"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 143
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • в очите на дъщеря си
Ани, няма да спираме преводите, та дори и да се разделим. Не съм имала такова намерение.

По въпроса за книгите, за жалост аз чета литература само на английски, и едно, че е доста по скъпа от тази на БГ , а и нямам с кого да си менкам книги.Лимит и аз си имам ама понякога не  мога да е въздържа и лееееко се оливам. Embarassed

# 691
Зори, мила  Hug Hug Hug сигурно си разбрала моята симпатия към теб!  Peace Мисля, че съм я показала ясно! И изобщо не става дума за това, което си написала, че няма да коментираме Джейда - ако си спомняш точно аз преди време казах, че искам да участва като момичето в което ще се влюби Яман след евентуалната смърт на МИра!  Hug Мога да изровя поста, но не помня по кое време беше.  Peace И още няколко човека се съгласиха, че ще е добре Джейда да вземе тази роля.  Peace

Явно не мога да се изразя така, че да ме разберете затова ще спра!  Peace

# 692
Диди, какво да кажа повече след твоя пост, нямам думи.
Ти, на която Серенай е любимка си ЗА запазване на сегашния й вид и да няма ненужно за никому разцепление на темата на две, от което, ще има само губещи но не, и печаливши.
Мога само да кажа-моите адмирации към теб за неутралитета и безпристрастността, които прояви в случая, при все, че обожаваш Серенай като актриса и човек.
Тинче, права си, АФК е стойностен проект, но не е съвършен и неземен, и си има своите слабости в сценария.

Наде правя го защото ние не опознахме ли Чаатай от АФК не го ли видяхме как стигна до това стъпало в тези тема ?
За мен не е проблем да кажа опа тука се пише за АФК и айде чакай да не влизам просто с времето осъзнах че трябва да се примиря че гледах този сериал и че колкото да ми е писнало да слушам за него все някъде някой ще ме попита за него  Joy
Да така е Серенай ми е душичката не ги деля с Керем по никакъв начин равно любими само дето нямам смелост да пиша на единият ама и аз незнам защо  Joy
Това беше темата в която пишехме и денем и нощем всичко ето затова го правя за мен тази тема е специална защото беше и е пълна със специални хора разбира се преди по често пишех в нея  Peace ,но все пак немога да забравя старите си виртуални приятели с които сме писали тук не само за Фериха и Емир а и за толкова други неща просто немога да пожертвам тази тема и да я заменя за друга по никакъв начин и я вярно липсва ми спокойствието в началото с което бях влезнала и колкото да знам че то няма никога да се върне ще нарека тази тема МОЯТ ДОМ защото тук ми е било толкова уютно и приятно че немога да го опиша  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 693
Зори, така е, невероятни са момичетата от съседната тема.
Толкова много си ги обичам макар и виртуално, и добре, че са те, че без тях нямаше да мога да понеса всичко случващо се тук.
Диди, така е, Чаатай израстна пред очите ни именно в АФК и това няма как да се отрече, заличи и забрави.

# 694
Ани, няма да спираме преводите, та дори и да се разделим. Не съм имала такова намерение.

По въпроса за книгите, за жалост аз чета литература само на английски, и едно, че е доста по скъпа от тази на БГ , а и нямам с кого да си менкам книги.Лимит и аз си имам ама понякога не  мога да е въздържа и лееееко се оливам. Embarassed

Е, и аз се оливам, но гледам да го правя по-рядко и затова си купих ел. четец  Peace Много е по-евтино!  Joy Joy Joy Но за жалост новите книги пак не могат да се намерят в електронен вариант безплатно. А като ще се дават пари е по-добре да е за добрата стара хартиена книга!  Peace
А на английски книгите наистина са доста по-скъпи!  Rolling Eyes

# 695
АФК ще си остане легенда която ни събра повечето тука  Peace Това,че свършва не значи ,че трябва да го изтрием от всякъде ...

# 696

Тъй като явно кораба се разцепи, моля да ме уведомите как ще работим по преводите и дали  ще работим изобщо. Имам мн ангажименти както с работата, така и със семейството , така и със следването , но съм мн сериозна и когато поема ангажимент го изпълнявам до край. Peace

Sasy, можеш да разчиташ на мен за преводите.  Hug Както и когато кажеш. Моята тръпка е това - да изгледам серията в петък и след това да участвам в превода. Влизането в темата (със или без АФК в името) е черешката на тортата   bouquet  bouquet  bouquet

И аз съм на линия за преводите. Peace

# 697
АФК ще си остане легенда която ни събра повечето тука  Peace Това,че свършва не значи ,че трябва да го изтрием от всякъде ...
Съгласна съм с теб слънчице  Hug Peace

Наде  Hug
Зори  Heart Eyes

# 698
Здравейте момичета Simple Smile
   Не знам как точно да започна,защото не съм писала до сега,но аз съм от гледащите от балкона и мога да кажа,че следя темата още от времето на АФК и много се радвам,че продължихте с ПО,защото и аз като повечето от вас се захласнах по Чатай.Изключително приятно ми е като се прибера да отворя темата и да видя какво сте споделили.Много благодарна съм и за преводите на епизодите,фрагманите,статиите и всичко останало,което споделяте в темата.
Като наблюдател мога да кажа,че този спор не ми прилича на цирк,нормално е хората да са на различно мнение,но ми стана малко неприятно и се почувствах длъжна да напиша и аз нещо.
    За мен лично заглавието не е никакъв проблем.Харесвах и гледах АФК с голям интерес и често да ви кажа аз също изпитвах много и различни чувства докато го гледах,но филма свърши и гледам напред.Не ми е проблем да чета от време на време отново за филма и героите му.
    Също така много ми харесва и ПО и го гледам с огромно удволствие.На мен лично този сериал ми е по разтоварващ (лично мое мнение).
   Актьорите не мога да ги сравнявам,защото са много различни както самите те ,така и героите им.Освен АФК гледах и сериите с участието на Серенай в Лалето ,защото исках да се запозная с работата й.Аз лично я харесвам и като жена и като актриса,а също така според мен има много хубав глас и честно казано слушам песните в нейно изпълнение по няколко пъти Simple Smile Това не означава,че омаловажавам работата на Хазал или пък н я харесвам напротив-хресвам и нея,но не мога да ги сравнявам защото са ми коренно различни.
   Мога да пиша още за симпатиите и пристрастията си към Чатай,Хазал,Серенай,Баръш,Мине и останалите актьори,но мисля,че дост се отплеснах,за което се извинявам.
    На кратко много ми е приятно да ви чета и много,много благодаря за труда ви,приемете,че всеки е различен и мненията не винаги съвпадат Wink
   Извинявам се още веднъж,че се отнесох в писането Simple Smile

# 699
  • в очите на дъщеря си

Е, и аз се оливам, но гледам да го правя по-рядко и затова си купих ел. четец  Peace Много е по-евтино!  Joy Joy Joy Но за жалост новите книги пак не могат да се намерят в електронен вариант безплатно. А като ще се дават пари е по-добре да е за добрата стара хартиена книга!  Peace

Аз на таблета ги дърпам ама не ми носи същото удоволствие като хартиената.

# 700
  • в очите на дъщеря си
Бак, бак какво са открили феновете.

# 701

Аз на таблета ги дърпам ама не ми носи същото удоволствие като хартиената.

Ел. четец е на съвсем друг принцип, не уморява очите като таблета. Изобщо не  е монитор. Ползва т.нар. ел. мастило и се чете точно като хартиена книга.  Peace

Ккаво и е на Чачовата длан?

# 702
Зори, мила  Hug Hug Hug сигурно си разбрала моята симпатия към теб!  Peace Мисля, че съм я показала ясно!

На мен ти също си ми симпатична ( но ако станеш от Крачолите няма да го преглътна  Stop), харесват ми закачките които се появяват тук между теб и  2-те черешки, радвам се че отделяш от времето си, за да ни превеждаш, и по някой път да потушаваш светкавиците  след прочетени клюки в Т без снимки  Hug, но съм откровен човек и нещо като го мисля трябва да си го каже - ЛС към Тинчето определено ме натъжи. Peace

Наде  Hug

Диди  Hug

Ето пример за толерантност. Плюя си по Серка, а Диди не ми се сърди! Grinning Това че не харесвам нейната любима актриса за нея не е проблем. Peace Но си признавам, че ще я набия ако скоро не пише на Керем. Mr. Green

# 703

Тинче това не е ли гривничката на Мира  Rolling Eyes Heart Eyes
Тя не си ли я взе  newsm78

Зори чакам слънцето с него  Joy Whistling

# 704

Скрит текст:
Какво е това, каишката му от Мира ли, или му е върнала ластака си? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт