Пак си спечелила от игра. Аз никога, никога не печеля. Или ми е грозно бебето, или просто нямам милиграм късмет. Е, аз не съм участвала в много игри де, но все пак. Вече почнах да те следя във фейса къде играеш, и хоп и аз там. Ама подозирам, че пак няма да ме огрее 
а сега пък крем веледа и играчка слонче, поне на слонче да се радва детето. Аз нищо не съм, сестра ми печели от тия същите игри поне по една награда на седмица.Вашите деца изречения гледам връзват вече, моето пък не говори нищо. Само "мм-м-м-м-м-м" и "ъ-ъ-ъ-ъъ-ъ"
сигурно ще проходи бързо, нали бабите викат, че ако говори отрано, бавно ще проходи и обратно.О-о--о да не забравя, пюретата на Гербер, са в Кауфланд, не била или поне при нас са така 130гр 1,45лв
Нелва честито да ти е, ето това е награда, не като моите, остава и пари за доставка на книжката да ми искат и ще я откажа

Подаръче айде честито ви държане на шише, мойта снощи и тя го държа бая време, пи си детето водица, докато аз си оправях кревата и си обличах пижамата, ама неволята учи
Джине по-добре звънни по телефона на педиатърката си, обявиха грипна епидемия за Сф област, което ако включва и вас, няма да има консултация детска. Под комарника няма как да защитено, може би под дъждобран евентулно

Моята педиатърка я бутнала кола на пешеходна пътека, и сега е със счупена ръка и сцепена вежда в болница, дано се оправя бързо.

Беладона казвай бързо вторият повод, че и аз съм го изтървала

За мен звездата на шоОто е мацката със саксофона

Та сега си мисля - ех, поне пръстчето да си лапаше...

!
Сядам на софрата и аз

Обикновено катерим по "Студен кладенец" нагоре до панорамния и после се пускаме от другата страна успоредно на Пушкин, че ние сме на "Горнобански път"(Никола Петков). Другите ни маршрути са надолу по Пушкин до кръговото на пазар или се разхождаме пред резиденцията. Но иначе напролет като запрохожда и се заинтересува от кюлки и катерушки, сигурно в тази градинка ще ходим, че то наблизо няма нищо друго (на нас ни е на 2спирки или 10тина минути пеша).
Във всяка игра която участваш, ще се включа и аз. И после ако спечелиш а аз не, значи си връзкарка 
За мене това си е голямо постижение, още ми треперят пръстите да ме пита някой защо, ама нали ми е сефтето та...