"Майчин дом"-Варна тема 6

• 67 737
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
В реанимация настаняват, ако няма никъде свободни места. Разбира се, че ще те настанят във ВИП-а, а не в реанимация и няма да ти вземат пари за ВИП. В реанимация са 5 легла, има ТВ, баня и тоалет. В МД раздвижват няколко часа след секцио. Мен лично след 6-7 часа, като ми помогнаха и да се измия в банята над тоалета. ВИП-а не знам колко стаи са, но нормалните са 3 с по 2 легла.

# 691
  • Варна
Pepsilight , мерси за отговора.
free_mind за кога ти е термина, при кой си на консултация. И аз сега влизам в 9тия месец. Ако си на ЖК в МД би трябвало да ти мерят тоновете и да ти го включва пакета, но тези които ходят там на консултация ще кажат.  Simple Smile

# 692
Е, как си приличат?!  newsm78 Направо съм изумена!
Щом съм писала че моята си я различавах по веничката на челото,значи и аз съм си я познавала  hahaha Да съм писала че никак не съм я разпознавала...Ще ме убиеш от смях,моля те Stop Но когато ги видях всичките бебета в леглата,завити до вратлетата,едни рошави...Бяха ми еднакви.О,ако за теб има значение,моето бебе НЕ беше в тази стая.Затова чуждите ми се видяха еднакви Laughing
Впрочем ,за разлика от теб,аз си познавах моето по рева!Нямаше такъв силен глас като нейния там Peace

Голям сърказъм, голямо нещо. Човек да не каже, че е учуден, че майка не може да си познае бебето. Ами странно е, едва ли има друга такава Simple Smile уникална!

# 693
Голям сърказъм, голямо нещо. Човек да не каже, че е учуден, че майка не може да си познае бебето. Ами странно е, едва ли има друга такава Simple Smile уникална!
Нещо не си наясно какво е сарказъм.Това е :"Остра, силно язвителна насмешка". Ти къде видя сарказъм в моите постове newsm78 Thinking Плюс това ти не се учудваш,а си язвителна,цитирам: "Направо съм изумена! "...Айде сега ти ме цитирай къде точно съм писала че хич не си познавам бебето?Впрочем съм се нагледала на такива Идеални,като теб майки...Пушещи,пиещи,зарязващи децата си по площадките,мъкнещи ги болни по детските кътове и какво ли не още...Щом ти ме квалифицираш без да ме познаваш,аз също си го позволявам Laughing  
Впрочем и ти си уникална че не си познавала детето си по рева!Как може такова нещо?Та всяко дете си има специфика на гласа...

# 694
Бубе, душа, започваш да ставаш смешна.  Laughing Но продължавай, искрено ме забававляваш  Laughing
Аз няма да ровя в тълковния речник за определения на думи, нито ще те цитирам, но ми харесва да ти гледам сеира.

# 695
Coral Red ,дали ставам смешна или не,другите да кажат Peace Но ти показваш че си дребна душичка...Съжалявам те.Такива като теб дето вместо да споделят мнение по даден въпрос,просто търсят начин да засегнат другите, си личат от километри.Хейтърчета Stop Нямам намерение да стимулирам спама с който заляхме темата Laughing

# 696
Нямаш намерение, но го правиш. Явно вие "големите" души винаги трябва да кажете последната дума.  Wink
Your turn  Laughing

# 697
  • Варна
Момичета, призовавам за мир!  Hands Clap

# 698
  • burgas
Момичета, призовавам за мир!  Hands Clap

И аз момичета  newsm17

# 699
някой може ли да ми каже дали трябва да си правя тест за упойка? (насочила съм се към епидурална), на всички ли правят и задължително ли е?

# 700
Фрий Майнд, ще ти направят тестове за няколко вида упойки при приемането. Надраскват кожата малко и след това слагат малко от упойката, после гледат дали има реакция. Не боли, реално не се пробива кожата, само малко се надрасква на ръката. Мисля, че е рутинно, защото аз не бях говорила за никакви упойки предварително, но ми направиха тест.

Пожелавам на всички момичета здрави дечица и лесни раждания!
Бъдете здрави!
Весели празници!
Чао  Grinning

# 701
  • Варна
Аз започвам много да се чудя да си избирам ли лекар, второ раждане ми е, първото беше сравнително леко.( А първото ми раждане с избор на лекар нямаше особен смисъл, освен, че лекаря ме нагласи да родя бързо в удобен за него час) Единствено се притеснявам да не попадна при някой на смяна, който да ми направи не чак толкова наложително секцио- с цел да ми вземе повече пари. Не знам, напоследък много раждания започват нормално, а завършват със секцио (нямам предвид МД, а цяла Б-я).

# 702
Coral Red - Благодаря, изясних си картинката!  Peace

# 703
  • Варна
Не знам, напоследък много раждания започват нормално, а завършват със секцио (нямам предвид МД, а цяла Б-я).
И аз съм с такива наблюдения, не знам на какво се дължи този факт. И да, за цяла БГ, не за МД.

За избора на лекар, при протекло вече леко раждане и аз бих се зачудила. Все в добри ръце ще попаднеш. Но за секциото нямаш гаранция при никой. Аз избрах лекар, знаеше изискванията ми, знаеше колко държа на тях. В крайна сметка родих при дежурния и през цялото раждане се борех да стане на моето. И стана! Но ми беше второ раждане, този път бях с акъла си и н се поддадох на натиск. Сложна работа е, каквото и да избереш.

# 704
  • Варна
Цитат
Но за секциото нямаш гаранция при никой.

Какво ще рече това?
Че който и да прави операцията, няма гаранция как ще протече всичко?
Че при когото и да попаднеш, нямаш гаранция, че ще си свърши работата достатъчно добре?

Не се заяждам в никакъв случай, решила съм да раждам секцио и всяко мнение ми е някакъв ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт