Агнес, аз си купих Гинипрал от аптеката безпрепятствено, докато бях бременна. Флайчето е спец по тоз илач. Уви, аз съм го хвърлила обаче. Това беше най-мръсното хапченце, което съм гълтала. Имам чувството, че от него ми почнаха проблемите с кръвното, макар че не посмях да пия втори път.
Луиза, като ползваш посредник (превозвач) е далеч по-изгодно. Габиели е 2 лв/кг. Иначе като си пишеш личния адрес, от пощ. клон ти пращат известие и отиваш да си вземеш колета на крака оттам.
Весе, ти беше питала за Детско здраве на ул. Ами Буе. Там е единият вариант за ехография. Другият е Токуда и предполагам големите болници. На мен не ми го предложи педито, но в понеделник ще си го поискам.
Близначе, не знаех, че Боци е с хидроцеле. И тази диагноза ни виси като дамоклев меч. ММ е опериран. Големият му син - също. Имало хомеопатично лечение, но аз така и не се наканих да се захвана с това.

Така погледнато и дините са тропически плодове, но вече не помним, имаме ги за български. Бабите и дядовците ми са яли банани, майка ми и баща ми също, ние с мъжа ми сме яли банани, детето е четвърто поколение бананоядец. Следва да се е записало в ДНК-то.
Кърмещите да си вземат чашки за безалкохолно.
Обаче сестрата на ММ стигна до решение, да се прибере от Испания и да роди тук, та ще заведа нея. Надделя желанието и на изписването на бебето всичките и близки да бъдат до нея, което в Испания е невъзможно.
Аз си пийвам и такива коктейлчета. Днес Ого например пи капучино (с каймак). Аз преди това пих мляко с кафе
Майка му малко отива към битов алкохоли ама... Не е чак толкова страшно за бебето по малко, но с мярка (не че бутилка е мойта мярка
Как ще я карам за напред с този стар човек
, сутринта не можах да го позная, толкова е остарял.