"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз не пиша тук, ама и аз да кажа....как се вика "Они ме биО, ама я им рекО".
Ивва ти наясно ли си, че като се отдели АФК от ПО, АФК - умира, защото няма кой да пише там? Не заради друго, а защото ОС е отделна и АФК така. Има няколко момичета, ама какво ще правят там освен да си кажат ЗДРАВЕЙ? newsm78

Защо да умира?   newsm78 Темите на най-първите сериали да не би да са умрели?  newsm78
Има толкова много фенове. Някой от тях, обидени, че тук сме се наместили ние "новодошлите"  Sad и заради нас не пишели тук.
Не искам да преча на когото и да било.   Stop И да, наясно съм, че ако има друга тема за ПО, и там се има критични коментари към Серенай.

Иве,кой ги каза тия неща,аз от никой не видях такива неписани правила да се вместват.

Кои са тези неписани правила?  newsm78

За обединяването - към мен ли е насочен въпросът, защото подчертах, че НЕ трябва да се обединява нищо.
Не са умрели, защото на някои заглавията им се трансформираха и следят новите проекти на любимците си но запазиха корените си в архив, само тук е явно пробелем и целта е да се заличи миналото. Shocked
Цялата тази ситуация ми заприлича на сцената между Селим и Яман. Mr. Green
Ако Яман иска да продължи с тях, трябва да забрави и заличи миналото си, та и ние така.  Rolling Eyes
Бреееееййййй каква жена била С бре, отвчера разпали пожар, Joy но аз Ви предлагам да го потушим, големи жени сме все пак.

# 631
Време е и аз да понапиша ( като една от най-новите) някой ред по повод коментарите. Като цяло съм съгласна с всеки един от вас. Това, което ме притеснява е продължаващото супер крайно изказване за актрисата Серенай Сарикая. От там всъщност се получи основния конфликт. Моля момичетата, които ,,мразят,, тази актриса да запазят добрия тон и да не продължават да нагнетяват напрежение между всички останали. Може и да греша, но смятам, че основният конфликт идва от там. Не искам да правя цензура, да всеки може да пише каквото си иска, но все пак, ако виждаш, че това нагнетява допълнително напрежение при някои момичета просто бъди толерантен и дай малко назад, в името на добрия тон. Аз също съм крайна фенка на ОС, но не изпадам в крайности относно бъдещите партньорки на Чаатай Улосой. Колкото и да не ви харесва актрисата, тя си има своите милиони фенове в Турция, както и самата Хазал. И за ваше огромно съжаление това са неуспорими факти. За мен лично Серенай също играе по-слабо от Хазал, но никога не съм си представяла, че ще се вкарам в подобен филм да мразя едната, заради другата. И Иванка Драганова да играе с Чаги ми е все едно, важно е филма да има добър сюжет и рейтинг ( но не задължително). И колкото и да харесвам Хазал мога да кажа, че в последно време нещо не и се получават сериалите - дайте сега вкупом да обвиним всички нейни партньори затова Joy Joy Joy и да започнем да ги плюем. Относно вчерашната публикация за Чаги и Серенай - ами представете се само за миг, че това е истина, какво ще направите, ще отидете в Турция и ще я биете ли? newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy Хайде моля ви се, наистина е много детско и наивно да си мислите, че Серенай си ги пуска тези слухове, ай стига бе. При всичките молби да спрем с тази тема, вие не се спряхте момичета. Хайде всеки да се замисли малко, колко е глупаво всичко това и да продължим да си общуваме, както досега. Моля ви, моля ви престанете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Jane2013, не вади, ако обичаш думи от контекста!  Peace И никой не Обижда темата на ОС!
Изписвайте си, ако искате и по 5 теми на ден!  Peace

Наистина стана цирк и явно не можем да се разберем!

# 633
Или не разбирате какво се пише,  Naughty или се правите, че не го разбирате... newsm78

Ако се направи нова тема, само за ПО, там ще се пише за ПО - добро, лошо, но за ПО. Peace
Наясно съм, че пак ще се изсипват всички, които ненавиждат Серенай, но и тези, които я харесват ще се разписват там.  Peace
А тази тук - за АФК.  Peace
Уж щях да съм кратка....  Mr. Green Mr. Green
Но вече спирам.  Stop Stop Stop Предложихме го - не ни разбрахте,  Sad  не сте съгласни.   Peace
Тогава минавам на предложението на Тери  Hug - прескачам това, което не ми се чете и продължавам. Wink
Моля, не се сърдете, ако съм прескочила поста ви.
 Hug

Съгласна съм с червеното!  Peace  Hug

# 634

Айде сега открийте Ча и Сери на снимката  hahaha hahaha hahaha

Лили,   bouquet  bouquet  bouquet

# 635
Аз ще подмина заяждането с мен,не ми е в стила да се занимавам с подобни неща. Wink
И пак ще попитам-какъв е наистина проблема да се обособи отделна тема за ПО? PeaceИ успоредно с това да си съществува и темата за АФК?Наистина не разбирам какво ви притеснява? Rolling Eyes Не се заяждам,хора Hug,съвсем искрено-не разбирам! newsm78
Саси,проблем ли ще има ако темата АФК съществува отделно и успоредно от ПО?

Вики и аз не мога да разбера защо е такъв проблем, но явно е! И който иска да коментира ПО ще се съобрази с този факт. Всеки ще реши за себе си!  Hug

Спирам вече, защото няма смисъл!

Сега по същество: Крачола е пострадал! Ккато и очаквах баща му го удари и явно не за първи път!  Rolling Eyes Честно стана ми жал за него. Обаче Мира не е хукнала след Яман.  Sad

# 636

Вай бе  #Crazy #Crazy #Crazy Увеличи малко квадратчето, че нищо не се вижда!  newsm78

# 637
  • близо до брега на морето
Момичета, големи хора сме-аз лично не смятам, че съм обидила някой-но ако съм го направила е било неволно. Аз специално започнах да гледам ПО - заради Чаатай - след това се запознах и с играта на повечето. Харесва ми екипа на филма (е има и изключения, разбира се), но не можем да харесваме всички или всички да ни харесват.Влизам тук , заради вас и защото ми е приятно да обсъждаме заедно филма и героите му.Искам да се разтоварваме и да се смеем заедно, а не да се натоварвам излишно Hug

# 638
Озета:
Последиците от срещата между Оркунч и Яман,предизвиква заметресение.Оркун губи не само влиянието си пред семейството и приятелите си,а си докарва и гнева на баща си ,неговата гордост е сравнена със земята.А Яман е този който иска да започне начисто за напред,след Оркун се среща и с Хасан.Решен да затвори всички врати ,принадлежащи на миналото му.
В тази нощ ,злополуката в която попада Фарук,ще повлияе на живота на Яман в Тозлудере.
От друга страна Яман и Мира,за пръв път ще могат спокойно да поговорят след раздялата им.
Яман,прави първата стъпка,за да оправдае очакванията на Мира.
Кризата в дома на Оркунч,завършва в неочакван момент.В този момент,отношенията между Яман и Оркун ,ще се превърнат в омраза.Оркун,след преживените промени,тръгва срещу Яман,още по опасен и могъщ враг.
Ирче, smile3525мерси за превода.
Ей това почервененото от мен изречение ми е много интересно.
Как така злополуката на Фарук, ще повлияе на живота му в Тозлудере? newsm78
Оркун, ще стане още по-върл враг на Яман а ние очакваме да се помирят както в оригинала Раян и Люк.
Аз ги открих, на пейката са Мира и Яман.

# 639
Лили Hug Hug Hug Нищо особено не става. На ден в този форум сигурно сатават поне 5 подобни цирка!  Peace

# 640

Вай бе  #Crazy #Crazy #Crazy Увеличи малко квадратчето, че нищо не се вижда!  newsm78

Мисля, че са Мира и Яманчи newsm78 newsm78 newsm78 Ама едното око ми е мързеливо да не ви подвеа Joy Joy Joy Joy Joy Joy АНИ радвам се, че се завърна при нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Ивче,благодаря за озета  bouquet  bouquet

Срещата между Яман и Оркун лице в лице,ще предизвика земетресение,влиянието на което ще се усеща дълго време.Оркун няма да остане само с това да загуби уважението на приятелите и семейството си. Когато стане мишена на  гнева на баща си,гордостта му също ще се срине на земята.
А Яман за да започне на чисто,ще отиде да се срещне лице в лице и с Хасан. Решен е да затвори една по една тъмните врати ,принадлежащи на миналото му. Катастрофата,коята ще претърпи Фарук същата вечер,ще се докосне и до живота на Яман в Тозлудере. А от друга страна тя ще предостави възможност на Яман и Мира да си поговорят спокойно за пръв път след деня на раздялата им. Ценната стъпка,коята ще направи Яман,ще накара надеждите на Мира да се раззеленеят отново.
Неочакваната криза в къщата на сем.Дживаноглу,ще завърши по един неочакван начин..От този миг нататък напрежението между Оркун и Яман ще се превърне в заклета вражда. След голямата промяна,коята ще преживее,Оркун ще се изправи пред Яман като много опасен и силен противник..

# 642
"Когато често се срещаме с дадени хора те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
Автор: Паулу Коелю (Алхимикът)

Момичета,неискам да се разделям с никой от тука!Заровете томахавките и нека да се спре,не ви го казвам,МОЛЯ ВИ  Praynig Heart Eyes!
Ани  Heart Eyes

# 643

Не моИм, представи си ги.  Mr. Green Mr. Green

Сега по същество: Крачола е пострадал! Ккато и очаквах баща му го удари и явно не за първи път!  Rolling Eyes Честно стана ми жал за него. Обаче Мира не е хукнала след Яман.  Sad

Сигурно оня зъл баба му е счупил кратуната Cry Cry Cry
Яман толкова пъти опитва и не успя,  Mr. Green  а тоз си преби хубавото дете  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Или сам си е посегнал?  Shocked Shocked

# 644

Аз успях само толкова да я барна,оставям ви да и правите експертиза  Wink и отивам да си изпратя Ферито. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт