Да коментирам Мирка, която не тръгна след Яман ли, или неговия поглед, с който показва, че и е простил!?!
Да ги сдобрява Едже, все ми е тази.....на мен душата ми гори заради упадъка на темата, в която изживях много радост, болка и всички земни чувства с героите на АФК, и извън тях със старите ми дружки. Какво ли не сме преживявали тук докато се напаснем една друга, но се разбирахме с малко без да се стига до крайности, а когато грешахме умеехме да се извиним.
Знам, че миналото няма да се върне, живея в настоящето, гледах сериала на Хазал, продължавам да следя този на Чаатай и искам да има място за всички както преди, които искат да споделят без притеснение, че могат да бъдат иронизирани или хулени само защото мислят различно.
Тинчето любезно обясни на всички ни първия път когато се повдигна въпроса за подзаглавиетоето, че то няма да се смени и е редно всеки присъединяващ се да се съобразява с болшинството, а не то с него, така както и ние сме се съобразявали с тези, които сме заварили в темата когато сме били новодошли.