"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Ходих сега и в пустата тема ОС, и смятам, че нещата . които се пишат са смешни . Не си спомням някой от нас да е обиждал някой от тях или да сме ги иронизирали по какъвто и да било повод.

Относно исканията на онези съфорумки................е няма да стане 184 теми за АФК , нашите чувства емиции, разсъждения , емоционалните ни сривове и възходи няма как да изчезнат само защото някой иска да стане темата - майка. Това няма как да стане защото историята трудно може да бъде променена и пренаписана. Peace

Саси мисля, че има някаква грешка! Отатък никой никога не е искал обединяването  на темата за АФК с тази за ОС....и дума не е ставало за това!
Преди няколко дни аз писах отатък, че го отчитам като грешка, въпреки че е взето общо решение, първата тема, темата майка, както я нарекох и аз, да има продължение със сериала ПО, защото хората сме различни, харесваме различни неща и бях сигурна, че тук ще има конфликти, защото ще започнат неизбежни сравнения! Темата за ОС от лятото е с променено заглавие, за да може, който иска да коментира и новите проекти на актьорите от АФК но никога и през ум не ни е минавало да я префасонираме само за ПО!
Тук много хора апелират за толерантност, гледам че знаят как се пише думата, сигурно разбират и значението и, но го прилагат избирателно- за това да важи, а за другото не Rolling Eyes
Много хора висят по балконите, а една малка част се изявява по страниците- така е навсякъде по темите, едва ли ги спира подзаглавието ( по тази повод се чудя как Ани реши, че само като ги вижда като никнейми на балкона и е ясно, че не са гледали АФК newsm78)
Аз съм от хората, които имаха големи очаквания от ПО, но се разочаровах..Момичетата от другата тема още помнят думите ми, че перушина ще хвърчи между Ча и СС .Както казах, очакванията ми се разминаха със това което виждам, затова и почти не се изявявам тук, за да не дразня с мнението си харесващите го...
Макар и рядко, все пак драсвам някой ред- правя го за да поясня нещо за стара снимка и хората на нея, но неизбежно споменавам АФК, а след моя пост следва това "АФК... Sick Sick Sick"
Еее?!? Питам къде е толерантността?!? Или биваме засичани неприятно и от там оставаме с чувство за обида, а не че някой ни е нарекъл в прав текст някакви си....то това остава само и може да дойде модератор и да сгъне цирка дето се вика!

# 616
  • близо до брега на морето
Тази вечер усещам липса-АНИ-де си златце Hug Hug Hug-на теб разчитам или на Лили -да ни уведомите за озета и за фрамана-нищо не схващам newsm78,само се вижда,че нещо е станало-и О ркун май си заминава от евето,но само си гадая Hug Hug Hug
Мисля че Мира и Мерт и  останалите разбират ,че Фарук ще се жени за Седеф,защото казват "Какво?" ,или пък някой е умрял ,не знам !? И аз си предполагам  Thinking Thinking Thinking  bowuu  bowuu  bowuu bowuu
е как ще се жени-нали Судето май се отказа от развода newsm78-всичко ми е мъгла

# 617
  • Банкя
Medcezir 18 Bölüm Fragman

Неееее, Крачолчо пострада....  Sad Sad
Ама как издивя... Mr. Green Mr. Green

пострада и баща му.
Мира гледа тъжно . Около  нея нещо става.
Ще се забърка каша.
Но Крачолчо ще е от нашите Joy Joy

# 618
Селим май съветва ашкъмчето,да затвори тая тема и страница-така си мисля аз де и после всички с товаНЕ newsm78

# 619
Саси, мноого некоректно от твоя страна да сложиш ЛС в темата!
Аз щях да го сложа, както съм написала в края, но когато имам време да съм тук и да отговоря на нападките!  Peace Благодаря ти, че ми отне тази възможност! Като не искате да ги обединявате, не ги обединявайте. Но така и никой не ми отговори на въпроса защо старите форумки от ТАЗИ тема не пишат в темата на ОС? И защо трябва хора, които не са гледали АФК да се чувстват едва ли не длъжни да са го гледали или пък да го харесват?

Не знам вие какво разбирате по Темата на ... , но аз разбирам това: Всяка тема си е сама за себе си (от 50 стр.). Различна  я правят линковете към свързаните теми в първия пост!  Peace

И това, че не трябвало да се позволи да потънат в забвение 184 теми на АФК са глупости! Ами тук има живи теми на доста по-стари сериали.  Peace Това си зависи от тези, които са гледали сериала. Не зависи от хора, които са дошли тук да коментират друг сериал, който има едно единствено общо нещо с другия - един актьор! И нищо друго! И не искам да се чувствам всиновна, че не коментирам АФК и съм проявила едва ли не неуважение към сериала????

Не съжалявам за нищо от написаното! И продължавам да го мисля. Правете каквото искате, аз така или иначе ще си гледам сериала. Мога да мина и без да го коментирам! С когото искам да общувам мога да го направя по други начини!

# 620
Според мен е време да се сложи точка по този въпрос, защото и друга тема да се направи за ПО ние пак, ще сме си там и, ще си пишем по същия начин както досега с положителните и отрицателните ни виждания за постъпките на героите и за живота на актьорите извън снимачната площадка. Просто нищо няма да се промени, ние, ще сме си все същите.
Може да не съм от много години регистрирана, но съм била доста време преди това като гост.
Ани, отговарям ти веднага, пиша и в двете теми.

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Озета:
Последиците от срещата между Оркунч и Яман,предизвиква заметресение.Оркун губи не само влиянието си пред семейството и приятелите си,а си докарва и гнева на баща си ,неговата гордост е сравнена със земята.А Яман е този който иска да започне начисто за напред,след Оркун се среща и с Хасан.Решен да затвори всички врати ,принадлежащи на миналото му.
В тази нощ ,злополуката в която попада Фарук,ще повлияе на живота на Яман в Тозлудере.
От друга страна Яман и Мира,за пръв път ще могат спокойно да поговорят след раздялата им.
Яман,прави първата стъпка,за да оправдае очакванията на Мира.
Кризата в дома на Оркунч,завършва в неочакван момент.В този момент,отношенията между Яман и Оркун ,ще се превърнат в омраза.Оркун,след преживените промени,тръгва срещу Яман,още по опасен и могъщ враг.

# 622
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ани Hug употребата на думата "ГЛУПОСТИ" не винаги е уместна, когато се обръщаш към човек или аудитория. Peace

Колко теми има които си седят на старите сериали и са оцелели?
Ще ти кажа...2бр. Но и те обсъждат новите проекти. Също така има много теми които държат и старите сериали.
Така, че размахването на пръст е неуместно. Не е нужно да плашиш някой, че видите ли, "ако не смените подзаглавието няма да пиша..."
И какво като вземеш това решение? Какво ще се промени? Ще фалира мамата ли?
Търпимост и толерантност е необходима... Peace
Ама с това си поведение ще си тръгнат още хора...ама знаеш ли...на мен лично не ми пука...аз не съм част от историята на АФК-майка и ми е все тая, но исках да се изкажа, защото пък съм в историята на много други теми.
Та така... Whistling

# 623
Привет!
Момичета,какво става newsm78 newsm78 newsm78 Като влязох,помислих си,че съм сбъркала темата...И Ани я няма,пък тя винаги си беше на пост в дните за трейлърите,за разлика от мен..Ще се върна да ви чета,но нека първо ви постна преводите на трейлъра и озета Naughty Naughty

Ивче,миличка,благодаря за фрагмана!  bouquet  bouquet Винаги точна и бърза!  love001  love001

Medcezir 18 Bölüm Fragman

Селим:От този ден нататък животът ти ще е по-ясен. Приключи си сметките с миналото и бъдещето..
Майката на Оркун:Гневът му е към теб..Но ти казах,един ден ръката,която вдигаш,ще се спусне към лицето ти!
Мира:Какво?!
Ейлюл:Какво е станало?
Мерт:Какво?!

Неееее, Крачолчо пострада....  Sad Sad
Ама как издивя... Mr. Green Mr. Green

# 624
Според мен е време да се сложи точка по този въпрос, защото и друга тема да се направи за ПО ние пак, ще сме си там и, ще си пишем по същия начин както досега с положителните и отрицателните ни виждания за постъпките на героите и за живота на актьорите извън снимачната площадка. Просто нищо няма да се промени, ние, ще сме си все същите.
Може да не съм от много години регистрирана, но съм от много като гост.

Наде ти май не разбираш?  Peace Изобщо не е проблема в това дали пишеш лошо за героите! И кой ще влиза в темата! Естествено, че ще си там, ако искаш! Става въпрос за това, че не мога да се чувствам длъжна да поддържам тема на сериал, който е свършил отдавна и да се смята за неуважение към него, че не го споменавам и възхвалям по 100 пъти на ден!  Peace Този същия сериал си има и собствена тема в която да се коментира. Аз харесвам ФЕМИР, но не смятам,ч  в темата на ПО трябва да пиша непрекъснато колко много ги харесвам и как не мога да живея без тях! Ами гледала съм ги, харесали са ми! Това е! Сега гледам ПО и ми харесва сериала, не само двама герои! И не искам някой непрекъснато да ми навира в очите нещо друго, защото и аз както някой беше писал ту съм такава, че колкото повече едно нещо ми го навират в очите, толкова повече започва да ме дразни!

Ани Hug употребата на думата "ГЛУПОСТИ" не винаги е уместна, когато се обръщаш към човек или аудитория. Peace

Колко теми има които си седят на старите сериали и са оцелели?
Ще ти кажа...2бр. Но и те обсъждат новите проекти. Също така има много теми които държат и старите сериали.
Така, че размахването на пръст е неуместно. Не е нужно да плашиш някой, че видите ли, "ако не смените подзаглавието няма да пиша..."
И какво като вземеш това решение? Какво ще се промени? Ще фалира мамата ли?
Търпимост и толерантност е необходима... Peace
Ама с това си поведение ще си тръгнат още хора...ама знаеш ли...на мен лично не ми пука...аз не съм част от историята на АФК-майка и ми е все тая, но исках да се изкажа, защото пък съм в историята на много други теми.
Та така... Whistling

Не беше размахване на пръст!  Peace Просто казах, че този форум и тази тема не са ми жизненоважни и мога да мина и без тях, но не искам да спра да общувам с някои хора от тази тема!  Peace

# 625
Ирка-Мерси много  bouquet-мали какво се пише на ашкъмчо (този път Оркун не мой се запре-няма вече какво да губи)-  bouquet

# 626
Или не разбирате какво се пише,  Naughty или се правите, че не го разбирате... newsm78

Ако се направи нова тема, само за ПО, там ще се пише за ПО - добро, лошо, но за ПО. Peace
Наясно съм, че пак ще се изсипват всички, които ненавиждат Серенай, но и тези, които я харесват ще се разписват там.  Peace
А тази тук - за АФК.  Peace
Уж щях да съм кратка....  Mr. Green Mr. Green
Но вече спирам.  Stop Stop Stop Предложихме го - не ни разбрахте,  Sad  не сте съгласни.   Peace
Тогава минавам на предложението на Тери  Hug - прескачам това, което не ми се чете и продължавам. Wink
Моля, не се сърдете, ако съм прескочила поста ви.
 Hug

# 627
Ходих сега и в пустата тема ОС, и смятам, че нещата . които се пишат са смешни . Не си спомням някой от нас да е обиждал някой от тях или да сме ги иронизирали по какъвто и да било повод.

Относно исканията на онези съфорумки................е няма да стане 184 теми за АФК , нашите чувства емиции, разсъждения , емоционалните ни сривове и възходи няма как да изчезнат само защото някой иска да стане темата - майка. Това няма как да стане защото историята трудно може да бъде променена и пренаписана. Peace

С цялото ми уважение към теб като основател на темите, какво означава "пустата тема ОС", ние какви сме там newsm78 Като прочетем постовете от последните страници, ето някои цитати,  
Цитат
Фемир е мръсна дума ма! - Според мен е никаква дума
Цитат
не им чета глупостите писани за 100-ен път
Цитат
Те се чувтсват обидени, че не се благославя сериала по 100 пъти на ден! Моите уважения, но вече е прекалено!  Naughty
че
Цитат
Хазал била crazy crazy crazy Shocked
Цитат
и друго - в което да си пишем за ПО, без ежедневно да четем за АФК и ФЕмир.
,
лично смятам, че FEMIR FOREVER не се вмества в обсъжданите теми тук.
Аз не гледам сериала ви и не ви чета, но в никакъв случай няма да позмоля да обиждате нашата тема, това е темата, която се изписва за 1 максимум 2 дни и пишещите в нея са много повече от 10 човека, напревете справка, и тогава пишете, хората там са изключително позитивни и коректни, да не говорим, че вече сме и приятели не само виртуално, но и реално.
Никой от темата за ОС никога не е искал да се обединява с вашата тема.
Всеки има право на мнение, пишете каквото искате, но не обиждайте другите теми и съфорумки!

От хората, които са гледали AFK он лайн, познавам прекрасни хора, знам от тях, че е било много хубаво, весело и сте си прекарвали страхотно, имали сте невероятни преживявания. Поздрави за всички Hug Hug Hug

# 628
Аз ще подмина заяждането с мен,не ми е в стила да се занимавам с подобни неща. Wink
И пак ще попитам-какъв е наистина проблема да се обособи отделна тема за ПО? PeaceИ успоредно с това да си съществува и темата за АФК?Наистина не разбирам какво ви притеснява? Rolling Eyes Не се заяждам,хора Hug,съвсем искрено-не разбирам! newsm78
Саси,проблем ли ще има ако темата АФК съществува отделно и успоредно от ПО?

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве,така е най-добре за да спрем да се излагаме вече ,мисля че достатъчно го направихме днеска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт