Юлски бебчета 2013 - тема 11

• 23 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Памперси на далавера http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AR9HX3G/ref=noref?ie=UTF8& … 1&s=drugstore

Ама моля някой да ме светне как ще ми е по изгодно, директно или с превозвач?

# 691
Честит имен ден,Агнес!!!Да си здрава и мнооого обгрижвана и обожавана от мъжете около теб   bouquet

Руми
,прочетох какво се е случила с лл на Ади.Ноу комент  Stop

За който не ми е разбрал от фейса-Йонски казва МАМА  newsm44 Мнооого е готино.

Кой беше питал за уреда на Авент/май Мисти/ много добър уред,ползвам го постоянно-основно за авокадо,банани,картофи,тиква,моркови и ябълки.Вари на пара и после обръщаш каната и се пасира.Егати сгодията.

Айде,ззвярчо каза МАМА,а уж спеше... и отивам да сменям пелената.Грррр

# 692
Агнес,нали Акуа каза с превозвач,че е по-изгодно.

*Имам една дружка, която имат в Черноморец къща, която лятото дават под наем.та преди време се настаняват там едни сърби.Единия се казвал Небойша, и тя за да  запомни името си казала не бой се -Небойша и така...Излезли веднъж заедно ама тя нещо какво се омотала и му викнала ей Нестрахуйся...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185445.0   Joy Joy Joy Joy Joy

# 693
Агнес, да ти е живо и здраво името!! Много здраве да ти носи!
Ама каква е таз трапеза, какво е това чудо - седя тук и само слюноотделям (както и ближа един лимон за гърлото...)

Аз малкия го заточих да спи на отворен прозорец в люлката, че тук много духа. Към 12 гледам какво слънце е пекнало и му казвам, че ще ходим на разходка, в следващия момент се изсипа дъжд по велукса?!? А сега вятъра се опитва да отнесе покрива - гадна работа...

Е, Беладона, крайно време беше. Кажи какво прави Йони?

П.П.
Хъм, я кажи защо мина на многократни пелени и какво е това негативно отношение към памперсите. Доволна ли си от пелените? И честито за "МАМА".

П.П.2 само на мен ли не ми работи проверката направописа? newsm78

# 694
  • София
Ауу, Сандалка ама ти си Талант! Hug
Всъщност, Боци и Марина не се запознаха. Защо? Защото са порове /спящи/. Но пък Близнашка се запозна с котките Laughing
Беладона, изгуби се ти, като на стара баба мен*иса Whistling Как сте?
Портокалчо, в Лидъл пюретата не са ли редки? Питам, защото някой ги бе похвалил и тръгнах да взимам, но пък чух /или прочетох, не помня/, че били редки. Thinking
Пина и Бемол къде са?
Утре ще бъде нашата драма с колектора за урина, кръв, ваксини, логистика или с две думи- консултацията. Навсякъде по медиите тръбят за предстоящата грипна епидемия, което ме сдухва още повече. Confused
Мъхче, как е Ели? От какво беше това?

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:05 от Gina L.

# 695
Пина сега се събуди,а Бемол не знам къде е. Whistling

# 696
Джина, аз защо си мисля, че в София вече е обяваена грипна епидемия, а по време на такава, на детска консултаци се не ходи. Майка ми поне така ми разправя. Че и на нас ни предстои, а аз хич не искам да го водя сред болни.

# 697
Близначе - кажи ден и час...напълно сериозна съм Simple Smile Идвам и те взимам.

Весееее - закъса го Simple Smile Вече няма измъкване...другата седмица сме у вас Simple Smile

# 698
  • София
Не е обявена официално, предстояло... Crazy Ами, ако сложа комарника на кошницата, дали ще бъде някакъв вид защита? Thinking

# 699
МИнахме на многократни пелени,да.Доволна съм  Peace Разкарахме памперсите,понеже след една хрема на Йойо му се зачерви дупето.Мазах с какво ли не,сменях марката памперси.Не минава и не минава.Червеното петно си стои.С многократните буквално за 24 часа се оправи напълно.
И за второто ще ползвам многократни,яд ме е,че с ЙОни не започнахме по-рано,но ще си знам за второто.
Тожур ползвахме последно,имам два пакета неотпечатани.Много ги харесвам иначе,държат сухо,не протичат,евтинки,не миришат.Абе супер са,ама предпочитам многократните по ред причини.

# 700
Ужас, върнали са онзи гаден вид на форума, 100пъти го затварям вече, по грешка и не мога да се ориентирам  newsm11 newsm61
Ще се връщам да ви чета евентулно, но ММ ми се обади, че го връщат в работата на смени, та въпрос, как мамите сами къпят бебе, то под душа ОК, но после какво правите вие вир вода излизате с бебето и го оправяте, а вие си стоите мокри или  newsm78 не се виждам когато е втора смяна, как ще се оправяме вечер ooooh!
Беладона радвам се, че те виждам отново тук. А за многократните пелени, аз първото така го отгледах, и сега не искам и да чуя за такива. Но въпрос на предпочитания, аз предпочитам личният си комфорт, а и на В. й е сухо дупето не се зачервява от памперсите и нямам никаква причина да се тормозя.
Агнес мернах, че ти честитят, та и от мен Честит имен ден!

# 701
  • София
От сутринта си плакна червата  с един таратор, с идеята да загубя някое кило. Много ми дойдоха вече, уж не сядам по цял ден, пък все си дебелея. Обаче пък сега тази маса дет Агнес я спретна, много ме изкуши. Ще взема да бръкна в хладилника.

Агнес, да си жива и здрава. С много щастие да те даряват мъжете ти!  bouquet Hug

Близначе, Петя, а да ви видя колко сте сериозни.

Бейби добре си се завърнала Hug! Що се губиш? Разбрах хубави новини около теб. За кога да се стягаме, че съм позабравила да играя хоро.

# 702
Аааа Весе,за кое точно ме питаш,че поводите са два  newsm78

# 703
  • София
А, сега! Поводи да има!
Разбрах, че твоят любим ти е предложил брак.
Подарил ти е пръстен.
Питам за да се подготвям, да вадя прашлясалите обувки, сипваме нафта и се чакаме на Костенските водопади. Така лесно момата няма да дадеме ние.

# 704
Беладона, а другия повод какъв е, че с тези приказки за второто и втори повод, много съмнително звучиш...

Общи условия

Активация на акаунт