Относно исканията на онези съфорумки................е няма да стане 184 теми за АФК , нашите чувства емиции, разсъждения , емоционалните ни сривове и възходи няма как да изчезнат само защото някой иска да стане темата - майка. Това няма как да стане защото историята трудно може да бъде променена и пренаписана.

Саси мисля, че има някаква грешка! Отатък никой никога не е искал обединяването на темата за АФК с тази за ОС....и дума не е ставало за това!
Преди няколко дни аз писах отатък, че го отчитам като грешка, въпреки че е взето общо решение, първата тема, темата майка, както я нарекох и аз, да има продължение със сериала ПО, защото хората сме различни, харесваме различни неща и бях сигурна, че тук ще има конфликти, защото ще започнат неизбежни сравнения! Темата за ОС от лятото е с променено заглавие, за да може, който иска да коментира и новите проекти на актьорите от АФК но никога и през ум не ни е минавало да я префасонираме само за ПО!
Тук много хора апелират за толерантност, гледам че знаят как се пише думата, сигурно разбират и значението и, но го прилагат избирателно- за това да важи, а за другото не

Много хора висят по балконите, а една малка част се изявява по страниците- така е навсякъде по темите, едва ли ги спира подзаглавието ( по тази повод се чудя как Ани реши, че само като ги вижда като никнейми на балкона и е ясно, че не са гледали АФК

Аз съм от хората, които имаха големи очаквания от ПО, но се разочаровах..Момичетата от другата тема още помнят думите ми, че перушина ще хвърчи между Ча и СС .Както казах, очакванията ми се разминаха със това което виждам, затова и почти не се изявявам тук, за да не дразня с мнението си харесващите го...
Макар и рядко, все пак драсвам някой ред- правя го за да поясня нещо за стара снимка и хората на нея, но неизбежно споменавам АФК, а след моя пост следва това "АФК...

Еее?!? Питам къде е толерантността?!? Или биваме засичани неприятно и от там оставаме с чувство за обида, а не че някой ни е нарекъл в прав текст някакви си....то това остава само и може да дойде модератор и да сгъне цирка дето се вика!