"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 151
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Диди, разбира се, че и за мен всичко е различно от първоначалното ми гледане на АФК, нооооо, има едно НО, което си остава в сърцето ми.
Въобще не изпитвам страх дали някой герой, ще умре или не.
След АФК мога да понеса много и от всичко в даден комшийски сериал.
Не изживявам историите им(само с едно, две изключения но в рамките на допустимото), просто ги гледам за удоволствие, а ПО определено ме разтоварва, даже не мога да се ядосам истински на героите, просто съм емоционална и реагирвам по време на излъчване на епизодите. Не мисля за тях и каква, ще е съдбата им в сериала, каквото-такова и колкото-толкова, даже и сериите не гледам повторно.
Просто ПО е поредния турски сериал който загледах заради познати лица от екрана, в случая Чаатай и Баръш от Езел. Същото беше и със сериала на Хазал. Гледах АШК заради нея, също както загледах и АФК заради познатото й лице от ЗП.
Разтоварва ме ПО, не ме натоварва излишно и грам не се впрягам в съдбата на героите(отново с едно, две изключения).

# 721
Да ви кажа честно, аз следях темата за АФК още от миналата година Януари,бях намерила темата в една страница във фейсбук и я следях доста дълго, обаче  все не ми оставаше време за регистрация, но се регистрирах, чак когато започна Приливи и Отливи /септември/.
Всички тук сте много мили, много дружелюбни и забавни. Hug Hug Hug

# 722
Наде ти си добре ама аз така съм се вкарала в Слънцето например че не ми се мисли ако стане нещо лошо на СОНА  ooooh!

# 723
Наде ти си добре ама аз така съм се вкарала в Слънцето например че не ми се мисли ако стане нещо лошо на СОНА  ooooh!
Нееее, втори път просто не бих допуснала да се вкарам в сериал.  АФК ми е достатъчен, че и предостатъчен, и заради всички турски сериали минали, настоящи, и бъдещи събрани накуп.

# 724

Благодаря ти, че ще съдействаш, но не мисля че ще се прави нова тема. Мисля, че ще се съгласиш,че атмосферата тук си беше много хубава и всеки новодошъл или стар е бил приеман добре. Поне аз не помня да съм се отнесла зле към някого! Но заяждането и непремерения тон ми идват в повече.  Peace И писането на нещо само за да подразниш друг!

Наистина свикнах с хората тук и ми харесва, но това не значи, че ще търпя някой да се заяжда.  Naughty

Това е и приключвам темата и моля ви не спирайте преводите!  Hug Благодаря за всички за положения труд, защото моите познания не стигат до там да разбера всичко! Руските преводи изпреварват нашите и аз първо гледам тях, но това не значи, че не свалям сериите на родния си език!  Peace
newsm10
Ето това е важното, а не името на темата. На мен АФК не ми боде очите и все ми е тая как ще се казва темата, въпросът е да се запази приятната атмосфера. Докато се спазваше добрия тон и цареше разбирателство и весело настроение, никой не е искал отделяне на темата. Но и на мен нападките и грубият тон напоследък ми дойдоха в повече.
Или не разбирате какво се пише,  Naughty или се правите, че не го разбирате... newsm78

Ако се направи нова тема, само за ПО, там ще се пише за ПО - добро, лошо, но за ПО. Peace
Наясно съм, че пак ще се изсипват всички, които ненавиждат Серенай, но и тези, които я харесват ще се разписват там.  Peace
А тази тук - за АФК.  Peace
Уж щях да съм кратка....  Mr. Green Mr. Green
Но вече спирам.  Stop Stop Stop Предложихме го - не ни разбрахте,  Sad  не сте съгласни.   Peace
Тогава минавам на предложението на Тери  Hug - прескачам това, което не ми се чете и продължавам. Wink
Моля, не се сърдете, ако съм прескочила поста ви.
 Hug

newsm10
И аз смятам да се възползвам от този съвет.

# 725
  • в очите на дъщеря си
Моя мъж е в траур след финала на АФК. Вика ми , че мн гадно свършило. Аааа, му казвам аз, знаеш ли на мен как ми беше след две години живеене от петък на петък. Mr. Green

# 726
Взехме си довиждане с AFK, но не и сбогом! Фемирската магия няма свършване, а винаги когато ни стане мъчно можем да си пуснем някой момент!

# 727
Свършиии! AFK свърши   Cry

# 728
Взехме си довиждане с AFK, но не и сбогом! Фемирската магия няма свършване, а винаги когато ни стане мъчно можем да си пуснем някой момент!

+1!

Зори Hug

Тинче,отначало свекърва ми не може да разбере защо плачат,та й обясних.

Аз пак си го преживявам,а първият път като гледах-не е за разправяне.  Confused

# 729

Така е !  newsm10
Гледала съм много турски сериали, но този беше различен от другите  Peace и никога няма да забравя тази страхотна Фемирска приказка. Гаден край му бяха измислили, но аз предпочитам да се сещам за хубавите моменти на Емир и Ферия  Heart Eyes

# 730
# 731
Как свърши, както в оригиналната серия ли, или спестиха финалните изстрели на бтв зрителите?

# 732
Как свърши, както в оригиналната серия ли, или спестиха финалните изстрели на бтв зрителите?
Както си е, Наде.

# 733

Hug

Наде,не ги спестиха!  Confused

# 734
Дори и такива клипове не гледам, само като ги пусна и ги спирам щом видя какви са.
За мен продължение след края няма, а третия сезон за мен беше напълно нов сериал.
Жалко за тв зрителите, поне за тях имах надежда, че няма да изпитат болката от случилото се, а изписаха ли- сезон финали!?

Общи условия

Активация на акаунт