Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Сандански
Добро утро и от мен!
Честит празник в семейството на MAMA_SANCHO  newsm59
За килограмите толкова се притеснявам, но да си призная не се ограничавам от нищо, което ми се хапва. За сега съм +1кг, но не ми се мисли в края на месец Май как ще съм (8-ми месец), когато ще бъда кума. Ще бъда най-дебелата кума на света   hahaha Толкова хубаво преживяване е да кумуваш, а аз не искам и да се сещам, а и рокля трябва да избирам    33uu  Ама каквато стана, такава важно е дългоочакваната от нас душичка да е добре  preggo

Хубав и успешен ден, мамета  Hug

# 316
  • Бургас
Честит рожден ден на малкия сладур на MAMA_SANCHO!Пожелавам му здраве, много усмивки и сбъднати мечти!

Момичета, благодаря Ви за поздравленията за моето бъдещо трето момченце.Пожелавам на себе си и на всички вас лека и безпроблемнна бременност, а на финала живи и здрави пухчета.
Не спирам по цял ден, така се чувствам по добре.Дано и така да бъда.Относно килограмите съм +2 до момента или 52кг.Сладичко ми се хапва и от време на време тесто, гледам да се ограничавам.
Пивал, стискам палци! Hug

# 317
  • Пловдив
Добър ден!
Трепери ми под лъжичката... Ще тръгвам.

Мама Сънчо, да ви е живо, здраво и много щастливо момчето!

За килограмите аз съм  +1,5. Много се притеснявах, че нали тази бременност ще я изкарам легнала, но сега се моля да я продължа. До после.

Хубав ден!

# 318
  • Бургас
Спокойно, ще я продължиш! Hug Heart Eyes

# 319
  • Бургас
Здравейте момичета,
 MAMA_SANCHO да ти е здраво слънчицето  nbirthday  party023

Относно килограмите аз съм +5, предполагам че част от тях се дължат на високото ТСХ, този месец вече го нормализирах (поне за сега) и спрях да качвам килограми, но ще видим до края каква   261uu ще стана. Но каквото такова, след юли ще му мисля как ще ги свалям.

# 320
Мерси момичета ей как ме изненадахте - мерси за хубавите пожелания  Hug Hug Hug

Айде да ви почерпя  за здравето на моя мъник

иначе за килограмите +4 кг ама колкото толкова.

Много хубав ден от мен и много усмивки

# 321
  • София
MAMA_SANCHO да ти е много здраво момченцето  bouquet весело посрещане на празника и много усмивки  Grinning

# 322
Здравейте, искам да попитам тези, които са с частна ЖК - през колко дни ви назначават ехографски прегледи? И през колко дни имате обикновени прегледи /смисъл само от акушерката, ако имате такива разбира се/
Питам, защото на 14ти сега се записах. Взеха ми кръв за всички изследвания, направиха и ехографското за БХС. Резултатите ми излизат на 4ти.02 и трябва да се срещна само с акушерката, но не и с водещият ЖК лекар. Тя каза ако се налага само /поради резултата от изследванията/ ще правят ехограф и ми назначи ехограф чааааккк за 25.02..... което е месец и 10тина дни след последния преглед. Много дълъг период ми се струва

# 323
 MAMA_SANCHO да ти е здраво детенцето Simple Smile

Относно килограмите вече съм +6,5,въпреки че не се тъпча,но добре че съм 1.70 височина и не ми личат толко,но от тук на татък не ми се мисли..........но ще ги свалим.Хубав ден от мен  smile3503 smile3503

# 324
MAMA_SANCHO да ти е живо и здраво детенцето много усмивки  и безгрижно детство .Весел празник на цялото семейство .
 newsm59 newsm59
Аз днес съм на и ми е доста притеснено резултатите от БХС са ми готови и влагалищния секрет и евентуално да видим дали вече пола ще се види по добре защото на феталната морфология каза че е момиче . Аз сънувах че ще е момче пък да видим относно кг аз много лесно качвам .От първата си бременост си наследих 10 кг . та засега сам качила около 5 кг. но това е защото почнах да ям 3 пъти на ден а не както обикновенно само вечер така че очаквам пак да кача доста ,но кг се свалят важното е бебоците да са живи и здрави .

# 325
Здравейте Simple Smile

MAMA_SANCHO : Да ти е жив и здрав мъникът ! Да е много здрав и щастлив и усмивката да не слиза от лицето му! Приятно изкарване.

Относно килограмите, аз до този момент съм качила 1кг, но до скоро нямах апетит, та ще видим как ще качвам.

мушмулка : И мен ме викат през месец и тогава минавам през акушерка и през АГ-то. Мисля, че след 3 месец е нормално да се ходи само веднъж месечно, колкото и да не ни се иска.

Pival: Стискам много, много палци ! Пиши как е минало после  Hug

mini_moni : Леле грипът те е докарал в болница ли чак? Sad  И аз го изкарах много тежко,чак стигнах до антибиотик. Ужас. Пожелавам ти бързо оздравяване!

Ама как така някои от вас усещат вече бебето, а аз не? Sad Не мога да разбера кога мърда или просто не го усещам още?Дали е нормално? Искам и аз...

# 326
  • Там някъде
Относно килограмите - като чета направо срам ме хваща - +10. Ама така след близо 10 години без да съм близвала хляб и тестени неща сега умирам за тях, а и цигарите спрях и  Cry
мушмулка* аз ходя на частна ЖК. Докторката ме вика на всеки две седмици и всеки път ме гледа с ехограф. Досега акушерка (сестра) не ме е приемала.
Момичета, стискайте палци всичко да е ок - днес съм на преглед!

# 327
MAMA_SANCHO да ти е живо и здраво детенцето много усмивки  и безгрижно детство .Весел празник на цялото семейство .
 newsm59 newsm59
Аз днес съм на и ми е доста притеснено резултатите от БХС са ми готови и влагалищния секрет и евентуално да видим дали вече пола ще се види по добре защото на феталната морфология каза че е момиче . Аз сънувах че ще е момче пък да видим относно кг аз много лесно качвам .От първата си бременост си наследих 10 кг . та засега сам качила около 5 кг. но това е защото почнах да ям 3 пъти на ден а не както обикновенно само вечер така че очаквам пак да кача доста ,но кг се свалят важното е бебоците да са живи и здрави .
  Сиси, ти не ги мисли толкова тези резултати от БХС-а, не са много верни, особено-лошите резултати Naughty

# 328
MAMA_SANCHO  да ти е живо и здраво детенцето  Hug  bouquet
Mrs Raven и аз така не бях яла тестени неща , а сега без 2-3 кроасана не ми минава деня  Embarassed

# 329
MAMA_SANCHO  да ти е живо и здраво детенцето  Hug  bouquet
Mrs Raven и аз така не бях яла тестени неща , а сега без 2-3 кроасана не ми минава деня  Embarassed
Момичета! Внимавайте все пак с килограмите! 2-3 кроасана на ден са много ми се струва newsm78

Общи условия

Активация на акаунт