Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви момичета за успокоителните думи !Бия си фраксипарин всяка сутрин ,не знам от него ли или понеже ми расте корема и се опъва кожата,почна да ме сърби кожата на корема около пъпа !Почнах да се мажа с Кокона и майка по веднъж на ден !
Ох това със сърбенето на корема е от опъването, хубаво правиш, че се мажеш, може би ако продължава да те сърби се мажи два пъти дневно, ако кожата ти се изсушава по- бързо. Аз твоите кремчета не съм ги ползвала, но от др мами знам, че е по- добре кремът да е хидратиращ и малко по- мазничък. А също се мажа два пъти дневно, защото много ми опъва кожата на корема и се чеша като маймуна, така че е нормално. Мен започнаха и баджаците да ме сърбят, пак от опъването, защото явно почвам да раста и на кила, появиха ми се и стрии Sad ама майната им, заслужават си, след като юли чакаме най- милите същества  newsm76  newsm32

# 91
мами като говорим за предчувствия ,на мен ще ми е първо детенце ,но веднага след положителния тест сънувах момченце ,което се казва Иван и ако наистина е момче така ще се казва(даже ще е кръстено на свекървата),нямам претенции това предчувствие няма общо с някакви предпочитания затова сам склонна да слушам усещането си Wink

# 92
мами като говорим за предчувствия ,на мен ще ми е първо детенце ,но веднага след положителния тест сънувах момченце ,което се казва Иван и ако наистина е момче така ще се казва(даже ще е кръстено на свекървата),нямам претенции това предчувствие няма общо с някакви предпочитания затова сам склонна да слушам усещането си Wink
Моето предчувствие също е за момче ,понеже от сега ми разказва играта и е много силен !Възможно е да се казва и той Иван , на свекъра ми  Wink

# 93
  • Телиш/Плевен
И моето предчувствие е за момче, даже сънувах вече три пъти, че имам син. При мен обаче и желанието за син е много голямо и затова на моменти се чудя дали това усещане не е продиктувано именно от желанието ми. Laughing Надявам се на следващия преглед да ми кажат пола. Heart Eyes Иначе всичките ни приятели и познати казват, че ще е момиче. Ще видим кой ще познае. Mr. Green Измислили сме имена и за момче, и за момиче. preggo

# 94
  • Там някъде
Лелеее, колко много сте изписали, не мога да смогна да прочета всичко Laughing Добре дошли на новите мами - леко и безпроблемно бременеене. Относно с пола с ММ имаме адски голямо желание за момиче, но на феталната морфология ни казаха "с голяма вероятност момче". И знаете ли - въпреки голямото желание за момиче, точно в онзи момент за мен това нямаше никакво значение. Не изпитах разочарование - важното е, че с бебето всичко е ок. Сега да си призная чакам 27.01 защото тогава ми е втората фетална морфология да видим какво ще кажат......

# 95
Не е ли раничко за ФМ още?
На мен доктора ми каза, че се прави между 18 и 22 г.с.  newsm78
Иначе и аз имам предчувствие за момче, но може би, защото взех да се дразня на таткото с неговото натъртване, че иска момиче! На мен лично ми е все тая какво ще е детето, но това не означава, че не изгарям от нетърпение и любопитство да разбера пола  Party Party Party

# 96
  • Там някъде
Beruška, аз съм с терним 28.06. Феталната ми морфология (първата) и БХС ми бяха на 12.12. На 27.01 ще съм в 19+, почти 20 седмица и затова съм се записала за тази дата. Иначе си права, че се прави между 18 и 22

# 97
И аз да се включа,относно мазането вече една седмица всяка вечер се омазнявам с мас,сутрин душче и после хидратиращо мляко.А и да не пропусна да се оплачА,че ме мъчи едно много силно главоболие и съм като парцал всекидневно,а и гастрита се възобнови,ужассссссссс добре че вече съм си в къщи постоянно и мога да лежа.  Confused  Confused  Confused Всичко се понася само с мисълта за растящите в нас съкровища,но както казват хората ЛЕСНО МАЙКА НЕ СЕ СТАВА  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 98
Mrs Raven е да, на теб ще ти е време за ФМ в края на месеца Wink дано да се покаже бебчето момиченце ли ще е или момченце Simple Smile
Аз попитах за ФМ и заради това, че чета и други майки са ходили по- рано ...  newsm78
yulianka и мен последно време ме мъчи главоболие, което преди около седмица нямах  Crossing Arms една гадна тежест в слепоочията, все едно някой ме натицка  Sad иначе, че не се става лесно майка, моята майка често ми го казва като и се оплача  Grinning
Поне при мен гаденето взе да поотминава като че ли ...  Party

# 99
Mrs Raven - ти къде се записа на фетална?

# 100
Привет момичета.
По темата за пола на бебо - аз имам момченце и този път ми се иска мома, но каквото дойде ще е прекрасно.
По въпроса за ранното определеяне на пола- със сина ми в 13 седмица докторката ми каза, че не вижда атрибути за момче и аз като реших, че ще е момиче и така до последния преглед, когато тя много изненадана ме попита защо му говоря в женски род. Направо онемях - бяхме купила рокличка за изписването. Сега съм решила - докато не се види със сигурност пол, никакви самоинициативи от моя страна, че беше много комично предния път. А тя жената си знаела, че е момче, а аз в заблуда. Мани

# 101
  • Там някъде
Monik@, както първата така и тази фетална ще ми я прави д-р Янкова от Св. Петка до 20 поликлиника. Млада е, но е специализирала в Англия и май Германия. Аз лично съм изключително доволна от нея (обяснява, не бърза) и затова бързах да си запиша час още началото на януари, за да съм сигурна, че тя ще ме гледа.

# 102
И мен ме хвана вируса, а толкова се пазих.Не ходя на работа,не ходя в училището на детето..от едно пазаруване явно съм го пипнала в някой магазин  Sad Много кашлям,боли ме глава и всичките мускули,температурата ми 37,2, имам и гърлобол...сбъдват се най-големите ми притеснения  ooooh! Ходих на доктор- като чуят бременна и -Оооо,никакви лекарства!!! Направо не знам..Майчета,които сте като мен - не се ли притеснявате за бебетата  newsm78 Мен много ме е страх  Sad

# 103
  • Русе
Здравейте!
Не съм се включвала скоро, но толкова бързо изписвате темите, а аз нямаше с какво да се разпиша, тъй като от 30.11 не бях ходила на преглед до 09.01. Записах се на ЖК, видях бебето и тази седмица ще ходя на изследвания по касата + БХС.
Кафе пия по едно на ден, а преди пиех по 4. Цигарите ги спрях като си направих теста за бременност. Надявам се да не ги пропушвам пак. Алкохол не ми се пие - до сега съм изпила 1 бира и чаша - две червено вино.
За мазане си купих олио на Хип. Коремът ми е колкото беше в пети месец при предната бременност. Качила съм 4 кг до сега, което е ужасно много. Предишния път качих 12 за цялата бременност, като излязох от родилното се бях разделила с 10 от тях. Само бебето беше 4,1кг.
За пола - интуицията ми подсказва, че ще е момче. С дъщеря ми предчувствах, че ще е момиче. Тогава ми казаха в началото на 4-ти месец и познаха.
Сутиени си купих по-големи, нормални с банели, защото ми умаляха. Станала съм 80D.

# 104
  • Варна
gerka-75  Laughing разсмя ме.  Heart Eyes Hug Пожелавам ти една прекрасна мома.
mini_moni ти в училището на детето не ходиш, но то ходи.. за съжаление и това е достатъчно, както и контактите с много хора, било твои или на някой друг от семейството. За Т, ако е по-висока пий парацетамол, за гърлото аз наскоро минах с прополки, тонзилотрен(хомеопатично е) и чай с мед. За два дни бях пушка. Повече почивка и сън и дано скоро си като нова.  Hug
Beruška ходилите по-рано сме ходили на ранна ФМ - тя се прави до 13.6г.с.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт