"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 146
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ани, много добре разбирам и мога да чета не само написаното.
Така са се преплели два поста, че не разбрах коя е превела трейлъра, Ивето или Лили, която и да е, благодаря smile3525 за превода му.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:08 от Neidjal

# 646
  • Варненска клюкарка

Аз успях само толкова да я барна,оставям ви да и правите експертиза  Wink и отивам да си изпратя Ферито. Grinning

Над главите им стърчи микрофон- онова дългото нещо Peace До изправения човек срещу тях със синия ръкав(това май е операторът) от другата му страна, се вижда едно от онези бели платна, които държат около снимания обект, този клекналия също държи бяло платно...та това е кадър от серията, Яман и Мира са, а не Чаатай и Серенай Wink

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:25 от Беллора

# 647
Иве,абсолютно никой не различавам  ooooh! Mr. Green hahaha,всички са ми еднакви  Mr. Green,утрепа ме с тая снимка  Mr. Green!
Лили   bouquet,благодаря!

# 648
Ивче,благодаря за озета  bouquet  bouquet

18. Bölüm özet

Скрит текст:

Срещата между Яман и Оркун лице в лице,ще предизвика земетресение,влиянието на което ще се усеща дълго време.Оркун няма да остане само с това да загуби уважението на приятелите и семейството си. Когато стане мишена на  гнева на баща си,гордостта му също ще се срине на земята.
А Яман за да започне на чисто,ще отиде да се срещне лице в лице и с Хасан. Решен е да затвори една по една тъмните врати ,принадлежащи на миналото му. Катастрофата,коята ще претърпи Фарук същата вечер,ще се докосне и до живота на Яман в Тозлудере. А от друга страна тя ще предостави възможност на Яман и Мира да си поговорят спокойно за пръв път след деня на раздялата им. Ценната стъпка,коята ще направи Яман,ще накара надеждите на Мира да се раззеленеят отново.
Неочакваната криза в къщата на сем.Дживаноглу,ще завърши по един неочакван начин..От този миг нататък напрежението между Оркун и Яман ще се превърне в заклета вражда. След голямата промяна,коята ще преживее,Оркун ще се изправи пред Яман като много опасен и силен противник..

Мила, благодаря ти!   bouquet  bouquet  love001

Значи Фарук е в болницата.  Peace  Яманчи няма да крачи нервен и притеснен  Whistling
Надеждите на Мира ще се раззеленяват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама що ЯмОр са още в конфликт  newsm78 Mr. Green

# 649
Иве,абсолютно никой не различавам  ooooh! Mr. Green hahaha,всички са ми еднакви  Mr. Green,утрепа ме с тая снимка  Mr. Green!

Hug Hug Hug

То това беше целта  hahaha hahaha hahaha да не ги познаят Mr. Green

# 650
Последната публикувана снимка на Чаатай е стара, не е от сегашния сет. Само уточнявам.
Мира и Яман ги различих отраз.

# 651
Как защо бе мило Иве,той Яман,така го изложи Оркун,пред всички,приятели и роднини и бой от баща си явно ще изяде,това за един мъж е голям позор.Явно Оркун много ще намрази Яман и какви ли не подлости пак ще измисли тая маймуна  Mr. Green Mr. Green

# 652

Как бе жената?  Mr. Green

# 653
# 654
Аааа, бактън!  #Cussing out #Cussing out Mr. Green  Писна му...  Mr. Green

Crazy Crazy

# 655

Как бе жената?  Mr. Green
Как, как, виждат се, имам очи рентген?!
 hahahaИзгря нова звезда на хоризонта, сигурно е новия Яман. Joy

http://instagram.com/p/jHQzXYq9Z1/

# 656
Според мен, ще има смъртен случай.
Оркун, ще посегне на баща си, ще се сбият и баща му, ще падне на стъпалата с фатален за него край.

# 657
Аз ще подмина заяждането с мен,не ми е в стила да се занимавам с подобни неща. Wink
И пак ще попитам-какъв е наистина проблема да се обособи отделна тема за ПО? PeaceИ успоредно с това да си съществува и темата за АФК?Наистина не разбирам какво ви притеснява? Rolling Eyes Не се заяждам,хора Hug,съвсем искрено-не разбирам! newsm78
Саси,проблем ли ще има ако темата АФК съществува отделно и успоредно от ПО?

Не знам как изведнъж хрумна тази идея !!!  Приливи и отливи се излъчва от 5 месеца /от септември/, и всички пишем тук от дълго време, не знам какво толкова ви притеснява АФК, тук никой не се натрапва на другия с постовете си.  Предполагам, че ако искахте трябваше да направите отделна тема още когато започна сериала ! А за тези хора където са на балкона и ни четат, те ако искат ще се включат, дори и да пише АФК. Не знам вече ,от отрицателните коментари за Серенай, стигнахме до отделяне на темата за ПО.  

# 658
  • в очите на дъщеря си
Момичета, вижте, нека да си кажем нещата и да се спрем.

Статистиката на профила ми е:

Общо прекарано време във форума:   121 дни, 23 часа и 50 минути.
Общо мнения:   51 публикации
Общо започнати теми:   186 теми
Брой публикувани анкети:   45 анкети
Брой гласувания:   139 гласа

Повечето от това време съм изкарала в тази тема. Тук намерих приятели , тук споделях радости и тъги от моя живот , тук разкривах себе си така както никога другаде. Тук съм прекарала като реално време  3 години от живота си.
Когато оставих името на АФК в темата , беше като уважение на всички като мен , които са съградили домът , който ни е така скъп. Сигурно повечето няма да ме разберете , но нали всеки си гледа от своята камбанария.......

Ани, ти упорито от известно време насам си ми пишеш да махнем АФК от името. Веднъж ти отговорих, но сметнах , че е време всички , които пишат тук или ни четат само да вземат отношение. Не смятам , че постъпвам некоректно защото това е писмо до мен и аз имам право да го споделя с когото пожелая.

Разбирам , че си искате тема на ПО , и че едно заглавие е голям проблем. Имате право както да искате така и да си направите такава тема. Тази ще си остане такава каквато е. Ако има хора , които им харесва тук нека пишат тук , ако има хора , които не им харесва да не влизат.  

Уморена съм вече и нямам желание да дискутираме  неща, които очевадно няма поемат в някаква посока. Живота е твърде труден и суров за да се хабим и тук.

Мили момичета, нямам лоши чувства към нито една от вас. Харесвам ви и ви приемам такива каквито сте. Жалко , че не успяхме да направим тази тема дом за всички. Идеята ни беше оставяйки АФК в името да почетем това , което ни е събрало тук. Мислихме да обсъждаме проектите на  Чаатай тук , тъй като Снежка е направила тема за Хазал, и понякога да се връщаме към АФК.

Кораб ли сме , корито ли сме нз , но знам , че това което 3 години деляхме никога няма да бъде забравено от съфорумките .

Тъй като явно кораба се разцепи, моля да ме уведомите как ще работим по преводите и дали  ще работим изобщо. Имам мн ангажименти както с работата, така и със семейството , така и със следването , но съм мн сериозна и когато поема ангажимент го изпълнявам до край. Peace

Исках днес да ви пиша, че мн се радвам , че има хора, които още четат книги и т.н ама май ще си го запазя за себе си.

Иве, велика си в стихотворенията.  bouquet

# 659
  • Пловдив
Влизам да попрочета новините и попадам във вихъра на скандал......... ooooh!
Никога не съм имала претенции за заглавието на темата, още когато лятото за първи път се повдигна въпроса, защото е неизбежно когато започне нов проект да се коментират и предишни такива на главните герои. Тук са се коментирали не само АФК, но и предишни проекти на Серенай, Езел като проект на Баръш и т.н.
Не пиша постоянно, поради липса на време, но се старая да ви чета редовно и от доста време съм забелязала,че АФК се коментира много рядко - както от "стари", така и от "нови" потребители!
Не разбирам какво толкова пречи ретроспекцията на АФК в началото на темата  и отметката в заглавието. Все пак с този сериал Чаатай е станал известен и е неизменна част от неговата биография!
Благодарение на труда на голяма част от момичетата, които са тук още от времето на АФК в момента се правят преводите и поддържането на тази тема, в която се коментира основно ПО!
Аз съм благодарна за труда, който полагат, за да може да се радваме на сериала ВСИЧКИ!
Мъчно ми е че Неси, Вани и други момичета, с които се "познавам" от старата тема на АФК вече почти не пишат тук, защото явно градивната критика и различното мнение дразни част от другите потребители, които пишат тук основно заради ПО.
Това все пак е форум и всеки може да си изкаже мнението! Аз харесвам по-голяма част от актьорския състав на ПО, но Серенай все още ме дразни на моменти с плоската си игра -  не го натяквам, но никой и нищо не може да ме спре да го напиша, когато реша!
Така че няма нужда от излишни скандали, а когато темата е позитивна и цари хармония и разбирателство на всеки му е приятно да пише - стари, нови и дори такива, които си четат кротко от балкона!
  Hug

П.С. За протокола - регистрирана съм тук преди повече от 6г и мога да се нареча стара потребителка, но рядко съм била посрещана така позитивно и приятелски,както в темата за АФК, още преди да има проект наречен ПО!

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:28 от steli-ssd

Общи условия

Активация на акаунт