"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 570

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 16:54 от Venetat

# 571
Ай да го съберем на едно Mr. Green

Родата

Имал Ча рода голяма,  Naughty
от любима нужда няма...  fiuuuuuu
Ако иска нежност и любов,  Heart Eyes
баба ще направи чай - липов,  Mr. Green
а пък сети ли се той за секс -
мама ще забърка кекс..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ако иска на разходка,
ще си вземе нова котка....  Mr. Green
За по- душевна атмосфера - Naughty
там насреща винаги е Хера....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ако иска той на дискотека,  Naughty
леля включва чушкопека....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Прави лютеничка и салатка  eat
и избутва всяка кандидатка....  Mr. Green

А когато в него страст напира,  Naughty
татенцето го възпира...  Mr. Green
Знае той пожара как да потуши,  Whistling
че жените са злодеи,  Imp  Mr. Green ей сега ще му внуши...

Щом се схване неговия врат,  Naughty
споко, той нали си има брат.  Mr. Green
Спретва му масаж веднага  yes
и на батко си помага....

Ха, кажете с таз рода,  Crazy
що му е на Ча жена?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

newsm74
 newsm51 smile3501 Талантливото ни момиче! Hug Hug Hug

Вениии, Hug Hug Hugулучи ме направо в сърцето с това."Парижката Св.Богородица" ми е най-любимата рок-опера. newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:
Знам я почти наизуст. Joy сигурно мога и да изпея някои от песните. tooth toothДори и подписа ми е с етюда,който най-много харесвам от нея-Жули Зенати/Фльор де Лиз / и Патрик Фиори/Феб/-тяхното първо и последно изпълнение.Уникална е,пее се от 1997г до 2003г активно,но и до днес продължават да канят трупата да я пее по цял свят,въпреки че тя вече не се играе във Франция.Последния гастрол беше в Москва преди 1 година.Има 4 версии-френска,руска,китайска и канадска, Naughtyно френската е най-добра .Другото ми любимо изпълнение е на Жули Зенати. http://www.youtube.com/watch?v=CjxoKeByc-Y
 Hug А ето я  и твоята "Красавица" на Гару-Квазимодо,Патрик Фиори и Даниел Лавойе. Heart EyesХелене Сегара в ролята на циганката.Просто прелест!...С бг субове, по-известната част започва от 1,40мин..
 http://www.youtube.com/watch?v=uf6dDO5MAzA

Това е целия състав на френската трупа на Нотр дам с една друга  прекрасна песен от др.рок-опера.

smile3503И спирам вече,че се олях,но наистина обожавам тази музика.Ако ме оставите да пиша и да пускам френски парчета сигурно една седмица няма да ми стигне. Joy Joy Joy

# 572
  • в очите на дъщеря си
Здравейте,

преди малко получих писмо от Ани и честно казано нз как  да отговоря на всичко, това , което се пише в него. Нз от кога е станало такъв проблем , че в името на темата съществува АФК и какво тоооолко ви бърка????? Това си е темата МАЙКА -ДРУГИ ТЕМИ НЯМА!!!!! Колко пъти трябва да обясня , че онази тема аз я създадох и т.н???? Честно казано , ще броя до  1 000 000 000 000 000 , защото може да избълвам нещо по сериозно. От кога АФК стана мръсна дума също нз и нямам намерение да разбирам. Оправданията , че някой си не пишел защото в името имало и АФК също са леко казано смешни............................
Поставям писмото тук и чакам да чуя мнения , но ви предупреждавам, че ако разделим темите за АФК и ПО . Аз ще възродя старата тема за АФК, защото тези стари теми , които са на първа страница няма да изчезнат в забвения само защото някой му се иска така. Отворена съм за всякакви предложения, но темата за АФК няма да обединя с тази на ОС!!! Тук пишат достатъчно момичета , който са били и са още сърцето на старата тема.. Аз, Надето,  Зори, Киара, Звезда, Ванина, Сиси, Вяра, Ради и т.н .........

Скрит текст:
Здравей:)

Щях да изчакам няколко дни, но мисля, че няма смисъл. Пиша ти го като мое лично мнение, но определено смятам, че доста хора го споделят!  Hug За справка може да прочетеш темата на ОС от няколко дни насам. И по-важното, че че хората там не гледат ПО, а просто не им харесва, че ПО се гледа и има хора, които пишат в темата и им е забавно и че няма много спам, образува се нещо като екип, изобщо атмосферата е добра, всеки нов е добре приет и т.н. И мисля, че ако нещата продължат в този дух съвсем ще опустее темата, освен разбира се момичетата от другата тема!  Peace
Понеже АФК свършва и по бтв, както е свършил в Турция, а за момичетата от другата тема е голям проблем, че:
1. АФК е мръсна дума! - Според мен е никаква дума, защото голяма част от гледащите ПО не са гледали АФК и затова не коментират. Или пък други като мен и още няколко са го гледали, но не им се коментира.
2. Старите форумки от времето на АФК като теб, Надето и Зори не пишат в темата-майка заради нас и това, че АФК е мръсна дума. Което пък е смешно, защото аз си задвам въпроса защо всички вие не пишете в темата на ОС?  newsm78 Говорим за един и същ сериал, нали? А може би не ви се четат конспирации за н-ти път? Или не ви се гледат чичеци?  Mr. Green От хората, които са писали в темата на АФК в момента активна в онази тема е само Надето май. За тях сериала е минало.
3. Аз съм се взела насериозно.  Mr. Green и не им чета глупостите писани за 100-ен път.
4. Хазал е аут  #Crazy #Crazy #Crazy - тя не участва в ПО и не желая да я коментирам, както и по-голяма част от форумките посещаващи темата на ПО.

И в темата на ОС се пише, че АФК трябва да се махне от името на темата за ПО!  Peace Те се чувтсват обидени, че не се благославя сериала по 100 пъти на ден! Моите уважения, но вече е прекалено!  Naughty

Аз пък се чудя защо балкона е пълен обикновено и особено в петък вечер, но пишещите са 10-ина човека?  newsm78 Повечето момичета от балкона не са гледали АФК и като четат смятат това за необходимо условие и затова не пишат!  Peace

Уважавам носталгията ви и милите ви спомени! Самата аз имам такива с други сериали и знам какво е. Но сериала приключва днес в България и смятам, че е редно да се обединят темите на АФК и ОС и да се правят отделни теми за ПО. И това не е само мое мнение.  Peace Иначе АФК ще се окаже с две теми, а ПО с нито една собствена, защото не мисля, че темата на ОС ще спре да съществува!  Peace Приеми го ккато искаш, но ако продължава така всички ще спрат да пишат в ПО и тя ще се превърне в ОС-2, пълна с чичеци и конспирации за любовната връзка Хазал и Ча!  Peace

Това ще го постна и в темата, но реших първо да го споделя с теб!  Peace

# 573
  • в очите на дъщеря си
Ходих сега и в пустата тема ОС, и смятам, че нещата . които се пишат са смешни . Не си спомням някой от нас да е обиждал някой от тях или да сме ги иронизирали по какъвто и да било повод.

Относно исканията на онези съфорумки................е няма да стане 184 теми за АФК , нашите чувства емиции, разсъждения , емоционалните ни сривове и възходи няма как да изчезнат само защото някой иска да стане темата - майка. Това няма как да стане защото историята трудно може да бъде променена и пренаписана. Peace

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе кой спомена тука АФК .Това,че не харесвам Серка,няма нищо общо с това .Кой не гледал ПО,ако не съм го гледала,нямаше да знам аджеба за какво иде реч,а аз достатъчно знам как се развива сериала.Престани да правиш от мухата слон и да напрягаш ненужно обстановката .Другата тема си е другата тема,ненужно е да се споменава и да се прави проблем за нея .Ся заради нас хората не слизали да пишат от балкона,ама какви са тия разсъждения бе ,и в темата на Слънцата знаеш ли,че има в Неделя вечер от 50 човека на горе на балкона,те защо не пишат ,може би и те заради АФК,че не са гледали .Може да не го гледам,както вие ПО,но не съм и незапозната с развиващите се случки в серията ,така че дали чичеци и глупости смятам си пиша тук,независимо от това дали на някой му харесва или не.Просто абсурдна ситуация виждам в момента ,все пак мисля,че сме достатъчно големи за да не се държим ,като в детската градина,а и напълно ненужно  Сиси,да се занимава с такива детски неща  ooooh! ooooh!

# 575
Medcezir 18 Bölüm Fragman

Неееее, Крачолчо пострада....  Sad Sad
Ама как издивя... Mr. Green Mr. Green

# 576
  • в очите на дъщеря си
Иве,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Брей , някой е ритнал камбаната ама дали е бащата на Оркуб или някой друг още не ясмо. Ако е бащата на Коркунч , сиг. след този момнет ще се сближат с Яман. Peace

# 577

Неееее, Крачолчо пострада....  Sad Sad

Казах ви.......,тати малко го е шамарил... hahaha hahaha hahahaИве...  love001  love001  love001

# 578

Неееее, Крачолчо пострада....  Sad Sad

Иве,   bouquet

И овцата Мира не е тръгнала след Яман  Rolling Eyes

# 579
Ани,  Hug /AneliyaS/, овца, не овца,   Wink  я виж кво мило й се усмихна:
Ще ги сдобрят най-после  Heart Eyes

# 580
Абе какви са тези абсурдщини, що за безумие е всичко това.
За мен тази тема е кораба майка за ФЕмир и АФК та ако, ще още пет проекта да обсъждам тук на Чаатай или Хазал.
Писала съм го многократно, че тук, в тази тема изживях незабравими моменти и за мен тя винаги е била, ще е, и ще си остане основната тема за АФК и ФЕмир, и винаги, ще е специална за мен, а ОС и темата за Хазал са нейни производни.
Не съм съгласна тази тема да си променя подзаглавието АФК, на кого какво пречи, не разбирам, не искам да разбера и ми е обидно всичко случващо се!?! Crossing Arms
Именно защото я чувствам по този начин все още съм тук и пиша, но честно казано започнах да се замислям в последно време дали мястото ми е тук и какво правя всъщност в тази тема, но пък от друга страна имам желание да коментирам сериала ПО.
Как да не пиша в темата кораба майка, тази която аз нарекох с това име и то мнооого отдавна, невидима ли съм за Вас, не виждате ли постовете ми тук в тази тема?!?
Тинче, заставам зад постовете ти не на 100%, а на 200%, че и повече.
Това е темата от която започна истината за АФК, сериала, в който пред очите ни израстна Чаатай а Хазал продължаваше да блести след ЗП.
То пък бива, то пък може ама чак толкова не бива да бива. Crossing Arms
Как може големи жени да се държим като деца....ейййй, избоде това заглавие АФК очите на някои явно.
То не стига, че останахме, три които пишем, другите въобще вече не влизат в тази тема, Rolling Eyes но може и съвсем да се стопим, а може би някои това искат, че и това започнах да си мисля!?! Thinking
Виждам, че има фрагман, но въобще не ми е до него след всичко случващо се.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 17:49 от Neidjal

# 581
Ани,  Hug /AneliyaS/, овца, не овца,   Wink  я виж кво мило й се усмихна:
Ще ги сдобрят най-после  Heart Eyes

Да, Иве. Наистина е много сладък, но все пак... Rolling Eyes Ама...какво се дразня и аз, такъв е сценария.

# 582
18. Bölüm özet

# 583
Тинче,Наде  Peace

Чета и съм ей така  Shocked Честно казано не знам какво да кажа,безмълвна съм. И ми става тъжно чак...!

# 584
Сега да си кажа мнението за темата, името.... blahblah
Бързо и кратко, пък каквото ще да става. Mr. Green

И аз мисля, че ПО трябва да е в отделна тема.   Peace НЕ тази да изчезне и да се маха нещо от името й,  Naughty а ПО да си е в друга тема...
Не я обединявайте, и нека винаги си има място, където емоционално свързаните с АФК винаги да се завръщате, Peace и друго - в което да си пишем за ПО, без ежедневно да четем за АФК и ФЕмир.
Ако ПО не е в отделна тема, тук всеки ден ще има препирни, иронични подмятания и открити обиди, което ще е много неприятно за всички ни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт