"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:

Следващата супер снимка... hahaha hahaha hahaha
Кой кой е и кво дири там?
Mr. Green

Ивче,това са Мира и Фарук..Момчето,което споделило видеото в инстаграма,е написало,че това е скрит запис на Меджезир..Но това също е в болницата..вижда се ясно куполът на болницата..Мисля,че вчера Суде беше пуснала снимка от същото място,сега не ми се търси снимката.. Момчето е написал,че Яман и Мерт не били там.

А, така Лили кажи и да знае!  hahaha hahaha hahaha Да не ми пуска снимки тук и да се притеснявам аз!  Naughty Naughty

# 676
Момичета оставам ви  Hug,утре след работа пак ще намина  Hug!
Хубава вечер  Heart Eyes

# 677
Момичета оставам ви  Hug,утре след работа пак ще намина  Hug!
Хубава вечер  Heart Eyes

Хубава и на теб Дани!  Hug

Другата Дани -  Hug

# 678

Mr. Green

Ивче,това са Мира и Фарук..Момчето,което споделило видеото в инстаграма,е написало,че това е скрит запис на Меджезир..Но това също е в болницата..вижда се ясно куполът на болницата..Мисля,че вчера Суде беше пуснала снимка от същото място,сега не ми се търси снимката.. Момчето е написал,че Яман и Мерт не били там.
Добре, ама кво става с Фарук, уж има катастрофа  newsm78 newsm78 newsm78, а е там при тях, може пък Мира само да е припаднала и да са на преглед Joy Joy Joy Joy

# 679
  • в очите на дъщеря си
Ани, за жалост мн по малко четат покрай мен и това ме натъжава. Peace

Аз мога мн неща  които не са положителни да кажа за АФК, ама не си  ме хванала на такава вълна. Хич не ми пука, кой как ще го разбере. Като пише АФК в заглавието да не е казано, че положително само може да се пише по темата.

Ако решите да направите нова тема , не е проблем и не мисля, че има проблем и някой ще ви я спре или изтрие. Ако решите да правите ще ви съдействам с каквото мога.

Разпределението е готово за 16 епизод , и ще го пусна в новата тема, че да не го издирвате, а и още не е готов англ. превод. Мн се радвам , че има още доста доброволци , които всеки ден ми пишат с желание да превеждат.

# 680
Здравейте момичета мале ще се изядете бе момичета  ooooh!
Кой по красив ?
Каква трябва да е темата и какво трябва да се пише в нея  ooooh!
Мисля че трябва тук изцяло да се съглася с Тинчето защото тук и тази тема беше темата в която пишехме всеки момент  не само за АФК ,а и за живота на артистите аз винаги съм казвала че тук е моя дом въпреки че съм като щъркел и аз правя теми и гледам и други сериали,но тук съм изживяла такива хубави емоции и толкова мили моменти които просто мога да нарека НЕЗАБРАВИМИ  Hug
Няма да забравя и идването си в темата бяха само няколко момичета ,но адски задружни и мили топли замен всяка от вас е специална
Тук намерих свои приятели тук писах какви ли не неща за АФК защо трябва да делим темата след като АФК беше сериала който за всяка от нас по не малко е ФОРЕВЪР ?
Да гледам ПО защото Серенай ми е любимата актриса никога не съм го и крила това  ,да харесвам и Чаатай хубаво момче върши си работата и още нещо на всички които сме гледали от АФК или ПЕ няма значение им желая най-доброто и съм съгласна с Тинчето и Надето че това темата на майка просто не изисквайте такова нещо от самите нас  Peace не смятам че е нужно да водим и тази война между Хазал и Серенай  защото всяка от тях има своите качества една е по добра в едно друга в друго  Peace
Малко се олях,но исках да се знае какво мисля по въпроса  Peace Hug

# 681

http://instagram.com/p/jHQzXYq9Z1/#

Мила,  Hug Ей го "момчето" Mr. Green

# 682
  • What are you laughing at?
Добър вечер, мили дами, аз съм от тези на балкона... и какво да ви кажа, изгледа беше доста приятен до известно време!
По принцип,  сами избираме темата в която да участваме по един или друг начин, но не трябва да забравяме, че някой е положил не малко усилия за да създаде това уютно местенце в което много от нас се разтоварват.
Просто моля, ако въобще се вземе под внимание молбата ми (на тази от балкона), щом сме избрали да сме част от тази тема да уважаваме домакинята със всички нейни сантименти и усещания за това как да представи изгледа и...

Благодаря!!!

P.S.

Тъй като явно кораба се разцепи, моля да ме уведомите как ще работим по преводите и дали  ще работим изобщо. Имам мн ангажименти както с работата, така и със семейството , така и със следването , но съм мн сериозна и когато поема ангажимент го изпълнявам до край. Peace
bouquet

Sasy, разчитай и на мен за преводите Hug

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 21:19 от arji

# 683

Mr. Green

Добре, ама кво става с Фарук, уж има катастрофа  newsm78 newsm78 newsm78, а е там при тях, може пък Мира само да е припаднала и да са на преглед Joy Joy Joy Joy

Чака си реда да го проснат в болничното легло... hahaha hahaha
Като не го снимат - и той в калабалъка. Mr. Green

# 684
Диди, какво да кажа повече след твоя пост, нямам думи.
Ти, на която Серенай е любимка си ЗА запазване на сегашния й вид и да няма ненужно за никому разцепление на темата на две, от което, ще има само губещи но не, и печаливши.
Мога само да кажа-моите адмирации към теб за неутралитета и безпристрастността, които прояви в случая, при все, че обожаваш Серенай като актриса и човек.
Тинче, права си, АФК е стойностен проект, но не е съвършен и неземен, и си има своите слабости в сценария.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 21:15 от Neidjal

# 685
Ани, за жалост мн по малко четат покрай мен и това ме натъжава. Peace

Аз мога мн неща  които не са положителни да кажа за АФК, ама не си  ме хванала на такава вълна. Хич не ми пука, кой как ще го разбере. Като пише АФК в заглавието да не е казано, че положително само може да се пише по темата.

Ако решите да направите нова тема , не е проблем и не мисля, че има проблем и някой ще ви я спре или изтрие. Ако решите да правите ще ви съдействам с каквото мога.

Разпределението е готово за 16 епизод , и ще го пусна в новата тема, че да не го издирвате, а и още не е готов англ. превод. Мн се радвам , че има още доста доброволци , които всеки ден ми пишат с желание да превеждат.

За първото изречение - много съжалявам.  Rolling Eyes За мен и хората около мен книгите са много важно нещо. Проблема е, че станаха доста скъпи - хартиените има предвид и другите също, но те пък могат да се свалят безплатно!  Joy Joy Joy Затова аз имам лимит за книги на месец, както и приятелите ми. И когато някой купи една книга, другия купува друга. И така ги разменяме, иначе няма насмогване!  ooooh!

Благодаря ти, че ще съдействаш, но не мисля че ще се прави нова тема. Мисля, че ще се съгласиш,че атмосферата тук си беше много хубава и всеки новодошъл или стар е бил приеман добре. Поне аз не помня да съм се отнесла зле към някого! Но заяждането и непремерения тон ми идват в повече.  Peace И писането на нещо само за да подразниш друг!

Наистина свикнах с хората тук и ми харесва, но това не значи, че ще търпя някой да се заяжда.  Naughty

Това е и приключвам темата и моля ви не спирайте преводите!  Hug Благодаря за всички за положения труд, защото моите познания не стигат до там да разбера всичко! Руските преводи изпреварват нашите и аз първо гледам тях, но това не значи, че не свалям сериите на родния си език!  Peace

# 686
Тинче, благодаря на теб и на всички други, които правият превода на ПО ! Това което правите наистина е страхотно!  Hug Искам да ви поднеса един букет с цветя, въпреки, че ще бъде виртуален в знак на благодарност ! Страхотни сте!  Hug Hug Hug

# 687
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте момичета мале ще се изядете бе момичета  ooooh!
Кой по красив ?
Каква трябва да е темата и какво трябва да се пише в нея  ooooh!
Мисля че трябва тук изцяло да се съглася с Тинчето защото тук и тази тема беше темата в която пишехме всеки момент  не само за АФК ,а и за живота на артистите аз винаги съм казвала че тук е моя дом въпреки че съм като щъркел и аз правя теми и гледам и други сериали,но тук съм изживяла такива хубави емоции и толкова мили моменти които просто мога да нарека НЕЗАБРАВИМИ  Hug
Няма да забравя и идването си в темата бяха само няколко момичета ,но адски задружни и мили топли замен всяка от вас е специална
Тук намерих свои приятели тук писах какви ли не неща за АФК защо трябва да делим темата след като АФК беше сериала който за всяка от нас по не малко е ФОРЕВЪР ?
Да гледам ПО защото Серенай ми е любимата актриса никога не съм го и крила това  ,да харесвам и Чаатай хубаво момче върши си работата и още нещо на всички които сме гледали от АФК или ПЕ няма значение им желая най-доброто и съм съгласна с Тинчето и Надето че това темата на майка просто не изисквайте такова нещо от самите нас  Peace не смятам че е нужно да водим и тази война между Хазал и Серенай  защото всяка от тях има своите качества една е по добра в едно друга в друго  Peace
Малко се олях,но исках да се знае какво мисля по въпроса  Peace Hug

newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 688
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Гледам толкова изписани страници и се стъписах - помислих си, че имаме снимков материал от любовното гнездо на Серка и Ча и Ани е станала почетен член на Крачолския клуб. Оххх, да си отдъхна - не е това. Laughing

Аз съм от "старите кучета", ако мога така да се изразя от първите теми за АФК. Тук беше мястото където прекарвах всеки божи ден, а като бях студентка с трепет прибирайки се в петък първата ми работа беше да дойда тук. От една страна заради Фемир, от друга страна заради прекрасните хора, които са тук. Тук открих и своето виртуално семейство. В реалния живот си нямам нито братче нито сестриче, а тук се сдобих с две великолепни сестрички. Статистика за това колко време пиша тук - това не го отчитам за важно.

Слухове се носят,че Джейда(Ханде от АФК) ще участва в 5 епизода ,като гост-актьор  Peace

И сега какво, искам да коментирам това, но защото няма да се хареса на не гледалите или не харесалите АФК трябва нова тема така ли? Що за глупост е това??? ooooh!
Супер ще се радвам, ако Джейда се присъедини и то за повече от 5 епизода! Страхотна е, и като жена и като актриса!

Цялата тази ситуация ми заприлича на сцената между Селим и Яман. Mr. Green
Ако Яман иска да продължи с тях, трябва да забрави и заличи миналото си, та и ние така.  Rolling Eyes

Това ми хареса! Тозлудеретска история и при нас се получи.
Феновете на АФК ни изкарвате едва ли не като прокажени.

Аз не пиша в темата за ОС, защото не винаги следя сериала по БТВ. Но понякога нещо ме присеща за сериала и си го пиша тук. И защо не? Смятам че ние от АФК сме доста толерантни и пишейки в тази тема коментираме ПО и АФК. Не се чувстваме обидени или засегнати, че някой не харесвали Фемир - всеки си има вкус и предпочитания.
Ще си плюем и Серка и Крачола и който си поискаме, но мога да направя и сравнение, че Суде е новата Санем от АФК без да се притеснявам. Който не иска да не чете, подминава поста и готово.

Според мен е време да се сложи точка по този въпрос, защото и друга тема да се направи за ПО ние пак, ще сме си там и, ще си пишем по същия начин както досега с положителните и отрицателните ни виждания за постъпките на героите и за живота на актьорите извън снимачната площадка. Просто нищо няма да се промени, ние, ще сме си все същите.

И тук съм съгласна напълно!
Това че има висящи хора на балкона - то навсякъде има. Това са хора, които влизат само да четат и не им се пише или просто информативно хвърлят едно око.

Аз искам тази тема да си остане!!! Аз ще си пиша в нея!!!
Който не му харесва да си направи нова тема!

Тинче
Hug, където ти пускаш темата и аз идвам! Hug

Нали да не се връзваме и да се нервим на глупости, пък какво стана? Неприятно съм изненадана, ама много неприятно, особено от хора, които ми станаха симпатични и ме заболя от това.
Един вид аз разбрах нещата, че щом харесвам АФК и изпускам някой и друг коментар за тях ви дразня, преча ви и не ми е мястото тук. Това не е толерантно! Това е обидно и неуважително най - малкото.
Тинчето ни пуска теми и се старае максимално да ни е приятно, а вие и се отблагодарихте по такъв грозен начин, че нямам думи. Тя се грижи за разпределението на преводите, а сега това се забрави и ме боли.
Ние с Надето от АФК отбора пишем най - често от старите потребителки тук- и какво пречим ли ви, дразним ли ви, с какво ви засегнахме? Защо от септември насам със стартирането на сериала нямаше такива коментари, защо точно сега се появиха?
И за финал на това, ще кажа че в темата за ОС (макар и да не пиша там хвърлям едно оченце от време на време) - невероятни момичета има там!  Hug

За трейлъра - според мен Фарук ще бъде прострелян от Хасан? newsm78
Крачола съвсем изкрейзи. Какъвто и да е баща му, така да го дърпа и бута? Shocked Не отива на син да се държи по този начин с баща си каквото и да е.
Мира беше доста впечатлена от боя - изрази емоция, а при разкриването на истината за Оркун от Яман стоеше като ботур.

Ирче, Лили
, благодаря ви за преводите! Hug

# 689
Радвам се,че вече спорът за името на темата се е разрешил..За мен името на темата няма значение,важни са добрият тон в темата и уважението между пишещите в нея. Също така да имаме и търпението и желанието да уважаваме мнение,различно от нашето..Радвам се,че съм част от тази тема тук..Като влязох да пиша в темата,познавах само Ивчето..  love001  love001  love001,която ми е много скъпа.Но вече 5 месеца съм част от вашата компания и искам да ви кажа,че ми харесва да съм сред вас, чета коментарите ви с удоволствие,наслаждавам се на всяка снимка,всяко гифче,всяко видео,което поствате..Изумявате ме с това,че успявате да намирате всякаква информация,свързана със сериала и актьорите,чета с интерес и всяка друга информация,свързана с Чаатай още от времето на АФК..
Благодарна съм  на всички ви,добре,че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт