"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте ! Нещо не разбрах трейлъра,защото не разбирам турски  Thinking Thinking Някой мил човек ще може ли да го преведе ? Благодаря ви !  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu bowuu

# 601
Здравейте момичета  Hug!
Айде стига с тия имена,че ще се откажа вече,нека като влезем да си обсъждаме ПО и героите му,фрагманите и епизодите,както беше досега  Praynig .Живота е изпълнен с какви ли не трудности и мъки ние за едно име тука ще се поболеем  Peace и изпокараме  Hug
Иве ,благодаря ти че за пореден път ме развесели след страшно тежък ден  Hug Heart Eyes!
Някой може ли да преведе нещо от фрагмана и озета,много мерси,че аз нищо несхващам  Hug Hug

# 602
Не пиша тук, но едно нещо не мога да разбера, защо всеки отрицателен коментар, които се напише за Серенай или съответно Мира се приема за лична обида ? newsm78
Винаги ще има хора, които няма да харесват тези, които вие харесвате! Винаги ще има хора, които ще се изказват негативно за тях. Peace
Аз няма да се наемам да коментирам, защото не харесвам нито Хазал, нито Серенай Tired
На ПО му хвърлям по някое око, но не до такава степен, че да влизам и да коментирам с вас.

Колкото до 2-те теми. Аз съм влизала в тази тема по времето на АФК, после на АФКПЕ и после на ПЕ. Най-много пишех по времето на ПЕ, но съм чела преди това за АФК и мога да кажа, че когато те казват, че имат силни спомени от тук е истина. Тази тема беше единствената, в която нямаше скандали и разправии за каквото и да е било.  Peace
И действително някой ако иска да си пише за Фемир ще си пише за Фемир както и да се казва темата.  Peace

# 603
Аз не пиша тук, ама и аз да кажа....как се вика "Они ме биО, ама я им рекО".
Ивва ти наясно ли си, че като се отдели АФК от ПО, АФК - умира, защото няма кой да пише там? Не заради друго, а защото ОС е отделна и АФК така. Има няколко момичета, ама какво ще правят там освен да си кажат ЗДРАВЕЙ? newsm78

Как може да игнорирате 184 теми, които са преживяни от някой? Какво Ви пречат не разбирам?

Бай дъ уей...аз ако пожелая да плюя Серка, ще го правя независимо какво е заглавитео. В ПО играе Ча, което пряко кореспондира с факта, че Фемир ще се споменава винаги. Ще има сравнения и не можете да ги спрете, защото това е обществен форум и всеки може да пише каквото пожелае без да обижда списващите в темата.
Та в този ред на мисли , както и да се казва темата винаги ще има Фемир, защото това е предишния проект на Ча, който е главен герой в ПО.

Заради това не упреквайте заглавието...то няма нищо общо. Ако някой иска да пише няма да го спре АФК като подзаглавие на ПО, а просто ще го направи.
По добре подобрете атмосферата ако има проблем, че не ви чета и не знам, отколкото да се занимавате с подзаглавия.... И както се казва "Когато в един бардак работата не върви, не обвиняваме сградата и мебелите (в случая подзаглавието), а в работещите вътре .

Сори за обема...ама ето, изказах се. bowuu bowuu bowuu

Peace

# 604
Сега да си кажа мнението за темата, името.... blahblah
Бързо и кратко, пък каквото ще да става. Mr. Green

И аз мисля, че ПО трябва да е в отделна тема.   Peace НЕ тази да изчезне и да се маха нещо от името й,  Naughty а ПО да си е в друга тема...
Не я обединявайте, и нека винаги си има място, където емоционално свързаните с АФК винаги да се завръщате, Peace и друго - в което да си пишем за ПО, без ежедневно да четем за АФК и ФЕмир.
Ако ПО не е в отделна тема, тук всеки ден ще има препирни, иронични подмятания и открити обиди, което ще е много неприятно за всички ни. Peace

newsm10 +1 За пускането на нова тема за ПО.Подкрепям идеята на Ани.
 smile3503Позволявам си, Mr. Greenзащото форума предоставя равни права и на стари и на нови потребители в темите.А аз пиша в бг мама може преди половината тук. WinkВ подфорума романтични сериали и теленовели  за всеки конкретен сериал или за конкретни актьори има  отделни независими теми.Няма причина и за ПО да няма отделна,а да е дъщерна подтема.
Всички,които обичат АФК по-спокойно ще си пишат тук за старите и новите проекти на Чаатай и Хазал и ще правят съпоставки.Фенките на Фемир познават по-добре техния творчески път и могат да съпоставят и сигурно им е интересно,но има и други потребителки,които не са фенки на този сериал  и влизат заради ПО и искат да пишат и дискутират само Приливи и отливи и всичко свързано само и единствено с този сериал!

# 605
  • в очите на дъщеря си
Ирче, само неразбрах какво омаш в предвид с " ония".  Аз нокога не съм се отнасяла с неуважение към вас. Просто останах с впечатление , че искате АФК да го махна от името. 
Моля ако съм засегнала накой да ме извини. ОС е мое чадо и имам специално отношение към него. Писала съм при вас , но просто не гледах АФК по БТВ за да го коментирам с вас.

# 606
  • Банкя
From today your life will be more lucid. You closed the accounts/reckonings with the past and future
Mom: His anger is with you but I told you that hand you lifted one day will come down inh your face.
Mira: What?
Eylul: What happened?
Mert: What?

# 607
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А, и мене ме издразни това, че се казва ''момичетата там"...Вено и за тебе се отнася.
Ако четеш и си забелязала, аз отдаааавна не пиша за ПО по никакъв начин....ама аз съм от момичетата и съм поставена под общ знаменател. Нито съм искала обединение, нито ми пука за такова. И изведнъж се оказах в кереча под общ знаменател с нечии щения....ааааааа...няма да се разберем така. Аз съм си отделен човек който няма никакви щения ни към теми, ни към Серка, ни към нищо...даже вече не гледам ПО. ама на съм дошла да ви го навирам в лицата. Peace

# 608
  • Банкя
Оркун май напусна бащиното огнище....
И какво кза Мира накрая по телефона???

# 609
В трейлъра там ,където и Мира и Мерт казват "Какво" ,май разбират ,че Фарук ще се ожени за сестрата на Ендер !?  Simple Smile Вие какво мислите ?

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, само неразбрах какво омаш в предвид с " ония".  Аз нокога не съм се отнасяла с неуважение към вас. Просто останах с впечатление , че искате АФК да го махна от името. 
Моля ако съм засегнала накой да ме извини. ОС е мое чадо и имам специално отношение към него. Писала съм при вас , но просто не гледах АФК по БТВ за да го коментирам с вас.
Никога не сме искали нещо подобно,няма нищо разбрахме се,имах предвид,че мислиш всичките ,че го искаме ,а не е така.
Виждам 3-4 от вас,които желаят толкова много друга тема на ПО.И как да се обясни,че и да пише само ПО в заглавието Виктори,пак ще се споменават и други неща ,не единствено и само ,което вие искате.Ама и да ви питам тия дето искате друга тема,къде бяхте тия серии и защо не ви пречеше до сега тук?
Това,че няколко хора дойдоха и не харесват Серенай,това ли толкова ви засегна ,или не са на вашето мнение и разсъждения ,или дадени съпоставки ,честно не мога да ви разбера,какво толкова го направихте на проблем.

# 611

newsm10 +1 За пускането на нова тема за ПО.Подкрепям идеята на Ани.
 smile3503Позволявам си, Mr. Greenзащото форума предоставя равни права и на стари и на нови потребители в темите.А аз пиша в бг мама може преди половината тук. Wink

Тук те бия  Mr. Green Пиша от преди теб  Mr. Green Mr. Green

Най-добре ще е като не ви харесват коментарите за Фемир да ги прескачате, а и не виждам да са чак толкова много  Peace

# 612
  • близо до брега на морето
Тази вечер усещам липса-АНИ-де си златце Hug Hug Hug-на теб разчитам или на Лили -да ни уведомите за озета и за фрамана-нищо не схващам newsm78,само се вижда,че нещо е станало-и О ркун май си заминава от евето,но само си гадая Hug Hug Hug

# 613
  • Банкя
В трейлъра там ,където и Мира и Мерт казват "Какво" ,май разбират ,че Фарук ще се ожени за сестрата на Ендер !?  Simple Smile Вие какво мислите ?

може и така да е.
Но са доста стреснати...

# 614
Тази вечер усещам липса-АНИ-де си златце Hug Hug Hug-на теб разчитам или на Лили -да ни уведомите за озета и за фрамана-нищо не схващам newsm78,само се вижда,че нещо е станало-и О ркун май си заминава от евето,но само си гадая Hug Hug Hug
Мисля че Мира и Мерт и  останалите разбират ,че Фарук ще се жени за Седеф,защото казват "Какво?" ,или пък някой е умрял ,не знам !? И аз си предполагам  Thinking Thinking Thinking  bowuu  bowuu  bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт