за цял ден не мисля че две три закуски са много? Между другото сега като гледам до 12г.с бях качила 5кг сега съм в 15г.с и съм качила само още 1кг. Явно наистина който качва в първите месеци после по-малко качва 261uu или поне се надявам да е така  Mr. Green
Ами ти си изключение, но и САМО тестени+ салати, които сезонно са трушиите не е най-добрата храна за едно бебенце в теб, но какво, как и по колко си е решение на всяка от нас. Аз съм на финалната права с 10 кг, гледам да наблягам на зеленчуци, плодове...ям и тестени работи, но по малко.По правило най-много би трябвало да се качат след 7 месец, но и това е индивидуално Simple Smile

# 335
Аз не знам колко кг съм (последно бях 67 кг и съм височка 170 см),но не съм от лакомите и да хапна нещо пак е добре ,не се лишавам ,пък и не ям често нито шоколади ,нито кроасани,пия мн айряни ,даже ще си направя по късно таратор.И на мен ми пристигнаха резултатите от БХС ,мисля че са добри ,рискът ми за даун е 1:1300.Сега разглеждам кулинарни сайтове че в неделя ще имам рожден ден и търся рецепти  chef ,за салати ,основно и десерт за мързелива мама Simple Smileт.е да ми е лесно и бързо,и открих. Hug
MAMA_SANCHO  да ти е живо и здраво детенцето   bouquet
Чудесен резултат, mama_angel! Я сподели, какво избра за меню, че сега сме точно на тема хапване LaughingИ в неделя голяяяма да порастнеш!  bouquet

# 336
дали е уместно да давам рецепти ,да не съблазна другите майки и да ми се скарат за килограмите  Laughingили само заглавията да напиша

# 337
дали е уместно да давам рецепти ,да не съблазна другите майки и да ми се скарат за килограмите  Laughing
Ти сподели менюто, пък ако някоя много иска, ще й дадеш после рецептата на лични Laughing

# 338
Ами ти си изключение, но и САМО тестени+ салати, които сезонно са трушиите не е най-добрата храна за едно бебенце в теб, но какво, как и по колко си е решение на всяка от нас. Аз съм на финалната права с 10 кг, гледам да наблягам на зеленчуци, плодове...ям и тестени работи, но по малко.По правило най-много би трябвало да се качат след 7 месец, но и това е индивидуално Simple Smile
Ако беше трушии щях да напиша трушии...ама как да е няма смисъл да спорим.........аз съм на мнение че каквото ти се яде от това има нужда бебето. Защо да се тъпча с месо след като немога да го погледна даже?! И ако до сега си наддала 10кг не мисля че е по-полезно за бебето!

# 339
за салата чушки от буркан с сирене подправени с олио оцет и магданоз ,ще има още една салата може би туршия,за основно зеленчуково млечно пилешко ястие,за десерт бисквитено-кокосов сладкиш с шо.....д:) и накрая кайзер питки
И благодаря за пожеланията miloto73,наистина голяма ще порастна ,ще ставам на 37 Simple Smile,но добре се чувствам Simple Smile

# 340
за салата чушки от буркан с сирене подправени с олио оцет и магданоз ,ще има още една салата може би туршия,за основно зеленчуково млечно пилешко ястие,за десерт бисквитено-кокосов сладкиш с шо.....д:) и накрая кайзер питки
И благодаря за пожеланията miloto73,наистина голяма ще порастна ,ще ставам на 37 Simple Smile,но добре се чувствам Simple Smile
Страхотна възраст -37 години! Минала съм я преди 3 години и малко и все хубави спомени от нея Laughing  bouquet Естествено, че добре ще се чувстваш! Simple SmileА менюто ти -прекрасно!  chef Я сега разкажи ти повечко за бисквитено-кокосовия сладкиш!Сама ли ще го правиш или готов?Като е бисквитен....не се пече, така ли? newsm78  cook

# 341
  • Пловдив
На всички момичета на преглед стискам палци!

Бях на една ФМ при Даскалови. Те не виждат риск, но все пак ми препоръчват амнио. Направих консултация с генетик. Понеже в рода на баща ми има дете с Даун ми препоръча кръвно изследване, което да покаже, дали съм носител. Ако съм носител задължително амнио. Ако не съм, може да изчакам за второто БХС и тогава амнио, ако са лоши резултатите. Взех да се чудя за едно амнио направо и да знам.... Объркано ми е... ММ тръгна направо след прегледа на работата и не сме го обсъдили. Не ми казаха пола, защото било рано. Виждаше се да стърчи нещо като пишле, но не може да е сигурен. Това ми е последна грижа сега де.

Хубав и лек ден!

# 342
mama_angel, кога ще е тържеството че да ти честитим подобаващо?

На всички момичета на преглед стискам палци!

Бях на една ФМ при Даскалови. Те не виждат риск, но все пак ми препоръчват амнио. Направих консултация с генетик. Понеже в рода на баща ми има дете с Даун ми препоръча кръвно изследване, което да покаже, дали съм носител. Ако съм носител задължително амнио. Ако не съм, може да изчакам за второто БХС и тогава амнио, ако са лоши резултатите. Взех да се чудя за едно амнио направо и да знам.... Объркано ми е... ММ тръгна направо след прегледа на работата и не сме го обсъдили. Не ми казаха пола, защото било рано. Виждаше се да стърчи нещо като пишле, но не може да е сигурен. Това ми е последна грижа сега де.

Хубав и лек ден!

Направо не ти завиждам, след всеки прегледи трябва на ново да обмисляш варианти!
Най-добре (според мен) направи това амнио и да се успокоиш  Hug

# 343
Здравей,
Аз също съм от Плевен и съм в 14 г.с. и нямам нито едно изследване.
Моята лекарка беше Василева от Второ ДКЦ (до РДВР) и я смених с Любомирова от Екзакта Медика. Днес в 16:30 ми е първият преглед при нея. Дано всичко да е наред  Praynig
При Василева ходих два пъти - в 6 и 7г.с. и изобщо нито едно изследване, а знаеше, че ще ходя в Англия за един месец и че като се върна ще бъда в 14г.с.. Като разбрах какви изследвания трябва да се правят на бременната и кога, се втрещих, че съм я посетила два пъти, а НИЩО.
Не искам да звуча като адвокат на докторката, но ти като ходи на тези прегледи, те за установяване на бременност ли бяха или си отишла с направлението за регистриране на бременност?
И аз ходих два пъти, докато ми установи бременността. След това личната ми даде направление и каза да отида при който гинеколог съм си избрала, за да ме регистрира и да ми назначи изследвания. Peace Съответно отидох при нея и ме регистрира, след което ми назначи изследванията. 14 г.с. не мисля, че е толкова късно, предвид това, че има гинеколози, които дори не регистрират преди 12 г.с., така че няма защо да се притесняваш.  bouquet

За регистрация, да.
Вчера ми беше прегледа при новата лекарка. Много съм доволна. Направи ми всичко необходимо и ми даде дати за запазване час за ФМ. Имаме си снимка, ама таткото ще я гледа само по скайпа Sad
Мацки при кой лекар да отида за ФМ? Вили Димитрова, Мазнейкова или Марков? Каква е цената на изследването?

# 344
  • Пловдив
Мимето14, ужасно е. Много ме е страх от последствията от амнио, но само тя ми дава 100% резултат. Другите само определят риска, но не са толкова сигурни...

Общи условия

Активация на акаунт