От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 250
  • 796
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз пък съм много доволна от GGBG, винаги знам къде ми е пратката, отговарят ми бързо и курс един път в седмицата ме устройва, че иначе пратките от Ebay  ще ми излезнат златни  Mr. Green
От скоро съм при тях, преди ползвах една по-малка фирма, но там никога  не знаеш, какво и кога ще ти пристигне. Относно обработката, ми тя си отнема време, Гъбите обработват по три дена  Crazy
А най-вече ми харесва, че камиона не пътува 7-8 дена!
....ама всеки си знае и преценява за себе си  Peace

# 166
  • София
Да, бяха много бързи. Последно време се оакаха. Ама сега гледам, че пак са планирали по-чести курсове. Дано се оправят, че да не се занимавам със смени.  Peace

П.П. Ами ггбг тоя курс втори ден го обработват.  Whistling Да видим утре дали ще има развитие.

# 167
  • София
Аз ги ползвам от след Нова Година  Crazy Моята пратка от курса е обработена, така че очаквай включване  Wink

# 168
Кой от превозвачите най-бързо обработва пристигнал в България курс?

# 169
wilian, принципно Габиели - www.uktobg.com  Peace

# 170
  • София
wilian, принципно Габиели - www.uktobg.com  Peace
За колко време обработват? Уф, ама и техния камион пътува 7-8 дни  ooooh!

# 171
wilian, принципно Габиели - www.uktobg.com  Peace
За колко време обработват? Уф, ама и техния камион пътува 7-8 дни  ooooh!
Е колко време мислиш, че пътува един камион от Англия до България? 24 часа?
Случва се да дойдат и 1-2 дни по-рано ако са малките бусчета, но "ТИР"-овете пътуват точно седмица Simple Smile Шофьорите имат определени часове, които могат да карат, както и такива почивка. Няма как да се движат повече от разрешеното, защото глобите са солени.

# 172
Ясно ми е, че пътуват средно 7 дни. Въпросът бе кои най-бързо си обработват новопристигнал курс и обявяват раздаване?
Вече ми казаха " uktobg.com"

# 173
Ясно ми е, че пътуват средно 7 дни. Въпросът бе кои най-бързо си обработват новопристигнал курс и обявяват раздаване?
Вече ми казаха " uktobg.com"
Ами на тебе "уф-ът" ти беше не за това колко обработват, а по колко пътува.

# 174
  • София
Случва се да дойдат и 1-2 дни по-рано ако са малките бусчета, но "ТИР"-овете пътуват точно седмица Simple Smile Шофьорите имат определени часове, които могат да карат, както и такива почивка. Няма как да се движат повече от разрешеното, защото глобите са солени.
Аз затова се прехвърлих към GGBG техните курсове пристигат за 3-4 дни, т.е. с обработката са по-бързо при мен   bouquet
явно имат два шофьора  Wink

# 175
  • Варна
не намирам адреса в Англия на shopper..;може ли да го няма в сайта? Thinking

# 176
Аз затова се прехвърлих към GGBG техните курсове пристигат за 3-4 дни, т.е. с обработката са по-бързо при мен   bouquet
явно имат два шофьора  Wink
Това е доста пресилено изказване!
Така можеш да сравняваш покупките си, които превозваш с фирми, които пътуват с еднаква честота, но не и фирми, които пътуват 2-3 пъти в месеца спрямо други (3 курса на GGBG за януари), които пътуват минимум 2 пъти в седмицата (7 курса на UKtoBG за същия период).
Конкретно: ако си купиш нещо на 10 число, няколко дни за доставка до УК, и след това чакаш курс N дни, и след това уж 5-6 дни (кратка справка на сайта на GGBG показва съвсем различна продължителност за транспорт до БГ, от споменатите 3-4 дни) да пристигне в БГ + няколко дни за обработка, не е същото като покупката ти от 15то число, да тръгне максимум до 2-3 дни след достака в УК и да пътува 6-7 дни + 1 ден обработка. Кое е ще е по-бързо при теб, мисля, че е ясно! Да не говорим, че едното е регулярен график на транспорт, а другото е чакам дали и кога ще има курс! Peace

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 00:00 от shrekie

# 177
Имам пратка от АСДА разбита на 4 или 5 /нещо не ми стана ясно в крайна сметка колко парчета са/, които са пуснати през Габиели.
Днес получих 2 мейла с разлика от 10 мин. за промяна в статуса на "обработва се" и след това още 2 на "раздава се". В системата на Еконт няма нищо за мен и не мога да разбера какво означават тези 2 мейла. За 2 части от поръчката ли са или...? Самата поръчка е регистрирана при Габиели като една, а в полето за детайли съм писала, че са 4 или 5 пакета. Доставени са от 2 различни куриера- да не би това да е причината за двата мейла? Гадая дали ще дойдат всички части накуп или само 2.
Имали ли сте случаи да имате 1-2 мейла, а да дойдат повече на брой пакети?!
Споделете вашия опит, моля.

# 178
  • София
за една и съща пратка от един пакет аз получавам доста често по 2 мейла, просто нещо им е посбъркана системата, според мен  Rolling Eyes
и броя на пакетите няма никакво значение, писала съм 3 например, пристига един, отбелязват получена и това е.
затова гледам колко изпращат и регистрирам толкова, та горе долу да следя какво е пристигнало.

# 179
  • Бургас
Искам да изпратя едно нещо до Англия, тежи около 2.5кг. В пощата ми искат 40 и няколко лв.  ooooh!
Помня, че някой от превозвачите предлагаше услуга за превоз от БГ до Англия. Можете ли да ме насочите?

Общи условия

Активация на акаунт