"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
 Катастрофата,коята ще претърпи Фарук същата вечер,ще се докосне и до живота на Яман в Тозлудере
Какво ли ще се случи наистина на Фарук и какво общо има с Тозлудере newsm78 newsm78 newsm78
Вай бе, ако Оркунч наистина омъртви баща си, Яманчи го чакат наистина много мъчни серии. Той какви золуми правеше заради Мира, сега и заради баща си, не ми се мисли направо. Но въпросите около Фарук са ми по-интересни и от Мира и Яман #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

# 661

Ани не се крий! Няма нищо страшно!  Hug

Аз успях само толкова да я барна,оставям ви да и правите експертиза  Wink и отивам да си изпратя Ферито. Grinning

Вики, приятно гледане!  Hug И благодаря, че увеличи малко квадратчето!  Hug Те Крачолките нарочно не го направиха, но ... не ме излъгаха. Няма доказателства все още и аз не съм фен на набития Крачол!  hahaha hahaha hahaha

# 662

Тук намерих приятели , тук споделях радости и тъги от моя живот , тук разкривах себе си така както никога другаде.
Идеята ни беше оставяйки АФК в името да почетем това , което ни е събрало тук.

Кораб ли сме , корито ли сме нз , но знам , че това което 3 години деляхме никога няма да бъде забравено от съфорумките .

Тинче!

# 663
Момичета, вижте, нека да си кажем нещата и да се спрем.

Скрит текст:
Статистиката на профила ми е:

Общо прекарано време във форума:   121 дни, 23 часа и 50 минути.
Общо мнения:   51 публикации
Общо започнати теми:   186 теми
Брой публикувани анкети:   45 анкети
Брой гласувания:   139 гласа

Повечето от това време съм изкарала в тази тема. Тук намерих приятели , тук споделях радости и тъги от моя живот , тук разкривах себе си така както никога другаде. Тук съм прекарала като реално време  3 години от живота си.
Когато оставих името на АФК в темата , беше като уважение на всички като мен , които са съградили домът , който ни е така скъп. Сигурно повечето няма да ме разберете , но нали всеки си гледа от своята камбанария.......

Ани, ти упорито от известно време насам си ми пишеш да махнем АФК от името. Веднъж ти отговорих, но сметнах , че е време всички , които пишат тук или ни четат само да вземат отношение. Не смятам , че постъпвам некоректно защото това е писмо до мен и аз имам право да го споделя с когото пожелая.

Разбирам , че си искате тема на ПО , и че едно заглавие е голям проблем. Имате право както да искате така и да си направите такава тема. Тази ще си остане такава каквато е. Ако има хора , които им харесва тук нека пишат тук , ако има хора , които не им харесва да не влизат.  

Уморена съм вече и нямам желание да дискутираме  неща, които очевадно няма поемат в някаква посока. Живота е твърде труден и суров за да се хабим и тук.

Мили момичета, нямам лоши чувства към нито една от вас. Харесвам ви и ви приемам такива каквито сте. Жалко , че не успяхме да направим тази тема дом за всички. Идеята ни беше оставяйки АФК в името да почетем това , което ни е събрало тук. Мислихме да обсъждаме проектите на  Чаатай тук , тъй като Снежка е направила тема за Хазал, и понякога да се връщаме към АФК.

Кораб ли сме , корито ли сме нз , но знам , че това което 3 години деляхме никога няма да бъде забравено от съфорумките .

Тъй като явно кораба се разцепи, моля да ме уведомите как ще работим по преводите и дали  ще работим изобщо. Имам мн ангажименти както с работата, така и със семейството , така и със следването , но съм мн сериозна и когато поема ангажимент го изпълнявам до край. Peace

Исках днес да ви пиша, че мн се радвам , че има хора, които още четат книги и т.н ама май ще си го запазя за себе си.

Иве, велика си в стихотворенията.  bouquet[/b][/i][/color]

Много носталгично прозвуча! Не съм искала да те обидя в никакъв случай! Не искам заради мен да се спрат преводите.  Naughty Naughty Naughty
И щом това ще е темата на ПО и занапред, аз не смятам, че може да се направи друга такава тема! Ще е против правилата.  Peace Права си - който иска ще пише, който иска не!  Peace Аз не съм протива това АФК да бъде в името, а против това да се чувствам длъжна да го споменавам само с добро!  Peace

Приключвам темата и моля ви не спирайте преводите!  Peace

И права си - има много хора, които четат книги.  Peace Поне около мен. И защо още? Повечето хора, които познавам не са спирали!  Hug

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:32 от Ани (Aniska)

# 664

Следващата супер снимка... hahaha hahaha hahaha
Кой кой е и кво дири там?
Mr. Green

# 665
Скрит текст:

Mr. Green

Ама аз не различавам никой!  ooooh!

# 666
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes                   
 Heart Eyes                     Heart Eyes
 Heart Eyes                       Heart Eyes
 Heart Eyes                       Heart Eyes
 Heart Eyes                        Heart Eyes
       Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
За всички в темата и извън нея

# 667
Момичета, вижте, нека да си кажем нещата и да се спрем.
Скрит текст:
Статистиката на профила ми е:

Общо прекарано време във форума:   121 дни, 23 часа и 50 минути.
Общо мнения:   51 публикации
Общо започнати теми:   186 теми
Брой публикувани анкети:   45 анкети
Брой гласувания:   139 гласа

Повечето от това време съм изкарала в тази тема. Тук намерих приятели , тук споделях радости и тъги от моя живот , тук разкривах себе си така както никога другаде. Тук съм прекарала като реално време  3 години от живота си.
Когато оставих името на АФК в темата , беше като уважение на всички като мен , които са съградили домът , който ни е така скъп. Сигурно повечето няма да ме разберете , но нали всеки си гледа от своята камбанария.......

Ани, ти упорито от известно време насам си ми пишеш да махнем АФК от името. Веднъж ти отговорих, но сметнах , че е време всички , които пишат тук или ни четат само да вземат отношение. Не смятам , че постъпвам некоректно защото това е писмо до мен и аз имам право да го споделя с когото пожелая.

Разбирам , че си искате тема на ПО , и че едно заглавие е голям проблем. Имате право както да искате така и да си направите такава тема. Тази ще си остане такава каквато е. Ако има хора , които им харесва тук нека пишат тук , ако има хора , които не им харесва да не влизат.  

Уморена съм вече и нямам желание да дискутираме  неща, които очевадно няма поемат в някаква посока. Живота е твърде труден и суров за да се хабим и тук.

Мили момичета, нямам лоши чувства към нито една от вас. Харесвам ви и ви приемам такива каквито сте. Жалко , че не успяхме да направим тази тема дом за всички. Идеята ни беше оставяйки АФК в името да почетем това , което ни е събрало тук. Мислихме да обсъждаме проектите на  Чаатай тук , тъй като Снежка е направила тема за Хазал, и понякога да се връщаме към АФК.

Тъй като явно кораба се разцепи, моля да ме уведомите как ще работим по преводите и дали  ще работим изобщо. Имам мн ангажименти както с работата, така и със семейството , така и със следването , но съм мн сериозна и когато поема ангажимент го изпълнявам до край. Peace

Исках днес да ви пиша, че мн се радвам , че има хора, които още четат книги и т.н ама май ще си го запазя за себе си.

Иве, велика си в стихотворенията.  bouquet[/b][/i][/color]

Подкрепям поста ти изцяло и не защото се знаем от преди, а защото от него лъха много човещина, и равенство към всички ни.
Според мен случилото се днес не е случайно и си има предистория.
Нека спрем с тези незначителни и дребни нещица, които на фона на реалността в която живеем са не само смешни, а и жалки, а и балкона натежа, но не само от нас редовно пишещите, което предполага, че сеира ни е голям и аз лично се срамувам от това, защото за първи път ми се случва да участвам в такъв мащабен женски панаир. Не желая повече да съм част от него.
Предлагам Ви да спрем в името на бъдещето, защото така само, ще загубим в настоящето-разцепление, ненужно напрежение, липса може би на екипни преводи и т.н., и нека наистина бъдем толерантни, но в истинския смисъл на думата, а не само на думи и без дела.

# 668
  • Яко в Матрицата...

Sasy, можеш да разчиташ на мен за преводите.  Hug Както и когато кажеш. Моята тръпка е това - да изгледам серията в петък и след това да участвам в превода. Влизането в темата (със или без АФК в името) е черешката на тортата   bouquet  bouquet  bouquet

# 669
Аз пък различавам само Серка  Heart Eyes Mr. Green

# 670
Адашке и аз, но май в гръб е и Яман newsm78 newsm78

# 671
  Hug Hug Hug ,не знаех че сме адашки,много ми е приятно! и аз се замислих ама за да не се изложа си замълчах  Joy Joy Mr. Green

# 672

Mr. Green

Ивче,това са Мира и Фарук..Момчето,което споделило видеото в инстаграма,е написало,че това е скрит запис на Меджезир..Но това също е в болницата..вижда се ясно куполът на болницата..Мисля,че вчера Суде беше пуснала снимка от същото място,сега не ми се търси снимката.. Момчето е написал,че Яман и Мерт не били там.

# 673
# 674
  Hug Hug Hug ,не знаех че сме адашки,много ми е приятно! и аз се замислих ама за да не се изложа си замълчах  Joy Joy Mr. Green
Да и аз съм Даниела, приятно ми е Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Карай, и аз все ги ръся едни, но момичетата свикнаха с моето вечно незнание за нещо Joy Joy Joy Joy Все си ги пиша едни, ни в клин , ни в ръкав Sick Sick
Ама те са добрички и ме приемат, такава каквато съм, нали ашкъмчета Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт