"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 141
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Гледала съм този финал поне 10 пъти и винаги плача........Това поне за мен доказва колко голям е АФК/ОС със всичките си кусури!
Никога не съм гледала сериал повече от веднъж, а с АФК....не ми се говори колко пъти! Blush Embarassed

ПО и на мен ми е приятен, разтоварващ и забавен на моменти! Компанията ви тук ми е още по-приятна и се радвам че има примирие!  Hug Flutter

# 736
БТВ бяха приключили с него, трябваше да го подновят след НГ но заради зрителския интерес и небивал рейтинг го продължиха без прекъсване. Това е прецедент в бтв по отношение на турските сериали.

# 737

Hug Hug Hug

Радвам се , че всичко отмина както казваха нашите любимци всичко дойде мина и замина !

Не искам никой да напуска и да си отива , ако има още желаещи нека заповядат
Хората са различни емоциите им и възприятията също но това не им пречи да се забавляват заедно !

Ето един много хубав клип и страхотна песен на Сисито 

# 738
  • Банкя
Аз искам тази тема да си остане!!! Аз ще си пиша в нея!!!
Който не му харесва да си направи нова тема!

# 739
Добър вечер дами!
Не пиша ,но съм редовен читател на темата. newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy и съм истински огорчена от дискусията за името и.Преди доста години благодарение на този форум покрай един друг сериал се запознах с прекрасни хора-първо виртуално .а след това и в реалния живот.И до днес те са мои приятели и за мен е чест ,че ги познавам.  bouquet  bouquet  bouquetТолкова много се забавлявахме и такива сценарии написахме,че като се сетя и сега се усмихвам на хубавите моменти-те всички бяха хубави!
Сериала ПО е много вълнуващ и с много талантливи актьори -да му се насладим .
Приятна вечер !

# 740
Добър вечер дами!
Не пиша ,но съм редовен читател на темата. newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy и съм истински огорчена от дискусията за името и.Преди доста години благодарение на този форум покрай един друг сериал се запознах с прекрасни хора-първо виртуално .а след това и в реалния живот.И до днес те са мои приятели и за мен е чест ,че ги познавам.  bouquet  bouquet  bouquetТолкова много се забавлявахме и такива сценарии написахме,че като се сетя и сега се усмихвам на хубавите моменти-те всички бяха хубави!
Приятна вечер !
Тити, Hug Hug Hug
Ами хайде пиши, де.

# 741
  • Варна
Добър вечер дами!
Приятна вечер !
newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 742
Ивче,благодаря за озета  bouquet  bouquet

Срещата между Яман и Оркун лице в лице,ще предизвика земетресение,влиянието на което ще се усеща дълго време.Оркун няма да остане само с това да загуби уважението на приятелите и семейството си. Когато стане мишена на  гнева на баща си,гордостта му също ще се срине на земята.
А Яман за да започне на чисто,ще отиде да се срещне лице в лице и с Хасан. Решен е да затвори една по една тъмните врати ,принадлежащи на миналото му. Катастрофата,коята ще претърпи Фарук същата вечер,ще се докосне и до живота на Яман в Тозлудере. А от друга страна тя ще предостави възможност на Яман и Мира да си поговорят спокойно за пръв път след деня на раздялата им. Ценната стъпка,коята ще направи Яман,ще накара надеждите на Мира да се раззеленеят отново.
Неочакваната криза в къщата на сем.Дживаноглу,ще завърши по един неочакван начин..От този миг нататък напрежението между Оркун и Яман ще се превърне в заклета вражда. След голямата промяна,коята ще преживее,Оркун ще се изправи пред Яман като много опасен и силен противник..

Лили, кога спиш? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 743
Ивче,благодаря за озета  bouquet  bouquet

Опааа,грешка.........обърках се,озета е превела  Ивчето.  bouquet  bouquet  bouquet

Срещата между Яман и Оркун лице в лице,ще предизвика земетресение,влиянието на което ще се усеща дълго време.Оркун няма да остане само с това да загуби уважението на приятелите и семейството си. Когато стане мишена на  гнева на баща си,гордостта му също ще се срине на земята.
А Яман за да започне на чисто,ще отиде да се срещне лице в лице и с Хасан. Решен е да затвори една по една тъмните врати ,принадлежащи на миналото му. Катастрофата,коята ще претърпи Фарук същата вечер,ще се докосне и до живота на Яман в Тозлудере. А от друга страна тя ще предостави възможност на Яман и Мира да си поговорят спокойно за пръв път след деня на раздялата им. Ценната стъпка,коята ще направи Яман,ще накара надеждите на Мира да се раззеленеят отново.
Неочакваната криза в къщата на сем.Дживаноглу,ще завърши по един неочакван начин..От този миг нататък напрежението между Оркун и Яман ще се превърне в заклета вражда. След голямата промяна,коята ще преживее,Оркун ще се изправи пред Яман като много опасен и силен противник..

Лили, кога спиш? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт