Полша

• 46 923
  • 412
  •   1
Отговори
# 405
  • в града на вечния купон
Благодаря ви!
Обмислям от летището да отидем до Аушвиц,защото ще пристигнем рано,а настаняването е след 15.00.
Трябва ли пак до града да отидем и после автобус до Аушвиц да вземем?

# 406
Нямам представа дали има автобус или влак от летишето към Аушвиц . От централната гара в Краков и от централната автогара има често
Ние също бяхме с полет рано сутринта, писах до мястото ни за настаняване дали има възможност за по  -ранно такова. Те ми дадоха адрес на туристически офис, в който си оставихме багажа и почнахме разходките в Краков. Към 12.00 ми писаха, че апартаментът е готов и можем да се настаним.

# 407
  • Бургас
Има и седмични карти за всички линии, които включват зони по избор. Ние бяхме с такива. Валидират се също на автоматите в автобусите.

# 408
А дали е удачно според вас от летището на Краков да отидем директно до Величка? Видях, че има влак. Гарата изглежда на пешеходна разстояние от целта. За мината билетите с определен час ли са? Има ли беседи на различни езици?

# 409
Билетите са с часове, да. Има групи на няколко езика. Може да си купите билет от сайта на мината. Ако ви влиза в плановете, може да отидете направо до там с влак от летището. Ние ходихме с автобус на ГТ, но бяхме втория ден от престоя, а билети си бях купила предварително онлайн две седмици преди пътуването. Влезте в сайта на солната мина, вижте свободните часове на езика, който Ви интересува и планирайте.

# 410
  • ВАРНА
За мината мисля, че няма варинт самостоятелно посещение. Избира се час и група на език, който е удачен за вас.

# 411
  • Бургас
Може и на място да се вземат билети,  винаги пазят извън тези онлайн, ще ви включат в някоя група според езика. Но пък може да дойде голяма група и има риск да чакате за следващ час.
Онлайн винаги е по-удобно, стига да има свободни.

# 412
  • в града на вечния купон
За Аушвиц може да се вземе билет на място и задължително е екскурзовод?

Общи условия

Активация на акаунт