Самостоятелно организирани пътувания из света

• 71 947
  • 435
  •   1
Отговори
# 225
Здр!
Приятели моля за малко помощ, и се извинявам предварително ако тук не е мястото но не знаех къде да пиша.
Налага ми се след месец да пътувам за малта, до  тук добре, но билета ми е от най-евтините т.е. без резервирано място и понеже до сега не съм пътувала така моля да ми кажете как точно седят нещата колко време ви се е случвало да чакате и всичко което може да ми е в помощ.
А да ако има значение с прекачване на Франкфурт.

Поздрави и Благодаря предварително

# 226
# 227
Да ви следя и ние обикновенно пътуваме така.

# 228
  • срещу двата комина :)))
да следя и аз, обожавам да пътувам самостоятелно,за сега само в Европа, но имам планове и за по-далеч  Hug сега планирам пътуване до Барселона, но си отварям очите и ушите и за другаде  Joy

# 229
Ами неизменно са в топ 5 на най-добрите авиокомпании в света .
Всъщност последните три години бяха два пъти избирани за номер 1 , а в момента са номер 2.

Единствено Емирейтс , Етихад и Сингапурците са на това ниво , понякога малко отгоре , понякога малко отдолу.

Благодаря! Погледнах и safety record - нямат инциденти.

# 230
Привет, нахлувам в темичката за съвети и препоръки. Simple Smile Стига скоро да се успокоят политическите страсти  Embarassed, планирам да посетим Тайланд. На мен най-големият ми мерак е остров Пукет, но живот и здраве, се надявам да посетим и някоя друга страна с Air Asia - колебаем се между Малайзия, Сингапур и Камбоджа. Да видим, де, откровено казано малко ни стресна новината за извънредно положение в Банкок. Confused

Иначе съм почитател на самостоятелното организиране, но това си е до човек. Обожавам да се ровичкам, да чета и да сравнявам, но какво да се обяснявам, предполагам и вие сте така Laughing

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 17:37 от Меичка

# 231
"Честно казано прилича повече на  джамбуре от средния запад в Щатите - разпъват се маси с всякакви неща за ядене, пиене и сувенири, хората сядат на асфалта на улицата, която е затворена за коли, и някакви техни лидери почват да говорят, като ги дават на едни огромни екрани из целия район. Абсолютно миролюбиво, без ексцесии или насилие. Само ръкопляскат от време на време с едни големи пластмасови ръце на пръчка, и свиркат и осмиват тези, срещу които демонстрират. Общо взето част от атракциите за туристите.
Поне аз докато бях там, положението за туристите не беше изобщо опасно, и всички културни и увеселителни атракции работеха на нормален режим. На някой по-туристически места има малко повече военна полиция, но това е само в плюс за туристите, които така се чувстват още по-сигурни и защитени. Даже ги нямаше измамниците около храмовете и дворците, а аз доста обикалях пеша из тези места, и не ме спря поне един, който да иска да ме води до бижутерско ателие. Simple Smile"

Това отпреди няколко седмици  Simple Smile

# 232
На мен най-големият ми мерак е остров Пукет, но живот и здраве, се надявам да посетим и някоя друга страна с Air Asia - колебаем се между Малайзия, Сингапур и Камбоджа. Да видим, де, откровено казано малко ни стресна новината за извънредно положение в Банкок. Confused
Камбоджа ако ти е интересно да разглеждаш храмове и да си в типичната азиатска обстановка Wink
А и като че ли все още не е чаааак толкова превзета от туристите.
Сингапур ако обичаш модерни сгради и стерилност. На мен не ми е любим, но човек трябва да мине и до го отметне.
Малайзия - зависи какво визираш, за обикаляне има страхотни места иначе Куала Лумпур нищо по различно от Банкок да кажем.

# 233
Темата е чудесна!  Grinning Аз също обичам да самоорганизирам екскурзии, макар че засега имам само 3-4 из Европа. Много са полезни линковете, сърдечно благодаря за тях, тъй като някои от тях не ги знаех Peace. Ще е чудесно, ако темата се развие и полезната информация за сайтове за резервации и оферти се събере в началото на темата, за да е по-лесно за новоприсъединилите се Simple Smile

# 234
  • Китна Тракия
Супер тема, обичам пътувания по "индивидуална програма". Отивам да ви изчета!

# 235
Понеже тук темата много се завъртя около пътувалите в САЩ, ще питам и тук...
Моля, за помощ - не си записах ID то от формуляра DS -160  ooooh!и сесията ми изтече...
Давах само Save без да го запомня на твърдия диск - абе патица....обаче сега май-няма никакъв шанс да се добера до информацията. Имаше някакъв секюрити въпрос - но никъде не ме пита за него. Как да процедирам - някой дали може да ми даде съвет? Мога ли да започна пак да попълвам нов апликейшън или не е желателно...
Ей за това не съм стигнала до САЩ до сега Close

# 236
  • Варна
Аз изобщо нямам спомен как беше като попълвах,само знам че ми отне два три часа  Grinning В сайта на посолството има телефони и контакти,попитай направо там,аз съм им задавала въпроси и са ми отговаряли веднага  Peace

# 237
Копирам поста си от друга тема, но предполагам, че и тук може някой да ми помогне:
Здравейте, има ли някой, който е  резервирал апартамент чрез сайта House tripe? Бихте ли ми обяснили механизма, чрез който се резервира, плаща и дали е надежден. Харесах апартамент, изпратих запитване, хазяинът ми отговори положително, но оттук нататък малко се страхувам да потвърдя. Има ли някаква гаранция от сайта, ако нещо се случи, ако хазяинът например откаже резервация в последния момент или изобщо не се появи в Барселона, иска ни и депозит 200 евро, който щял да върне като си тръгваме. Моля ползвалите услугите на този сайт да споделят опит.

# 238
За този сайт незнам ,но сме ползвали airbnb . Нямат грешка.

# 239
  • София
Привет, нахлувам в темичката за съвети и препоръки. Simple Smile Стига скоро да се успокоят политическите страсти  Embarassed, планирам да посетим Тайланд. На мен най-големият ми мерак е остров Пукет, но живот и здраве, се надявам да посетим и някоя друга страна с Air Asia - колебаем се между Малайзия, Сингапур и Камбоджа. Да видим, де, откровено казано малко ни стресна новината за извънредно положение в Банкок. Confused

Иначе съм почитател на самостоятелното организиране, но това си е до човек. Обожавам да се ровичкам, да чета и да сравнявам, но какво да се обяснявам, предполагам и вие сте така Laughing

Пляс и аз в темата. Тъкмо се прибирам от Индия и Шри Ланка. От години си организираме пътуванията сами и за нас друг начин не съществува. Под пътувания имам предвид 3-4 седмични обиколки на определен район. За почивка тип ол инклузив следя оферти.

Меичка, горещо препоръчвам Камбоджа. Малка държава, в която за 10 дни можеш да се насладиш на Ангкор Ват /история/ и страхотни плажове на Тайландско море. Цените са смешни на фона на заобикалящите я държави. Ние комбинирахме Камбоджа с Виетнам и определено съжалявам, че разделихме времето по равно. Камбоджа заслужаваше повече, поне за нас.

Общи условия

Активация на акаунт