"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 156
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Какво има да му коментирам на трейлъра, като пред очите ми се разпада едно гнездо, което беше градено с години и с много топлота.
Да коментирам Мирка, която не тръгна след Яман ли, или неговия поглед, с който показва, че и е простил!?!
Да ги сдобрява Едже, все ми е тази.....на мен душата ми гори заради упадъка на темата, в която изживях много радост, болка и всички земни чувства с героите на АФК, и извън тях със старите ми дружки. Какво ли не сме преживявали тук докато се напаснем една друга, но се разбирахме с малко без да се стига до крайности, а когато грешахме умеехме да се извиним.
Знам, че миналото няма да се върне, живея в настоящето, гледах сериала на Хазал, продължавам да следя този на Чаатай и искам да има място за всички както преди, които искат да споделят без притеснение, че могат да бъдат иронизирани или хулени само защото мислят различно.
Тинчето любезно обясни на всички ни първия път когато се повдигна въпроса за подзаглавиетоето, че то няма да се смени и е редно всеки присъединяващ се да се съобразява с болшинството, а не то с него, така както и ние сме се съобразявали с тези, които сме заварили в темата когато сме били новодошли.

# 586
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugИве-тенкс за новото фрагманче-с моя перфектен турски-разбрах,че нещо лошо е станало-но какво newsm78 newsm78-ще видим в петък Joy Joy Joy

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми то АФК,е от биографията на един от главните актьори.Не виждам какво лошо ,като се споменава,навремето като гледахме АФК,споменавахме и ЗП,като част от актьорската кариера на Хазал,а и във всички теми се споменават миналите проекти на актьорите.Момичетата са я запазили толкова време темата и за мен е напълно ненужно даже да се коментира.Уважете спомените на момичетата ,които са решили да се казва така.Нищо не е станало толкова,за да се драматизира излишно.

# 588
И, ще си говорим за толерантност, къде е тя, питам Ви, защото въобще не я усещам!?!
Нека не се поддаваме на емоциите си в момента и темата да се запази в сегашния й вид, защото сигурно, ще сме първата тема в подфорума, която иска да заличи корените си. ooooh!
Дори и да са създавани нови теми, то в тях фигурират и старите като архив, само тук трябва да забравим миналото само защото на някои не им харесва, че миналото е истината която е в настоящето и на чиято основа се гради бъдещето.
Аз искам свободно да си коментирам ПО както досега.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 18:28 от Neidjal

# 589
  • близо до брега на морето
Не мога да разбера какъв е проблема-ние новодошлите може ли да споделяме мнение тук,или да си стоим кротко newsm78.В МОМЕНТА СМЯТАМ ,ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО ПОРАДИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА-Medcezir-И ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС СПОДЕЛЯ СВОЕ МНЕНИЕ.Ако на някой не му е приятно -не влиза-какъв е проблема Thinking.Заради тези дразги,които не мисля че са умесни за зрели жени-не смеех да пиша тук или в друга тема.Но вече не е така-пиша на няколко места и ми е приятно,че съм намерила сродни душици.Понеже не съм много добра с новите технологии не споделям много-но има много момичета,които го правят и още веднъж искам да благодаря на всички-за снимките,статиите в тур.преса,гифчетаи т.н.-опа щях да забравя да благодаря за преводите на Ани и Лили smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 и на всички останали момичета,които ни превеждат филма newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51чок тешекюлартази дума винаги ме е затруднявала Joy Joy JoyБЛАГОДАРЯ ВИ ,МОМИЧЕТА-

# 590
Мария, аз проблем не виждам, но явно се създава някакъв изкуствен такъв. newsm78
Всеки е свободен да пише в която си тема иска без ограничения.
Ще продължа да си коментирам ПО защото го следя и, ще пиша тук докато аз реша.

# 591
Ми то АФК,е от биографията на един от главните актьори.Не виждам какво лошо ,като се споменава,навремето като гледахме АФК,споменавахме и ЗП,като част от актьорската кариера на Хазал,а и във всички теми се споменават миналите проекти на актьорите.Момичетата са я запазили толкова време темата и за мен е напълно ненужно даже да се коментира.Уважете спомените на момичетата ,които са решили да се казва така.Нищо не е станало толкова,за да се драматизира излишно.

Да, така е, но тя днес си има друга тема, нали?
Защо ПО и Ча да си нямат,  newsm78  без да се разрушава най-, най-първата тема??  Hug

Защо трябва да има такива, които искат за пишат за АФК, а не влизат тук заради "новодошлите",  Naughty и такива, които искат да коментират ПО, но не го правят, защото не са гледали АФК или пък  са го гледали, но не е оставил толкова запомнящи се и вълнуващи спомени?
newsm78 newsm78

# 592
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз не пиша тук, ама и аз да кажа....как се вика "Они ме биО, ама я им рекО".
Ивва ти наясно ли си, че като се отдели АФК от ПО, АФК - умира, защото няма кой да пише там? Не заради друго, а защото ОС е отделна и АФК така. Има няколко момичета, ама какво ще правят там освен да си кажат ЗДРАВЕЙ? newsm78

Как може да игнорирате 184 теми, които са преживяни от някой? Какво Ви пречат не разбирам?

Бай дъ уей...аз ако пожелая да плюя Серка, ще го правя независимо какво е заглавитео. В ПО играе Ча, което пряко кореспондира с факта, че Фемир ще се споменава винаги. Ще има сравнения и не можете да ги спрете, защото това е обществен форум и всеки може да пише каквото пожелае без да обижда списващите в темата.
Та в този ред на мисли , както и да се казва темата винаги ще има Фемир, защото това е предишния проект на Ча, който е главен герой в ПО.

Заради това не упреквайте заглавието...то няма нищо общо. Ако някой иска да пише няма да го спре АФК като подзаглавие на ПО, а просто ще го направи.
По добре подобрете атмосферата ако има проблем, че не ви чета и не знам, отколкото да се занимавате с подзаглавия.... И както се казва "Когато в един бардак работата не върви, не обвиняваме сградата и мебелите (в случая подзаглавието), а в работещите вътре .

Сори за обема...ама ето, изказах се. bowuu bowuu bowuu

# 593
Сега да си кажа мнението за темата, името.... blahblah
Бързо и кратко, пък каквото ще да става. Mr. Green

И аз мисля, че ПО трябва да е в отделна тема.   Peace НЕ тази да изчезне и да се маха нещо от името й,  Naughty а ПО да си е в друга тема...
Не я обединявайте, и нека винаги си има място, където емоционално свързаните с АФК винаги да се завръщате, Peace и друго - в което да си пишем за ПО, без ежедневно да четем за АФК и ФЕмир.
Ако ПО не е в отделна тема, тук всеки ден ще има препирни, иронични подмятания и открити обиди, което ще е много неприятно за всички ни. Peace

Кратко и ясно и аз подкрепям тази идея.  newsm10 Прочетох и написаното от Ани и напълно съм съгласна с него.
Попрочетох и какво пише в темата за ОС. Момичетата там откровено се дразнят, че в темата за АФК се пишат хубави неща за ПО, актьорите и героите. Ако цената да се запази добрия тон и положителното настроение е създаването на нова тема аз съм "за". Не искам да се чувствам едва ли не виновна за това, че не харесвам АФК и за това, че одобрявам Серенай. И искам като вляза в темата да ми е приятно, а не да усещам напрежение, каквото цари тук от вчера.  Peace

# 594
Абе какво сте се хванали за това заглавие, не мога да Ви разбера?! newsm78
Смятате ли, че ако отделите ПО от АФК, в другата тема за ПО няма да влиза всеки който пожелае и да пише каквото си реши, което да не се хареса на болшинството, и пак да си е по темата?!
Зиз. newsm10

# 595
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве,кой ги каза тия неща,аз от никой не видях такива неписани правила да се вместват.За АФК,няма какво да пиша,защото сме го коментирали и коментирали,ако го вметна то ще е заради участието на Чачко там,не за да правя някакви сравнения или да го коментирам.
Защото филма е вече доста напред,ако сте искали да има такава отделна тема ,трябваше още в самото начало да си направите такава ,а не след толкова епизода да се прави на проблем .
А за Саси,мога да кажа тъй като в темата ОС ,пиша от много време и за мен тя е нещо много скъпо,такива неща за които споменаваш,няма и няма и да има,никой няма желание да се обединяват двете теми ,за да чета онези ,онези слагаш всички под един знаменател,което няма нищо общо с истината.
Пак ще повторя не отива на големи жени,да правят проблем за такива дребни неща.

# 596
Аз не пиша тук, ама и аз да кажа....как се вика "Они ме биО, ама я им рекО".
Ивва ти наясно ли си, че като се отдели АФК от ПО, АФК - умира, защото няма кой да пише там? Не заради друго, а защото ОС е отделна и АФК така. Има няколко момичета, ама какво ще правят там освен да си кажат ЗДРАВЕЙ? newsm78

Защо да умира?   newsm78 Темите на най-първите сериали да не би да са умрели?  newsm78
Има толкова много фенове. Някой от тях, обидени, че тук сме се наместили ние "новодошлите"  Sad и заради нас не пишели тук.
Не искам да преча на когото и да било.   Stop И да, наясно съм, че ако има друга тема за ПО, и там се има критични коментари към Серенай.

Иве,кой ги каза тия неща,аз от никой не видях такива неписани правила да се вместват.

Кои са тези неписани правила?  newsm78

За обединяването - към мен ли е насочен въпросът, защото подчертах, че НЕ трябва да се обединява нищо.

# 597
  • Банкя
Да си остане всичкото както си е!
Да си пише кой от където иска, но да е по темата ПО.
Да няма груби думи- Мира пак е наречена "овца".
Много е приятна темата и всички ветеранки са страхотни  bouquet  bouquet  bouquet

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе какво сте се хванали за това заглавие, не мога да Ви разбера?! newsm78
Смятате ли, че ако отделите ПО от АФК, в другата тема за ПО няма да влиза всеки който пожелае и да пише каквото си реши, което да не се хареса на болшинството, и пак да си е по темата?!
Зиз. newsm10

Наде,таман си е така и да няма АФК,в името ,аз пак ще си влизам,и пак ще си пиша,че за мен Серка,не може да играе ,защото моето мнение си е такова,и ако не се харесва на мнозинството е друг въпрос.
И стига сте ровили в темата на ОС,и защо трябва да се дразнят,че може би ще получат някакви дивиденти ли,или облаги сигурно.Хората си прибират парите ,тука давайте да се излагаме за глупости.

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве,тези за които ти споменаваш.Аз такова деление на ,тоя това да пишел,ония онова не съм видяла за това те питам,как стигна до това мнение.
А пък и вече спирам да пиша по тоя въпрос,че станахме пълен цирк направо  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт